2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

TSH:4.54
T4:1.62
FSH:5.75
ESTRADİOL:25.89
LH:3.35
PROLAKTIN:28.58

Değerlerim böyle çıkmıştı
canm madem adetin 3. Gununde bakildi o zaman sen folikuler fazda oluyosun.
Folikuler fazda fsh 3 ile 12 arasi oluyo. O normal.
(Fsh Yumurtlamayi saglayan temel hormon)
estradiol dedigi ostrojen oluyor o da normal sayilir az miktar dusukluk var
Lh 1.5 ile 8 arasnda oluyor. Yumurta olusumunda ve yumurtalik hormonlarinin salinimdna etkili onun da degeri normal
T4 u yanls yazmadysan o deger normal degl iste cok dusuk. Muhtemelen tiroid metabolizmasinda skrun var canim
prolaktin annelik hormonu olarak bilinir sut yapicidir normal dongude 2 ilr 25 arasnda degisir bu biraz yuksek ckms

Etkileyenlerden ikiside sınırın üstünde ne güzel 7sine aldim randevu gidelim bakalim ilaç kullanma süreci baslasin hayırlisi
Canim tek engel bu olsun bunun tedavisi var. Sebebsiz olmasindansa böylesi cok daha iyi. Kadin doguma da git tabi de bence endokrinolojiye de gitmelisin.

Sagol canım benim ayrintili bilgilendirdigin için tiroidlerimin sonucu böyle cikinca ilac vermemisti doktor sinira yakin gerek yok demisti o zaman bekardim degismedi sonuç bende üstünde durmadim ama simdi sart anlasilan ilaç saglik olsun buna şükür

Prolaktinin yuksek cikmasi da t4 ile ilgili. Yani tiroid metabolizmasi ile ilgili..ailede tiroid sorunu var mi canim

Canim tek engel bu olsun bunun tedavisi var. Sebebsiz olmasindansa böylesi cok daha iyi. Kadin doguma da git tabi de bence endokrinolojiye de gitmelisin.
Aynen canım buna şükür bakayim ayni güne bulabilrsem onada randevu aliyim uzakta bekarken gittigm yere gidicem bir tasla iki kus olsun olmadı baska güne artık sağolasın canım

Prolaktinin yuksek cikmasi da t4 ile ilgili. Yani tiroid metabolizmasi ile ilgili..ailede tiroid sorunu var mi canim
olmazmi canım annemde var ananemde vardı hatta annem bekarken ameliyat olmus guatr varmis ileri derecesi falan banada gecmis demek ki migrende annemden gelmis doktor onuda irsi demisti canim annem sagolsun bunlari vermis bana

Aynen canım buna şükür bakayim ayni güne bulabilrsem onada randevu aliyim uzakta bekarken gittigm yere gidicem bir tasla iki kus olsun olmadı baska güne artık sağolasın canım
Ne demek guzelim sen derman bul da biz daha ne isteriz. Bak bakalim insallah o gune randevu bulursun.

canim bi de yarinin testine bakmak lazm ama ben senin yernde olsam bugunu de degerlendririm :)

canim su an sonucun negatif ve adetine 8 gun varsa muhtemelen iliskiden 10 gun.bile gecmemistr. 10gunden oncd kanda bile goremezsn. İdrara gecmesi ise 15gunu bulur

michie Bende tam yazmıştm canım kirginlik olmasin diye yazan var diyordum etiketn yoktu eklemissin bende bilgim olan seylerde cevaplamaya çalışıyorum kimse kirilip küsmesin cogu gibi benimde cevap gelmeyen yazilarim oluyor demek ki gozden kaciyor ya da o ara bilmeyene denk geliyor aldirmiyorum vazgecmiyorm burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…