Adetim duzensiz demiştim ve bebek düşünüyoruz diye o yüzden istemisti test yapıldı sonucumu netten gördüm ama doktora gösterememistm canım1 seneyi gecmeden hormon testi vs. İstemiyorlar da o yzden sormustm canm. Testlere gidecegm dedin diye insallah degerlern normal cikar
Benimki de inat da bebeği düşündürüyorum. Hayal kurduruyorum yüzü yumuşuyor manasız gülümsemeyi gördüğüm an hadi bi meyve soy da bebişe vitamin gitsin diyorumBen bu kadar yapamam canım benimki inat haksizda olsa yapmaz sen masaAllah acisini iyi cikariyorsun
Bir hamile kaliyim de senden tuyolar alirm canım süper olurBenimki de inat da bebeği düşündürüyorum. Hayal kurduruyorum yüzü yumuşuyor manasız gülümsemeyi gördüğüm an hadi bi meyve soy da bebişe vitamin gitsin diyorum
ben bi incelym bunu daha bugn okulda cocuklara fsh lh anlattimTSH:4.54
T4:1.62
FSH:5.75
ESTRADİOL:25.89
LH:3.35
PROLAKTIN:28.58
Değerlerim böyle çıkmıştı
Canim tsh yuksek sanki. Doktor daha iyi bilir tabi ama bir arkadasim bu yuzden gebe kalamiyordu doktor 2.5 un altina inmesi lazim demisti. Netten bir baksana tsh araligi kac olmaliymis?TSH:4.54
canm bi de bu kan ne zaman alndi yazar msn adetinin kacnci gunundrTSH:4.54
canm bi de bu kan ne zaman alndi yazar msn adetinin kacnci gunundrTSH:4.54
Bu ay adetin gelmeden şu haberi alsak Allah'ın izniyleBir hamile kaliyim de senden tuyolar alirm canım süper olur
Canim tsh yuksek sanki. Doktor daha iyi bilir tabi ama bir arkadasim bu yuzden gebe kalamiyordu doktor 2.5 un altina inmesi lazim demisti. Netten bir baksana tsh araligi kac olmaliymis?
ben bi incelym bunu daha bugn okulda cocuklara fsh lh anlattim
Adetin 3 günü canım tam tarihini hatırlamıyorumcanm bi de bu kan ne zaman alndi yazar msn adetinin kacnci gunundr
Bendeki sınır 4.2 yazıyor canım sınırın üstünde bunun icin ilac verirmiki acaba birde prolaktin yüksekCanim tsh yuksek sanki. Doktor daha iyi bilir tabi ama bir arkadasim bu yuzden gebe kalamiyordu doktor 2.5 un altina inmesi lazim demisti. Netten bir baksana tsh araligi kac olmaliymis?
Ahh canım benim güzel yüreğinle ettigin duaya amin diyorum Allah razı olsun teyze kuzusunun kardesi gelmis olsun insaAllahBu ay adetin gelmeden şu haberi alsak Allah'ın izniyle
Yuksek canim evet ilac tedavisi uygularlar. bu tarz durumlarda gebelik dusukle sonuclanabildigi gibi hamileligi de zorlastiriyormus. Sana ilac verip degerini dusururler bir endokrin doktoruna git ihmal etme. Prolaktin yüksekliği de gebeligi engeller bu arada.Bendeki sınır 4.2 yazıyor canım sınırın üstünde bunun icin ilac verirmiki acaba birde prolaktin yüksek
Benide saydınmı73 hamisimiz var sağlıkla kucağınıza alın insaAllah bizlere de nasip olsun
Etkileyenlerden ikiside sınırın üstünde ne güzel 7sine aldim randevu gidelim bakalim ilaç kullanma süreci baslasin hayırlisiYuksek canim evet ilac tedavisi uygularlar. bu tarz durumlarda gebelik dusukle sonuclanabildigi gibi hamileligi de zorlastiriyormus. Sana ilac verip degerini dusururler bir endokrin doktoruna git ihmal etme. Prolaktin yüksekliği de gebeligi engeller bu arada.
Dusukle sonuclanma ve gebelige engel durumu var. Zaten gebelikte yuksek olursa bebekte zeka geriligine neden oluyor bu nedenle bu hormonun düşük olmasi cok onemli. arkadasim kac aydir bunun icin tedavi goruyor.Evet tsh 0.25 le 5 arasnda deger aralklari.
2.5 tam ortalamasi dr. O yzden demstr.
TSH meyabolizma hizini ayarliyor cok onemli gebelikte.
Yoksun listede sanırım canım ekliyorum ediyor 74Benide saydınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?