• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Atmayi denedim bende canım ama kiyamadim o degil saydim paralarini falan hesapladim 5-6 tanede erken gebelik gosterenlerden vardi 100tlden fazla vermisim 1 senede diyorum bunu alacağıma 2 ay ovulasyon testi alsaydim diye ama gecti artık ne zaman kiyip atarim bilmiyorum ama şuan ki psikolojimle bugün yaparım gibi moralim cok bozuk hicbirsey yapasim yok iki lokma zor yedim yataktan cikmiyorum hala yatıyorum öyle
Kuzum kıyamam .söylemesi kolay yapması zor biliyorum çok yıpratmamaya çalış kendini varsa bebegin de üzülmesin yoksa da bidaha ki aylara lazımsım sağlıklı pozitif bir şekilde .henüz hepimiz anne değilsekte anne adayıyız güçlü olmamız lazım :KK200:

Amin kuzum gerçekten anlatmamı tek nedeni benim gibi umutlanıp gidenlerin de başına gelmesin diye inan var ya şaşırdım artık gerçekten olumsuzluğundan daha çok böyle tepki görmek üzüyor emin ol .. Bebeğim sen hamile değilmisin ben takvimi görünce var dedim birşey ? Hormon sonucumu doktor mu istedi senden .
Degilim canım ugur getirsin diye yapmıştım kaldirdim evet istemisti ama izne çıktı falan araya zaman girdi gidemedim

Kuzum kıyamam .söylemesi kolay yapması zor biliyorum çok yıpratmamaya çalış kendini varsa bebegin de üzülmesin yoksa da bidaha ki aylara lazımsım sağlıklı pozitif bir şekilde .henüz hepimiz anne değilsekte anne adayıyız güçlü olmamız lazım :KK200:
Haklısın canım stres herseyin dusmani şuan moralim bozuk diye böyle geçer evelAllah umudum yeniden yeserir insaAllah adet olucaksamda gecikmeden gelir

Degilim canım ugur getirsin diye yapmıştım kaldirdim evet istemisti ama izne çıktı falan araya zaman girdi gidemedim

Dur bakalım herşey nasip kısmet bilemeyiz gerçekten önceden hasta olmak isterdik hep düzenli derdim şimdi olmasın diye bekliyoruz gerçekten dua ediyorum hem sağlıklıysa nasip etsin diyorum Allah sınıyor bizi elbet vardır zamanı yani biz önemlimizi yapılacak edilecek herşeyi baktırmak gerek sonra olumsuz bildiğin de beklemekte başka elden bir şey gelmiyor demek ki bekleyecez canım umarım kötü olumsuz olacak bir şey çıkmaz :110:

gelmucizegel gelmucizegel canım doktora gittim bir yumurta büyümüş 1.79 milim olmuş. Yarın tekrar gel dedi. Hayırlısı bakalım ne olacak. Pko işini de sordum. Yok dedi tembelliği var sadece. Hayırlısı inşallah Rabbim dileyen herkese nasip etsin sana da bana da.
kuzuuuummmm selam:) nasılsın ? umarım güzel gelişmeler vardır.ne zamandır girmiyordum hem kafamı dağıtmak için hemde başka şeylere yönelmeye çalıştım.ama seni merak ettim bugün de doktora gidecektin ne yaptın ? hadi güzel haberler ver bana :)

Atmayi denedim bende canım ama kiyamadim o degil saydim paralarini falan hesapladim 5-6 tanede erken gebelik gosterenlerden vardi 100tlden fazla vermisim 1 senede diyorum bunu alacağıma 2 ay ovulasyon testi alsaydim diye ama gecti artık ne zaman kiyip atarim bilmiyorum ama şuan ki psikolojimle bugün yaparım gibi moralim cok bozuk hicbirsey yapasim yok iki lokma zor yedim yataktan cikmiyorum hala yatıyorum öyle

Eczaneden alma canım erken gebelik testlerini . Ben internetten alıyorum en son 6 tanesini 50 tl ye almıştım. Ovulasyon testini de internetten al .

Selamun aleykum kizlar cevap alamamama ramen ısrarla yazacam cünkü siteyi ve sizleri cok sevdim varsin yazmayin :p
8 yumurtam vardi ikisi catlamisti bile carsamba gittigmde ve bugun altinci gun dun aksamdan beri asiri ama asiri bir siskinlik adet sancisi ve gaz sancisi vardi. Oturup kalkarken cok rahatsiz ediyordu. Cok zayif biriyim ve omru hayatimda gobek gormedim ama dun 3 aylik hamilegibi bi gobegim vardi esimle inanamadik.
Bukadar erken belirti olurmu sizce? Ve eger bunlar belirtiyse kanda cikmasi gerekmezmi? Gitsemmi bugün kan vermeye?
InsaAllah bu sefer sohbete alirsiniz beni :KK70:
Adetine kac gun var canim bukadar erken belirylti olmaz eger dollnme gerceklesiyosa agri siskinlik yapabilir insAllah oyledir testi adet zamanini bekle derim

Evet yoğunluktan öyle oluyor bazende adetmiş gibi hissediyorum ben :KK48: snki renkli gibi geldi bugünki de o yüzden sordum canım
Nasil renkli ona dikkat etmelisin. Yesil, koyu sari kotu kokuluysa enfeksiyon olabilir yada kahve veya pembeyse doktora git bi ilac veriyolar sanirim orda bebek iyice tutunsun diye.

Kızlar ya bişey sorucam afedersnz demin lavaboda gördüm çamasırıma koyu kıvamlı akıntı gelmiş peçeteyede çok çok açık pembe gbi kahve gibi bi renk.bulastı sadece.rengi tam anlayamadm ama çok açıktı.normalmı hamilelikte yaa korktum :110::bicak:
Cok degilse normal diye biliyorum

Canım ayın 2 si vericem 2 gün önce 4.65 çıktı inşallah kimyasal değildir çünkü değer baya düşüktü o zaman

canm adina cok sevndm ama emin olmadan sevnme derm.
Degerin su ab negatif cnku ama gebelik testinin hassasiyeti 20dir. Tam 2 cizgi de kirmiziyi gectyse degerlerin 20yi gecmis demektr. Benim 25r kadar ckmsti. Zavallim tutunamadi :(

ay canim benm sen uzulme ya
Herseyn hayrlisi
Hayırlısı canım baska söz yok...

Dur bakalım herşey nasip kısmet bilemeyiz gerçekten önceden hasta olmak isterdik hep düzenli derdim şimdi olmasın diye bekliyoruz gerçekten dua ediyorum hem sağlıklıysa nasip etsin diyorum Allah sınıyor bizi elbet vardır zamanı yani biz önemlimizi yapılacak edilecek herşeyi baktırmak gerek sonra olumsuz bildiğin de beklemekte başka elden bir şey gelmiyor demek ki bekleyecez canım umarım kötü olumsuz olacak bir şey çıkmaz :110:
insaAllah canım hepimiz icin

Back
X