Ayy 2 gün önceden güzel çıkmış, tam bat günü de bi kan verirsin inş güzel olur sonucun, hadi inş2 gün var canım 30 kasım
Canım yumurtan çatlayana kadar gün gün koyulaşır, en koyulaştığı günü değerlendirmen lazım. Seninki silikleşmeye başladığı için yumurtan çatlamış. Dünü filan değerlendirdiysen iyi. Bugünü de ilk fırsatta değerlendir bence çünkü yumurta çatladıktan sonra 24 saat daha döllenebiliyormuş. İyi şanslar sana..
canım bende bugün başlıycam inşallah Rabbim büyük isteyen dileyen herkeze nasip etsindün meryem suresine başladım Allah kabul etsin inş.
Evet canisi sagolsin dunu degerlendirdim bu gunude degerlendireym o zmn hayirlisi Allah tan bakalimCanım yumurtan çatlayana kadar gün gün koyulaşır, en koyulaştığı günü değerlendirmen lazım. Seninki silikleşmeye başladığı için yumurtan çatlamış. Dünü filan değerlendirdiysen iyi. Bugünü de ilk fırsatta değerlendir bence çünkü yumurta çatladıktan sonra 24 saat daha döllenebiliyormuş. İyi şanslar sana..
Bilmiyorum ama sanki var gibi geliyo inşallah vardır çok sağolaynı seninki kadar canım, çok az oluyordu. ancak şimdi yoğunlaşmaya başladı
Canm bu daha gelmedi dün az bi sey gelmişti. Ama yine bi doktora gtsem mi bilemedimF Findikkiran canim naasil oldun
Aynen ozele gidiyorum kuzum olmazsa oyle yaparim canimEndişe etme canım bişey yoktur inş kırmızı değiş sonuçta yani aktif bir kanama olmuyor. Bugün dr gidince numarasını al böyle durumlarda aramak için..doktorumla her an irtibattayız msjlaşıyoruz numara veriyorlar genelde özele gidiyorsan
Gecmisolsun canim kayiplar yasamis biri olarak ne desem tesellisi yok diyecegim bin sükür hamile kalabiliyoruz. yumurta varsa sperm varsa bigün hamile kalicaz insallah. streste elimizde olan bisey degil keske basarabilsek. bebekle yatip bebekle kalkiyoruz mumkunmu..Canim c.tesi gecesi kanamam basladi bir iki damla pazar gunu artti bebek yerlesemedi anlayacaginama kizlar sunu ogrendim doktorumda ayni seyleri soyledi bu surecte ne kadar cok stres yaparsan ustune dusersen tutmuyor saglikli olsan dahi duzenini bozuyorsun doktorum sonucta hamile kalabiliyosun bu seferlik olmadi bi dahakine olacak yeterki stres yapma dedi
friendlyfriendly S selifor sabaha kadar rüyalar gördüm hep test yapıyodum bozuk çıkıyodu uyandım geri uyudum aynı rüyalar hep böyle devam etti saat 7 de yaptım testi ama negatif maalesef
Iliskiden sonra kalksanda nasip olduysa o sperm ulasir yumurtaya merak etme. calismalara gunasiri devam canim.Bende ondan suphelendim calismala basladm ama iliskiden sonra hemen kalkmam gerekdi insallah olmusdur
Hayrlisi olsun canim..mensim dün gece bitti ..daha var 10 15 gun.35 gunde bir oluyrm ben 2 3 aydir hep 2 3 gun gecikiyor artik ona gore hesapladim yeni bat i.ama bu 12. ayimiz.tedavisiz olmiycak sanirim
Bende varim 26 aralik kurbanlarinda :)
Henüz çok erken belli olmaz kanda şüpheli ilişkiden 12 gün sonra yaptırabilirsinSelamun aleykum kizlar cevap alamamama ramen ısrarla yazacam cünkü siteyi ve sizleri cok sevdim varsin yazmayin
8 yumurtam vardi ikisi catlamisti bile carsamba gittigmde ve bugun altinci gun dun aksamdan beri asiri ama asiri bir siskinlik adet sancisi ve gaz sancisi vardi. Oturup kalkarken cok rahatsiz ediyordu. Cok zayif biriyim ve omru hayatimda gobek gormedim ama dun 3 aylik hamilegibi bi gobegim vardi esimle inanamadik.
Bukadar erken belirti olurmu sizce? Ve eger bunlar belirtiyse kanda cikmasi gerekmezmi? Gitsemmi bugün kan vermeye?
InsaAllah bu sefer sohbete alirsiniz beni
Selamun aleykum kizlar cevap alamamama ramen ısrarla yazacam cünkü siteyi ve sizleri cok sevdim varsin yazmayin
8 yumurtam vardi ikisi catlamisti bile carsamba gittigmde ve bugun altinci gun dun aksamdan beri asiri ama asiri bir siskinlik adet sancisi ve gaz sancisi vardi. Oturup kalkarken cok rahatsiz ediyordu. Cok zayif biriyim ve omru hayatimda gobek gormedim ama dun 3 aylik hamilegibi bi gobegim vardi esimle inanamadik.
Bukadar erken belirti olurmu sizce? Ve eger bunlar belirtiyse kanda cikmasi gerekmezmi? Gitsemmi bugün kan vermeye?
InsaAllah bu sefer sohbete alirsiniz beni
evet canım kullancam bu 3. ay olacak doktor ara vermezse ocak şubat mart tada kullancam inşallah o kadarına gerek kalmazCanim gec okuyabildim mesajini aa sen adet olmussun bile klomen kullaniyosun ya catlatma ignesinden dolayi sanirim erkene alabiliyo bazen adeti. bende ilk klomen kullandigimda 27.gun adet olmustum normalde 30 gunde olurum. bu ay klomen kullanacak misin?
Canım,
Hayırlısı Diyelim... yaşadığın belirtiler erken Belirtilerle uyuşuyor. Ama döllenen yumurta Gebelik hormonu HCG salıyor ancak Rahime yerleştikten sonra yani döllenmeden 10 gün kadar sonra Kanda hızla yükselmeye başlıyor. Yani adetine 4-5 gün kala tespit edebilirsin. Ne kadar adetine yakın test yaparsan daha sağlıklı sonuç alabilirsin.
Henüz çok erken belli olmaz kanda şüpheli ilişkiden 12 gün sonra yaptırabilirsin
amin canım benim aminnnnncanım bende bugün başlıycam inşallah Rabbim büyük isteyen dileyen herkeze nasip etsin
sağlık olsun inşallah canım yeni ay yeni umutlar...inşallah 2017 ye hamiş girelim hala 1 şansımız var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?