- 12 Ekim 2016
- 650
- 1.303
- 113
- 41
Ben kesin kararlıyım canım geçmeden hiçbirşey yapmıcam önce bat biraz geçsin sonra idrar oda olmazsa kanBenim de 2 gün kaldı. Dün akşam karın ağrısı vardı adet oldum sandım koştum tuvalete olmamışım şükür. Zor tutuyorum gidip kan vermemek için ya, nasıl dayancaz
Adet gününün geçmesini bekle. Erken yapmışsın demek ki
Canım ben de 5gün önce yapıp negatif aldım, şimdi 2 gün kaldı acayip belirtiler yaşamayabaşladım, biraz daha bekleyelim üzülme
F fatmaelifnur yanlış yazmış galiba bat ı 2 aralık 9 gün önce öğrendi bebeğini.canim sen bati baya gecerek ogrenmissn o yzden gayet guzel bence normal gidiyor insallah saglkla kucagina alrsn
sanrm 2 diyecegine 22 demisF fatmaelifnur yanlış yazmış galiba bat ı 2 aralık 9 gün önce öğrendi bebeğini.
Zor tutuyorum kendimi ama kararlıyım reglimin en azından 2 gün geçmesini bekliycem. Boşuna yaptığım testlerin hesabı yokhaklısın canım bıraz daha bekleyelım keşke yapmasydım ınanılmaz modum dusuyo boyle oluncaa sen zamn yapıcaksın
Benim 6 gün geçmişti ona rağmen silik çıkmıştı. Herkesin gününden önce belli olur diye bir şey yok. Belki bebiş var boşa üzüyorsun kendini. Allahım hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallahaslında bu ay belırtılerım var gıbıydı bırazda ondan yaptım ama belkıde erken 2tane almıstım bırıni bı kac gun sonra yaparım
adet sancım varbu ayda kırmızı kartı yemek üzereyim an itibariyle : (
Ben kesin kararlıyım canım geçmeden hiçbirşey yapmıcam önce bat biraz geçsin sonra idrar oda olmazsa kan
Canım ya sana sordum mu ben hiç şimdi hatırlayamadımda. Öncesinde hiç test yapmışmıydınBenim 6 gün geçmişti ona rağmen silik çıkmıştı. Herkesin gününden önce belli olur diye bir şey yok. Belki bebiş var boşa üzüyorsun kendini. Allahım hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah
4. Gün kan testi yaptırdım. Hamileliğimi öyle öğrendim. 2 gün sonra değer yükselmişti. İdrar yaptım 101 hcg de silik çıktı.Canım ya sana sordum mu ben hiç şimdi hatırlayamadımda. Öncesinde hiç test yapmışmıydın
Tamam hatırladım eşin öğrenmişti. Acaba dedim öncesinde hiç çıkmadımı ki kendim yaptım ya öncesinde o yüzden merak ettim4. Gün kan testi yaptırdım. Hamileliğimi öyle öğrendim. 2 gün sonra değer yükselmişti. İdrar yaptım 101 hcg de silik çıktı.
Allah hayr etsin canım. İnşallah iyi olur. Dua ileSağol canım. 8 aralıkta cagirdiginda verecek catlatma ignesini yumurtaların durumuna bakacak
Ayy ben tatlı hiç sevmiyorum hele bali hiç yiyemem ki. Bu ay tutmazsa yemeye çalışırım artık sağol canım bnm :)
Doktor bana da 3 ay klomen olmazsa göbekten iğne dedi. Benim yaşım 26 ama. İnsallah bu ilk ay da tuttururum :))
İnşallah benimkide bırakr. :) sevindim canım Allah mutluluğunuzu daim kılsınBenimki de askerdi görev süresi bitince bıraktı 2 sene önce. Artık siviliz istediğimi yaparım
Zor tutuyorum kendimi ama kararlıyım reglimin en azından 2 gün geçmesini bekliycem. Boşuna yaptığım testlerin hesabı yok
inşallah oyledır canım amıın ıns tez vakıtte yuzumuuz gulerBenim 6 gün geçmişti ona rağmen silik çıkmıştı. Herkesin gününden önce belli olur diye bir şey yok. Belki bebiş var boşa üzüyorsun kendini. Allahım hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah
Hamilelerin yazdıklarını okumuştum çoğu kendini adet oldu zannedip koşup bakmışlar sanki adet olacakmışsın gibi oluyomuş inşallah senden de güzel haberler alırzBenim de 2 gün kaldı. Dün akşam karın ağrısı vardı adet oldum sandım koştum tuvalete olmamışım şükür. Zor tutuyorum gidip kan vermemek için ya, nasıl dayancaz
İnşallah kuzum, iki kere kimyasal geçirdim o yüzden bi yandan heveslenmek istemiyorum ama bu sefer farklı gibi inşallah allahım bahşetmiştir bana yeni bi canHamilelerin yazdıklarını okumuştum çoğu kendini adet oldu zannedip koşup bakmışlar sanki adet olacakmışsın gibi oluyomuş inşallah senden de güzel haberler alırz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?