2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bence esimizi strese biz sokuyoruz onlarida anlamaliyiz bisey dusunurken bi baska seyi dusunup ona karar veriyoruz anliyorum stresli bi durum ama bu zamanlarda birbirimizi kirmayalim idare edelimm esimizle ..sende uzulme artik

Zamanında çok üzdü beni. Bunlar daha iyi günleri. Karnım çıksın ayakkabılarımın bağcıklarını bağlatcam

Woww motivasyon tam gaz :))

Bir hamile kaliyim de senden tuyolar alirm canım süper olur

@Friday1kahlo
Canım sıraya dizili ondan mi bilemedim ama sanırım en son gün en koyusu. Ovulasyon testi hiç kullanmadım tam bilmiyorum

Canim.bence cok erken biraz daha beklemelisin

yok degil iste normalde bu kadar erken bu yuksek degerler ckmaz.ya gebelik gecen aydan oldu. Ya da ikiz olablr belli mi olur
Gecen ay normal gordum hatta bi et parçası düştü acile gittim doktor korkulacak birşey yok dusukten sonra Böyle dumlar olur demişti ertesi gün yine gittim temiz demişlerdi smar yaptılar bu ay dikkat et kalabilirsin dediler bat 2 kasım ben 22 kasımda öğrendim kanda ilk 41. İkinci gün 100 .23 - 4 gün cuma 275 çıktı bu gün yine gel demişti gitmedim yarın bitiyo günüm perşembe gitcem kusura bakman uzun yazdım nasıl degerlerim

Bence esimizi strese biz sokuyoruz onlarida anlamaliyiz bisey dusunurken bi baska seyi dusunup ona karar veriyoruz anliyorum stresli bi durum ama bu zamanlarda birbirimizi kirmayalim idare edelimm esimizle ..sende uzulme artik
Haklisin canım onun açısındanda düşününce kendince haklı ben dusncesine değil söyleme sekline kirilmistm gecti cok şükür

okeanoss00 Canim buldum randevu almaya calistm ama vermedi takip edilen falan hasta olmniz gerek diye uyari çıktı sanırım kadin dogum yonledirmeli bilgin var mı hangi bölüm oraya yonlendiriyor

okeanoss00 Canim buldum randevu almaya calistm ama vermedi takip edilen falan hasta olmniz gerek diye uyari çıktı sanırım kadin dogum yonledirmeli bilgin var mı hangi bölüm oraya yonlendiriyor
Olabilir canım ben de bilmiyorum. Yarin bir telefon acip sor bakalim ne diyecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…