2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

1 seneyi gecmeden hormon testi vs. İstemiyorlar da o yzden sormustm canm. Testlere gidecegm dedin diye insallah degerlern normal cikar
Adetim duzensiz demiştim ve bebek düşünüyoruz diye o yüzden istemisti test yapıldı sonucumu netten gördüm ama doktora gösterememistm canım

Ben bu kadar yapamam canım benimki inat haksizda olsa yapmaz sen masaAllah acisini iyi cikariyorsun
Benimki de inat da bebeği düşündürüyorum. Hayal kurduruyorum yüzü yumuşuyor manasız gülümsemeyi gördüğüm an hadi bi meyve soy da bebişe vitamin gitsin diyorum

TSH:4.54
T4:1.62
FSH:5.75
ESTRADİOL:25.89
LH:3.35
PROLAKTIN:28.58

Değerlerim böyle çıkmıştı

Benimki de inat da bebeği düşündürüyorum. Hayal kurduruyorum yüzü yumuşuyor manasız gülümsemeyi gördüğüm an hadi bi meyve soy da bebişe vitamin gitsin diyorum
Bir hamile kaliyim de senden tuyolar alirm canım süper olur

Kızlar ikisi de aynı koyulukta mı, çatladı mı acaba:) ben çatlıycam çatlamazsa:)

Eklentiler

• image.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 52
TSH:4.54
T4:1.62
FSH:5.75
ESTRADİOL:25.89
LH:3.35
PROLAKTIN:28.58

Değerlerim böyle çıkmıştı
Canim tsh yuksek sanki. Doktor daha iyi bilir tabi ama bir arkadasim bu yuzden gebe kalamiyordu doktor 2.5 un altina inmesi lazim demisti. Netten bir baksana tsh araligi kac olmaliymis?

Evet tsh 0.25 le 5 arasnda deger aralklari.
2.5 tam ortalamasi dr. O yzden demstr.
TSH meyabolizma hizini ayarliyor cok onemli gebelikte.
Canim tsh yuksek sanki. Doktor daha iyi bilir tabi ama bir arkadasim bu yuzden gebe kalamiyordu doktor 2.5 un altina inmesi lazim demisti. Netten bir baksana tsh araligi kac olmaliymis?

Bendeki sınır 4.2 yazıyor canım sınırın üstünde bunun icin ilac verirmiki acaba birde prolaktin yüksek

Merhaba hayirli aksamlar ben bugün adetime 8 gün varken kan ve idrar tahlili yaptirdim kanda 0.8 cikti yanliz idrarda keton idrar pozitif cikti birde bende kasik agrisi ve bulanti var sebebi ne olabilir birde çok mu erken yaptirmisim bilmiyorum simdiden tesekkurler

Bendeki sınır 4.2 yazıyor canım sınırın üstünde bunun icin ilac verirmiki acaba birde prolaktin yüksek
Yuksek canim evet ilac tedavisi uygularlar. bu tarz durumlarda gebelik dusukle sonuclanabildigi gibi hamileligi de zorlastiriyormus. Sana ilac verip degerini dusururler bir endokrin doktoruna git ihmal etme. Prolaktin yüksekliği de gebeligi engeller bu arada.

Etkileyenlerden ikiside sınırın üstünde ne güzel 7sine aldim randevu gidelim bakalim ilaç kullanma süreci baslasin hayırlisi

Evet tsh 0.25 le 5 arasnda deger aralklari.
2.5 tam ortalamasi dr. O yzden demstr.
TSH meyabolizma hizini ayarliyor cok onemli gebelikte.
Dusukle sonuclanma ve gebelige engel durumu var. Zaten gebelikte yuksek olursa bebekte zeka geriligine neden oluyor bu nedenle bu hormonun düşük olmasi cok onemli. arkadasim kac aydir bunun icin tedavi goruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…