Yumurtluyor da olabilirsin. Yumurtlamada da kasık ağrısı oluyor. Test için adetinin geçmesini bekle benceAma bende bi kasik agrisi ve bulanti var gebe olma ihtimalim var di mi
O zaman da başka şey için koşar peşimdenSen varya çok fenasınelbet o çocuk doğacak diyodur eşin içten içe
Zamanında çok üzdü beni. Bunlar daha iyi günleri. Karnım çıksın ayakkabılarımın bağcıklarını bağlatcam
Nasıl ya doktor bana da verdi folik asit. Vitaminmiş bebek oluşumunda. Hamile kalmadan öncesinde kullanılması gerekiyomuş 45 TL bayılmıştımhamile arkadaşlarımda kullanıyo ne düşürmesi
Daha 2 ayin doldu umudum cok senden canimdoktor 6 ay deneyelim klomen i dedi 30 yaş altındakilere 6 ay 30 yaş üstüne 3 ay uyguluyorum dedi bizim doktorunda tarzı böyle :)
Haha supersiniz kizlar.bizimki de hamileligin de cekilmez senin diyor:))Sen varya çok fenasınelbet o çocuk doğacak diyodur eşin içten içe
Amcayı sev say güven ama fazla güvenme sonuçta o senin bebeğini oldurmadı. Sadece vesile oldu. Soğan kürü içsende hamile kalırdın nasipte varsa. Nasipte bu yöntemle hamile kalmak varmış doktorunuda ihmal etme alternatip tıbbı her zaman sevmişimdir ama şifa niyetineCanım valla öyle söyledi şimdiki ilaçlar güvensiz dedi ben doktora gidicem amcaya da gidicem ama
Erkek bu illaki koşacak diyosun. Ucunda baba olmak, ucunda erkek olmak olduktan sonraO zaman da başka şey için koşar peşimden
Haha supersiniz kizlar.bizimki de hamileligin de cekilmez senin diyor:))
Kızlar bata son 1
Dua edin bana.
Canım prolaktin değerlerinden çok anlamıyorum. Bir doktora danışmanda fayda var. Referans değerden yüksek ise düşürmek gerekir.Benim prolaktin 18.53 yazıyo çok mu yüksek sence? Kusura bakma ilk defa görüyorum bunları desem yeridir. Sadece bu ay başladık tedaviye. Öncesinde hiç ilgilenmiyodum ne çok şey varmıs bilmediğim
Benimki de askerdi görev süresi bitince bıraktı 2 sene önce. Artık siviliz istediğimi yaparımErkek bu illaki koşacak diyosun. Ucunda baba olmak, ucunda erkek olmak olduktan sonraaklınla bin yaşa böyle olsak erkeklere kök söktürürüz de bakma işte ayyyy kıyamam havalarına giriyorum ben bide benimki asker temelli anasından daha merhametliyim
Amcayı sev say güven ama fazla güvenme sonuçta o senin bebeğini oldurmadı. Sadece vesile oldu. Soğan kürü içsende hamile kalırdın nasipte varsa. Nasipte bu yöntemle hamile kalmak varmış doktorunuda ihmal etme alternatip tıbbı her zaman sevmişimdir ama şifa niyetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?