- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
Daha 2 ayin doldu umudum cok senden canim
Onlar ne ameliyatı canım? Valla hamiş haberi değilde anca böyle haberler veriyoruz bugun bende doktordan geldm klomen kullancam bu ayda olmazsa rahim filmi dedi hayırlısı hakkmzda
evet ya ondan bende tırstımmama ihtiyacımız kalamayacak inşallah rabbim bize de hamilelik nasip edecek
Canım dış gebelik şüphen yoksa doktorluk bi durumun yok. Kendine dikkat et bu ara üşütme. Regl bittikten sonra hiç denemelere ara vermeden devam edin başka bi sorunun yoksa. Kimyasaldan sonra ara vermene gerek yok çünküKızlar benim durumu az çok biliyorsunuz kimyasal gebelikten nasibimi aldım h.sonubu olaydan sonra doktoruma gözükmeme gerek var mı sizce yoksa kafamı toplayıp yoluma devam mı edeyim?
Canım dış gebelik şüphen yoksa doktorluk bi durumun yok. Kendine dikkat et bu ara üşütme. Regl bittikten sonra hiç denemelere ara vermeden devam edin başka bi sorunun yoksa. Kimyasaldan sonra ara vermene gerek yok çünkü
Soğan kürünü bende düşündüm ama gastritim var korktum açıkçasıBu ay incir veya sogan kuru kullanmaya baslayack olan var mi :)
ben incire baslayacagm adet btnce
canim cokkk mide bulandiriyor. Ben bi dikisde iciyodm ustune de cok tuzlu peynir yiyodm ki tadi kalmasn ama o tad bogaza yapisiyo. Ama saglik icin en iyisi.Soğan kürünü bende düşündüm ama gastritim var korktum açıkçasıincir ne işe yarıyor
canim cokkk mide bulandiriyor. Ben bi dikisde iciyodm ustune de cok tuzlu peynir yiyodm ki tadi kalmasn ama o tad bogaza yapisiyo. Ama saglik icin en iyisi.
İlacla gecmeyen kahveremgi akintm sogankuruyle gecti.
Bi ara da adet olamiyordm bikac sene once o zamanda civanpercemiyle adet oldm.
KeNdi kendimin doktoruyum vallahiilaclardan daha iyi sonc aliyorm bitkilerle
Canim bugun test yaptim yine negatif. ben 4 gebeligimide 5 gun onceden idrar testiye ogrendim. Hele ikinci gebeligimi 23.gun ogrenmistim. benim erken yumurtlama ya da gec yumurtlama durumum olmuyo cok sukur. Ben hic yanilmadim gebelik varsa o testte silik cizgi cikiyo. Tabi bu benim vucudum icin gecerli belki baskasinda oyle olmaz. keske dedigin gibi olsa ama imkansiz tatlim. Aralik ayini dusunup mutlu oluyorum:)Benimde seninle ilgili farklı düşünceler var hayırlısı olsun canım
canim temel etkisi yumurta catlamasini ve hamile kalmayi kolaylastrmasi ama incir suyunda bol mimtarda e vitamini var antioksidan ve kanser onleyici b vitamini bol var hafiza ve uyku sorunlari icn ideal.Alternatif tıp iyidir ilaçlarda bitkilerden yapılmıyor mu zatensoğan kürüne cesaretim yok zamanında sarmısak kürü deneyen biri olarak ama incir kürü güzel duruyor ne işe yarar acep canım :)
Aralik ayi bizim ayimiz olur insallah
canim temel etkisi yumurta catlamasini ve hamile kalmayi kolaylastrmasi ama incir suyunda bol mimtarda e vitamini var antioksidan ve kanser onleyici b vitamini bol var hafiza ve uyku sorunlari icn ideal.
Kabizliga faydali.
Enerji veriyor.
Lifli oldgu icn sindrmi duzenliyor.
Saclari ve cildi guzellestiriyor.
Burda her gun taze hazrlanmali diyor ama ben saracoglundan dinledgmde havuc ve inciri ayri kaynatn sonra karistrn gunlerce icin diyodu
Allah razı olsun canım aynen konuştuğumuz konusamadığımız bilmediğimiz onca insan bu hasrette Rabbm inşallah nasip eder var bizimde bi durak yerimizCanim Rabbim tez zamanda sanada bizede nasip etsin insallah hayirlisi diyorum her ay vardr bi hayir diyorum Rabbim bu ayda vermedyse var bir bildigi diyorum Allah insallah bu ay nasip etsin cnm cennetindeki sonsuz meleklerden bizlerede birer tane gondersin o guzel mertebeye bizde eriselim inanki her namazdan sonra hepimize istyrm cnm
Ohhh hayırlı olsunnnKızlar sanırım bugün yumurtam Çatladı akıntım var adetin 16. Günü bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?