2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

aynen canim doktor da beni bu seklde teskin etmsti. Demekki hamile kalabiliyosun demsti. Rabbim saglklsni versn hc canini skma

Kizlar msjlarinizda klomen okuyorum ne ise yariyor acaba? Doktor bana 3 kutu progestan verdi bunla birlikte folik asit 3 ay bu sekilde deneyecekmisim tutmazsa derin arastirmalara giricez dedi. Ama biliyosunuz bu ay tutmasada ufak capta bi gebelik oldu bu ilaclarla tutcak insallah diye hissediyorum :)

aynen canim doktor da beni bu seklde teskin etmsti. Demekki hamile kalabiliyosun demsti. Rabbim saglklsni versn hc canini skma

Amin canim cok bilgili degildim bu konularda acikcasi yasayinca ogreniyor insan biran anne moduna girince biraz moral cokmesi oldu ama bugun daha iyiyim cok sukur sizlerlede rahatliyorum

Canım senin daha varmış bata değer yükselir inşallah benim dört gün geçti de tam net çizgi çıktı hadi hayırlısı kan verecem bugün kızlar dua edin de değer iyi çıksın
Canım benim rabbim hayırlısını nasip etsin çift çizgi çıktıysa allahın izni ile gerisi gelir

Benimde negatif canım sağlık olsun üzüldüm baya heveslenmistm ama kısmet değilmiş sizlerden pozitif görürüm diye duayla umutla girdim sendede yokmus diger sayfalara bakmadan yaziyorum sana daha insaAllah diger canlarda görürüm

Canım ya kıyamam, sakın moralini bozma. Önümüzdeki aya stressiz bir şekilde ve sağlam bir psikoloji ile başlaman çok önemli. Biliyorum söylemesi zor ama. Bakalım bizler ne yapacağız?

Canım benim ya kıyamam, en azından daha fazla ümitlenmeden öğrenmiş oldun. İnşallah gelecek ay güler yüzün, hepimizin ki inş.

@friendly8584 S selifor sabaha kadar rüyalar gördüm hep test yapıyodum bozuk çıkıyodu uyandım geri uyudum aynı rüyalar hep böyle devam etti saat 7 de yaptım testi ama negatif maalesef
Benimde negatif canım bende rüyamda koyu ikinci cizgili test görmüştüm ben yapmışım falan ama anca rüyada işte

Canım adetinin geçmesini bekle bence. Gaz şişkinlik olabiliyor adet sancısı da oluyor ama en net belirti adet gecikmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…