2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Yok yok akıllanmayız :) atlet giymiyorum bende sen benim dediğimi yap yaptığımı yapma offf çorap yeni yeni giymeye başladım Allah esirgesin şu kış ayında mikroplardan
Valla normalde en kara kışta bile ayağıma çorap giymezdim bu sene ne olduysa çorap + patik giyer oldum seneyede atlet giyerim inşallah

İnsaalah canım. Çatlatma iğnesi verecek mi sonra? İnşallah gelişir kaliteli yumurta bulursunuz ve bebekle sonuçlanır

Sağol canım. 8 aralıkta cagirdiginda verecek catlatma ignesini yumurtaların durumuna bakacak

Ayy ben tatlı hiç sevmiyorum hele bali hiç yiyemem ki. Bu ay tutmazsa yemeye çalışırım artık sağol canım bnm :)

doktor 6 ay deneyelim klomen i dedi 30 yaş altındakilere 6 ay 30 yaş üstüne 3 ay uyguluyorum dedi bizim doktorunda tarzı böyle :)

Doktor bana da 3 ay klomen olmazsa göbekten iğne dedi. Benim yaşım 26 ama. İnsallah bu ilk ay da tuttururum :))

Canim kaşıntı varmı anlattığına göre mantara benziyor ama inşallah değildir bi bak.istersen vajinada varmı beyazlılar

daha öncede mantar olduğu zamanlar olmuştu ilk kez böylesi oluyor
Bende olduğu zaman senin anlattığın gibi oluyor canım baya kaşınıyo sinir bozucu bişey aynı yoğurt kesiği gibi oluyo ben bebe sampuaniyla yikayip iyice kuruluyodum 1-2 güne geçiyordu

Canım nasıl kullandın klomen i yumurtan büyümüş mü?

Hak ediyolar valla sabah 7de işe bıraktırıyorum sıcacık yataktan kaldırıp. Akşam aldırıyorum. Üşendiği ne varsa yapıyorum. Çamaşır falan astırıyorum.

Canım nasıl kullandın klomen i yumurtan büyümüş mü?

Canım yarın kullanmaya başlıyorum günde 2 tane bakalım gelisecekler mi

Hak ediyolar valla sabah 7de işe bıraktırıyorum sıcacık yataktan kaldırıp. Akşam aldırıyorum. Üşendiği ne varsa yapıyorum. Çamaşır falan astırıyorum.

Ayy ozendim valla çok eğlenceli gözüküyor :)) bende hamile kalayım bende yapayimm :)) tobe yarabbim eşim görse bunu yazdığımı

Bende olduğu zaman senin anlattığın gibi oluyor canım baya kaşınıyo sinir bozucu bişey aynı yoğurt kesiği gibi oluyo ben bebe sampuaniyla yikayip iyice kuruluyodum 1-2 güne geçiyordu
bende vajinal sabun kullanıyorum sürekli kullanıyorum aslında
hijyene de dikkat ediyorum fazlasıyla hemde anlamadım niye oldu
3 gün kaşıntı yanma oldu kaşındı azaldı akıntı başladı ama kokusuz

Cok sagol canım benim Allah razı olsun

fitil kullanmam mı gerekecek bu durumda bu ay bayağı uğraşiyorum bebek için sorun olur mu bu mantar acaba
birde kızlar bu ay da bebiş olmazsa doktor yolu görünecek bana

Zamanında çok üzdü beni. Bunlar daha iyi günleri. Karnım çıksın ayakkabılarımın bağcıklarını bağlatcam

bende vajinal sabun kullanıyorum sürekli kullanıyorum aslında
hijyene de dikkat ediyorum fazlasıyla hemde anlamadım niye oldu
3 gün kaşıntı yanma oldu kaşındı azaldı akıntı başladı ama kokusuz
Vajina sabunu mu? Su ile bile yıkamak bu kadar zararlı iken nasıl öyle sabun kullanıyorsun benimde mantar var vajina dışında gebeliğe engel değil ama kessinlikle sabun kullanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…