2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım valla öyle söyledi şimdiki ilaçlar güvensiz dedi ben doktora gidicem amcaya da gidicem ama
Nasıl ya doktor bana da verdi folik asit. Vitaminmiş bebek oluşumunda. Hamile kalmadan öncesinde kullanılması gerekiyomuş 45 TL bayılmıştım hamile arkadaşlarımda kullanıyo ne düşürmesi

Kizlar gunaydin.bi sorum var size laboquick erken gebelik testi iliskiden 5 gun sonra gebeligi gosterir diyor kullanan duyan bile var mi.predictor erken gebeligi mi alsam bunu mu bilemedim

Canım valla öyle söyledi şimdiki ilaçlar güvensiz dedi ben doktora gidicem amcaya da gidicem ama
Amcayı sev say güven ama fazla güvenme sonuçta o senin bebeğini oldurmadı. Sadece vesile oldu. Soğan kürü içsende hamile kalırdın nasipte varsa. Nasipte bu yöntemle hamile kalmak varmış doktorunuda ihmal etme alternatip tıbbı her zaman sevmişimdir ama şifa niyetine

O zaman da başka şey için koşar peşimden
Erkek bu illaki koşacak diyosun. Ucunda baba olmak, ucunda erkek olmak olduktan sonra aklınla bin yaşa böyle olsak erkeklere kök söktürürüz de bakma işte ayyyy kıyamam havalarına giriyorum ben bide benimki asker temelli anasından daha merhametliyim

Benim prolaktin 18.53 yazıyo çok mu yüksek sence? Kusura bakma ilk defa görüyorum bunları desem yeridir. Sadece bu ay başladık tedaviye. Öncesinde hiç ilgilenmiyodum ne çok şey varmıs bilmediğim
Canım prolaktin değerlerinden çok anlamıyorum. Bir doktora danışmanda fayda var. Referans değerden yüksek ise düşürmek gerekir.

hayırlı sabahlar kızlar hepimiz için güzel bi gün olur inşallah
morsevdam sen regl oldun mu?

Benimki de askerdi görev süresi bitince bıraktı 2 sene önce. Artık siviliz istediğimi yaparım

Tatlım bunları. Bilincinde biriyim merak etme Allahtan geldiğini söylemiştim zaten sadece sizlere belki bir faydası olur diye tavsiyede bulundum tabi ki doktora gidip vitamin alıcam amcaya gitmem de sadece bana hoşaf derler bizde faydalı olduğunu da herkes bilir onu verecek diye gidicem yoksa daha işim olmaz tıbbi veya bilimsel gerekliliklere güvenim sonsuz koca karı işlerine inanacak cahiliyette birisi değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…