canm madem adetin 3. Gununde bakildi o zaman sen folikuler fazda oluyosun.TSH:4.54
T4:1.62
FSH:5.75
ESTRADİOL:25.89
LH:3.35
PROLAKTIN:28.58
Değerlerim böyle çıkmıştı
Canim tek engel bu olsun bunun tedavisi var. Sebebsiz olmasindansa böylesi cok daha iyi. Kadin doguma da git tabi de bence endokrinolojiye de gitmelisin.Etkileyenlerden ikiside sınırın üstünde ne güzel 7sine aldim randevu gidelim bakalim ilaç kullanma süreci baslasin hayırlisi
.Kızlar ikisi de aynı koyulukta mı, çatladı mı acaba:) ben çatlıycam çatlamazsa:)
Sagol canım benim ayrintili bilgilendirdigin için tiroidlerimin sonucu böyle cikinca ilac vermemisti doktor sinira yakin gerek yok demisti o zaman bekardim degismedi sonuç bende üstünde durmadim ama simdi sart anlasilan ilaç saglik olsun buna şükürcanm madem adetin 3. Gununde bakildi o zaman sen folikuler fazda oluyosun.
Folikuler fazda fsh 3 ile 12 arasi oluyo. O normal.
(Fsh Yumurtlamayi saglayan temel hormon)
estradiol dedigi ostrojen oluyor o da normal sayilir az miktar dusukluk var
Lh 1.5 ile 8 arasnda oluyor. Yumurta olusumunda ve yumurtalik hormonlarinin salinimdna etkili onun da degeri normal
T4 u yanls yazmadysan o deger normal degl iste cok dusuk. Muhtemelen tiroid metabolizmasinda skrun var canim
prolaktin annelik hormonu olarak bilinir sut yapicidir normal dongude 2 ilr 25 arasnda degisir bu biraz yuksek ckms
Aynen canım buna şükür bakayim ayni güne bulabilrsem onada randevu aliyim uzakta bekarken gittigm yere gidicem bir tasla iki kus olsun olmadı baska güne artık sağolasın canımCanim tek engel bu olsun bunun tedavisi var. Sebebsiz olmasindansa böylesi cok daha iyi. Kadin doguma da git tabi de bence endokrinolojiye de gitmelisin.
olmazmi canım annemde var ananemde vardı hatta annem bekarken ameliyat olmus guatr varmis ileri derecesi falan banada gecmis demek ki migrende annemden gelmis doktor onuda irsi demisti canim annem sagolsun bunlari vermis banaProlaktinin yuksek cikmasi da t4 ile ilgili. Yani tiroid metabolizmasi ile ilgili..ailede tiroid sorunu var mi canim
Ne demek guzelim sen derman bul da biz daha ne isteriz. Bak bakalim insallah o gune randevu bulursun.Aynen canım buna şükür bakayim ayni güne bulabilrsem onada randevu aliyim uzakta bekarken gittigm yere gidicem bir tasla iki kus olsun olmadı baska güne artık sağolasın canım
Yok canım on kere yaz bi cevap yazan olmaz, çok üzücü, şimdi bunun üzerine görmedik yazılır:sBenim sesimi duyan yok mu lütfen yardim edin ya çok merak ediyorum
insaAllah canım teşekkür ederimNe demek guzelim sen derman bul da biz daha ne isteriz. Bak bakalim insallah o gune randevu bulursun.
canim bi de yarinin testine bakmak lazm ama ben senin yernde olsam bugunu de degerlendririm :)
canim su an sonucun negatif ve adetine 8 gun varsa muhtemelen iliskiden 10 gun.bile gecmemistr. 10gunden oncd kanda bile goremezsn. İdrara gecmesi ise 15gunu bulurMerhaba hayirli aksamlar ben bugün adetime 8 gün varken kan ve idrar tahlili yaptirdim kanda 0.8 cikti yanliz idrarda keton idrar pozitif cikti birde bende kasik agrisi ve bulanti var sebebi ne olabilir birde çok mu erken yaptirmisim bilmiyorum simdiden tesekkurler
canim bi de yarinin testine bakmak lazm ama ben senin yernde olsam bugunu de degerlendririm :)
Ovulasyon testinden anlamadigim icin birsey yazamiyorum canim arkadas sana yazdi bunu etiketlemeyi unutms sanırımYok canım on kere yaz bi cevap yazan olmaz, çok üzücü, şimdi bunun üzerine görmedik yazılır:s
İkizmi inşallah çok yemek yiyorum herkese nasip etsin değerler korkutmustu içimi rahatlattinbelki ikiz bile olabilir çok merak ettim takip etcem seni
aynen oyle farkedp etiketi caktimOvulasyon testinden anlamadigim icin birsey yazamiyorum canim arkadas sana yazdi bunu etiketlemeyi unutms sanırım
masallah cidden cok guzel degerlern benmde aklima ikiz olablr diye geldi4 ay önce dusuk yaptiydim geçen hafta salı beta 43 çarşamba 100 cuma 275 idi bata 9 gün kala öğrendim normal bat 28 günde bir değer normalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?