2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canım her doktor kendine yada kişilerin değerlerine göre uyguluyor tedaviyi bunlar sebep sadece işte de ne yapalım herbir sebebe ihtiyacımız var bana ne diyecek bakalım göbekten iğne olayı gözümü korkuttu

Endokrin bölümüne randevu sistemi farklı sanırım bana da öyle demişlerdi tsh yüksek olması adet düzensizliğine falan da sebep oluyor kuzum bnm de tsh sıkıntı bu aralarda oradan biliyorum
TSH:4.54
T4:1.62
FSH:5.75
ESTRADİOL:25.89
LH:3.35
PROLAKTIN:28.58

Değerlerim böyle çıkmıştı

Meraba kızlar nasılsınız bende yumurtlama günümdeyim solda batma oluyo sivilceler çıkıyo akıntımda var dünü değerlendirdik bugünü de değerlendireceğiz ama sabah daha iyi olurmuş

adetlerin mi gecikiyo cnm her ay adet oluyomusun

Meraba kızlar nasılsınız bende yumurtlama günümdeyim solda batma oluyo sivilceler çıkıyo akıntımda var dünü değerlendirdik bugünü de değerlendireceğiz ama sabah daha iyi olurmuş
Bende dun yumurtlama gunumdu sabah degerlendirdik daha etkiliymis insAllah olur.. Bat nezaman canim

Yok canım hiç kullanmadım Katar'daki amca folik asit kullanma bebeği düşürüyor dedi hamile kalınca gel ben o vitamin yerine geçen şeyleri söylerim sana dedi ama ben perşembe doktora gidicem
Nasıl ya doktor bana da verdi folik asit. Vitaminmiş bebek oluşumunda. Hamile kalmadan öncesinde kullanılması gerekiyomuş 45 TL bayılmıştım hamile arkadaşlarımda kullanıyo ne düşürmesi

Nasıl ya doktor bana da verdi folik asit. Vitaminmiş bebek oluşumunda. Hamile kalmadan öncesinde kullanılması gerekiyomuş 45 TL bayılmıştım hamile arkadaşlarımda kullanıyo ne düşürmesi
Ya sacmalamis kim demisse yani . Doktorlarin isi gücü yok bebek dussun diye topluca folic asit mi vercekler

TSH:4.54
T4:1.62
FSH:5.75
ESTRADİOL:25.89
LH:3.35
PROLAKTIN:28.58

Değerlerim böyle çıkmıştı
Bunlar ne değeri ki :/ ben hiç bilmiyorum hemen gecen ay ki test sonucuma baktım kağıdı çantaya attım duruyodu hiç bakmamıştım.şimdi baktım benimkiler senden hep yuksek. Pkoyum diye mi çok üzüldüm şuan

Canım benim yaa erkekler bizim gibi değil maalesef. Sen uzme kendini. Vardır elbet bir zamani

Benim prolaktin 18.53 yazıyo çok mu yüksek sence? Kusura bakma ilk defa görüyorum bunları desem yeridir. Sadece bu ay başladık tedaviye. Öncesinde hiç ilgilenmiyodum ne çok şey varmıs bilmediğim

Kizlar doktora gittim bugun . hani gecrn doktor bebek yukarda diyordu ya oyle bi sey yokmuş rahmimin sekli farkliymis sadece herkesin armut gibi olurmuş benimki kalp gbiymis . ve bi sorunda yok dedi doktor beni korkutti digeri boşuna
Çok sevindim canım iyi haber almana. Herşey yolunda olsun inşallah her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…