2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

iyi akşamlar kızlar.hamile olan arkadaşlara bişey sorucam hamile kaldığınız yumurtlama döneminden 2 gün kadar sonra hiç ayaklarına üşüme gelip rahimde kasılma hissettilermi acaba.cvp verebilirmisiniz

Genelde dusus baslayinca oluyor canim.sabah yataktan cikmadan olcuyorsun dimi.yumusama varsa bide parmagini iyice sokman gerekiyorsa yani yukari dogru cikmissa dogurgan donemdesindir.degerlendir.hatta bugunu illa degerlendir 35 i gormussun.bide adete kac gun var canim.14 15 gun kaldiysa yuzde 90 yumurtlama donemidir.bugunu ve sonra 5 gunu gun asiri degerlendir.atseinde 3 gun yuksegi gorene kadar degerlendir

Keşke o kadar kolay hamile kalınsa gebelik yok canım için rahat olsun

Aynen en iyisi iğne istemek zaten iğnenin etkisi sonraki aylarda da etki ediyormuş devam edilmese bile. Kuzum sana dua edicem inşallah bu ay hamile kalırsın

Hmm iste degisiyor,kimisi erken goruyor kimisi daha gec.bn keseyi bile gormem diyordum..Ama gorundu cok sukur..

Selam kızlar. Ben de Kasım ayında hamile kalmıştım. Sok şok şok benimkiler ikiz çıktı. S selifor benimkine ikiz yazar misin? İnşaAllah hayırlısı olur her şeyin. Rab bizimle.
Hayırlısı olsun rabbim sağlıklıkla kucagınıza almayı nasip etsin. Sizin normal yolamı yoksa aşılamamı yapıldı.

Kızlaarr biz bu ayki calisma donemini kapattik bugun:) bundan sonra keyfimiz nasil isterse.. 6.11.13.14.15. iliski olmus oldu. Insallah saglikliysa tutmustur. Bundan sonra bekleme sureci..
inşlh bu ay sevinenlerden oluruz bende aynı şekilde dün bitirdim.benimde 11-13-14-15-16 üstüste denk geldi yani şansım nedir bilmiyorum ama umarım bizde bu ay sevinenlerden oluruz canm.bugün ayaklarım inanılmaz üşüyor hiç ısınmadı ve kasılmalarım var ilk defa bu zamanlarda böyle bişey yaşıyorum birşeyler oluyorda ondanmı diye düşünmekten alıkoyamadım kendimi.kendimi falanda dinlemiyorum.burda hamiş arkadaşlara sordum böyle bişey yaşayan oldumu hiç diye ama cvp çok gelmedi...

Kızlaarr biz bu ayki calisma donemini kapattik bugun:) bundan sonra keyfimiz nasil isterse.. 6.11.13.14.15. iliski olmus oldu. Insallah saglikliysa tutmustur. Bundan sonra bekleme sureci..
Adete kac gun var canim.ben 25. gundeyim daha yeni yumurtluyorum bu ay..yum akintin falan geldimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…