2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Benim de 2 gün kaldı. Dün akşam karın ağrısı vardı adet oldum sandım koştum tuvalete olmamışım şükür. Zor tutuyorum gidip kan vermemek için ya, nasıl dayancaz
Ben kesin kararlıyım canım geçmeden hiçbirşey yapmıcam önce bat biraz geçsin sonra idrar oda olmazsa kan

aslında bu ay belırtılerım var gıbıydı bırazda ondan yaptım ama belkıde erken 2tane almıstım bırıni bı kac gun sonra yaparım
Benim 6 gün geçmişti ona rağmen silik çıkmıştı. Herkesin gününden önce belli olur diye bir şey yok. Belki bebiş var boşa üzüyorsun kendini. Allahım hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah

Canım ya sana sordum mu ben hiç şimdi hatırlayamadımda. Öncesinde hiç test yapmışmıydın

4. Gün kan testi yaptırdım. Hamileliğimi öyle öğrendim. 2 gün sonra değer yükselmişti. İdrar yaptım 101 hcg de silik çıktı.
Tamam hatırladım eşin öğrenmişti. Acaba dedim öncesinde hiç çıkmadımı ki kendim yaptım ya öncesinde o yüzden merak ettim

Allah hayr etsin canım. İnşallah iyi olur. Dua ile

Benim de 2 gün kaldı. Dün akşam karın ağrısı vardı adet oldum sandım koştum tuvalete olmamışım şükür. Zor tutuyorum gidip kan vermemek için ya, nasıl dayancaz
Hamilelerin yazdıklarını okumuştum çoğu kendini adet oldu zannedip koşup bakmışlar sanki adet olacakmışsın gibi oluyomuş inşallah senden de güzel haberler alırz

Hamilelerin yazdıklarını okumuştum çoğu kendini adet oldu zannedip koşup bakmışlar sanki adet olacakmışsın gibi oluyomuş inşallah senden de güzel haberler alırz
İnşallah kuzum, iki kere kimyasal geçirdim o yüzden bi yandan heveslenmek istemiyorum ama bu sefer farklı gibi inşallah allahım bahşetmiştir bana yeni bi can

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…