2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar doktora gittim bugun . hani gecrn doktor bebek yukarda diyordu ya oyle bi sey yokmuş rahmimin sekli farkliymis sadece herkesin armut gibi olurmuş benimki kalp gbiymis . ve bi sorunda yok dedi doktor beni korkutti digeri boşuna
gözünaydın canım benim rahmimde kalp şeklinde bana düşük riskin daha çok bide erken doğum riski var dediler sana böyle birşey söylediler mi

Bende kızgın ve kırgınim canım belki haklı ama soyleyis sekli cok üzdü beni

Kuzum o da üzülüyodur eminim, üstelik onlar bizim gibi değil. biz içimizi döküyoruz burda örneğin, ama onlar bunu bile yapamıyor. Tepki vermesi yanlış elbetteki, ama anlık bişeydir, sakın üstüne alınıp psikolojinizi bozmayın. Bunun üstesinden ancak birbirinize destek olarak kalkabilirsiniz. Bana sorarsan bi süre sen hiç ona çocuk muhabbeti yapma, hiçbişey yok gibi başka şeylerden konuşun, üzülsen belli etme, bi süre ikiniz de stresi geçsin, gerçekten işe yarıyor. Biz eşimle çocuk muhabbetini nerdeyse hiç yapmıyoruz, ancak hastaneye filan gidilicekse, doktor bi test önerdiyse.. bi iki dakika durumdan bahsedip kapatmak en iiyisi. Allah korusun evlilikleri yıpratmaya hiç gerek yok

Bugün doktor muayenesine gittim yarından itibaren sabah akşam klomene başlıyorum. 8 aralıkta tekrar çağırdı adetin 12.günü oluyor yumurtaliklar gelisir inşallah bakalım :)
Bugün doktor muayenesine gittim yarından itibaren sabah akşam klomene başlıyorum. 8 aralıkta tekrar çağırdı adetin 12.günü oluyor yumurtaliklar gelisir inşallah bakalım :)
Bnde tek yumurta olustu ama gunde 1 kez ictim ben cumartesi gittim igneyi de yaptirdim hayirlisi artik.sansim az mi acaba

Yerinden kalkma doktora gidene kadar yemek su wc disinda esin yapsin herseyi dikkatli ol ama cok korkulcak bisey oldugunu sanmiyorum

Erek
Erkekler algilayamiyo durumun ciddiyetini ya dra gitmenize sinirleniyorlar anlamis degilim.bizimki diyor ki bi sorun yokmus iste dra niye gidiyoruz diyor hep ayni .

Erek

Erkekler algilayamiyo durumun ciddiyetini ya dra gitmenize sinirleniyorlar anlamis degilim.bizimki diyor ki bi sorun yokmus iste dra niye gidiyoruz diyor hep ayni .
Bu kadın erkek farkı işte onlar detaycı düşünmüyor bişey yoksa yoktur varsa vardır, diye bakıyolar. Ama biz, ya yanlış biliyosa, belki şöyle bişey de vardır bi araştırıyım, sorıyım diye kuruyoruz da kuruyoruz, sebepler arıyoruz.. Onlar çok sığ bakıyolar sadece

Bende seni canım benim aslında evet baskasina soyleyebiliyoruz şunu yapma diye ama kendimiz beceremiyoruz insan insana bu yüzden lazım Allah razı olsun sana böyle hissettirebildiysem ne mutlu bana Allahim güzel yureklerimizin karsiligini versin razı olsun bizlerdn insaAllah

Daha birsey istemem lafini bile etmem zaten canim doktora gitmiyorsun dedi tamam dedim aldim randevu gidelim bakalım insaAllah bu sefer umduğum gibi olur senden de Allah razı olsun hepiniz iyi ki varsınız

Aklimdan geçmedi değil canım bir hamile kaliyim naz niyazi göruceksin simdi bıktın madem diye o zaman bikmak ne görsün bazen hakediyorlarda işte insan kiyamiyor yinede böyle yaparsa kirip dokerse bende senin yontemi yaparım

Atmakla cooook iyi yapmissin. Bu arada evlilik yil donumunuz kutlu olsun canim, insallah bir dahakini en az 3 kisi kutlarsiniz
Sagol canım benim Allah razı olsun evet attim rahatladim bende gerçekten insaAllah hakkımızda hayirlisiysa olalim 3-4 kisi

İnşaallah küçücük canlılara can veren Rabbim benim yavrumada canını verir hayırla ,Allah razı olsun :)

Aynen canım ona da hak veriyorum ama yapıcı konussun o zaman hassas oldugm bir konuda tuz biber ekmesi gereksiz yüzüne vurdum sonradan Özür diledi bir daha yapmaz insaAllah anasi yetmiyor birde ondan tepki gorceksem ohoo yani

Dogru diyorsun canım bu acidan düşünmemistm sen böyle diyince aklima soyledigi birsey geldi bir keresinde annesinin soylediklerine kirildigimi anlatmıstm bebek konusunda asil sen ne üstüne aliniyorsun olmuyor diye benim dert yapmam lazım belki bende sorun banada laf geliyor demisti demek ki oda kendine dert yapıyor neyse bak bunu düşününce azcık yumusadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…