- 27 Ekim 2016
- 1.149
- 1.487
- 53
- 34
Belki kanda cikar canim.. Normalde geciyomu hic adetinKızlar negatif maalesef Bat 2 gün geçmişti.
Allah kucagina almayi nasip etsin insAllah canimKızlar şimdi haber geldi. Bebeğimiz erkekmişçok şükür sağlıklıymış. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bütün hamişler de sağlıkla sıhhatle yavrularını kucaklarına alsın inşallah
Gozun aydin canimmmkızlarrrr doktordan geldim bin şükür pıt pıtları duyduk allahım isteyen herkese nasip etsin sağlıkla devam etsin
burun kanaması normal canım bacak kramplarına gelince ben o ağrıdan ağladığımı bilirim magnezyum eksikliğinden olurmuş doktoruna sor istersen
Genelde dusus baslayinca oluyor canim.sabah yataktan cikmadan olcuyorsun dimi.yumusama varsa bide parmagini iyice sokman gerekiyorsa yani yukari dogru cikmissa dogurgan donemdesindir.degerlendir.hatta bugunu illa degerlendir 35 i gormussun.bide adete kac gun var canim.14 15 gun kaldiysa yuzde 90 yumurtlama donemidir.bugunu ve sonra 5 gunu gun asiri degerlendir.atseinde 3 gun yuksegi gorene kadar degerlendirBabies16 canim sen hem vajinal kontrol hemde atesle takip yapiyordun demi..
Sen hamileligi oyle ogrenebiliriz demistin adete yakin meraktan vajinal bakmistim sertti zaten adet olmustum.
Ates olcumu yapiyorum adet gunu 36.4 ve suan 11. Gunum hep 36.2 takip etti bugun birden ates 35.9 a dustu aklima geldi vajinal olarak baktim daha onceki sertligi bildigim icin baya yumusak geldi .
Simdi deneyimlerine gore ne zaman olabilir ki yumurtlama.
Hamile olan arkadaşlar size bi sorum olacak yardımcı olun lütfen.
İlişkiye girdik korunmasız bir şekilde. Lakin boşalma olmadı. Zevk suyu bulaşmış mıdır bilemiyorum. Zevk suyundan hamile kalınır mı?
Bir de; ilişkiden 2 hafta sonra adetim normal zamanında başladı fakat 2 gün erken bitti. Normalde 9-10 gün süren adetim 7-8 günde bitti. Bir sonraki adetim dün başlaması gerekiyordu fakat başlamadı. Bugünde başlayacağına dair hiçbir belirti yok. İlişkiye gireli tam 6 hafta oldu. Fakat hamilelikle de ilgili bir belirti yok. Sağlık ocağında rutin kan testini yaptırdım lh fsh olan hormanlarım normal. Bana bir fikir verecek olan var mı?
iyi akşamlar kızlar.hamile olan arkadaşlara bişey sorucam hamile kaldığınız yumurtlama döneminden 2 gün kadar sonra hiç ayaklarına üşüme gelip rahimde kasılma hissettilermi acaba.cvp verebilirmisiniz
tşkrler cnm cvbın için.bakalım öyle olan arkadaşlar olmuşmu hiç.Bende hiç olmadı canım bilemedim
Canım regl oldum testten sonraBelki kanda cikar canim.. Normalde geciyomu hic adetin
Aynen en iyisi iğne istemek zaten iğnenin etkisi sonraki aylarda da etki ediyormuş devam edilmese bile. Kuzum sana dua edicem inşallah bu ay hamile kalırsınBu ay iste canım bide yumurta takibi yaptır boyutlarını falan öğren kaliteli mi değil mi sor. İncir ye sürekli zaten belirli boyuta gelince çatlatma iğnesi yapar geçen ay yumurta kendi çatlamıştı bu ay iğne vurdular garanti olsun diye. Sende dene bakalım. Benim eşimde istemiyo gitmemi. Niye acele ediyosun vs diyo işte
Hmm iste degisiyor,kimisi erken goruyor kimisi daha gec.bn keseyi bile gormem diyordum..Ama gorundu cok sukur..Bana da vajinadan baktı canım karından zaten değer küçük görünmez sesi 2728 di beta hcg baktırdı sonra vajinadan baktı 4.43 mm dedi kan değerine göre normal dedi ben bebek görünüyor mu dedim daha erken dedi yolk bile 20 mm olunca belli oluyormuş ondan sonra embriyo oluşuyor dedi daha erken dedi de bana o yüzden şaşırdım canım
Ben de iyiyim kuzum yorgunum biraz ev tasidikBiz iyiyiz sen nasılsın asıl
inşlh bu ay sevinenlerden oluruz bende aynı şekilde dün bitirdim.benimde 11-13-14-15-16 üstüste denk geldi yani şansım nedir bilmiyorum ama umarım bizde bu ay sevinenlerden oluruz canm.bugün ayaklarım inanılmaz üşüyor hiç ısınmadı ve kasılmalarım var ilk defa bu zamanlarda böyle bişey yaşıyorum birşeyler oluyorda ondanmı diye düşünmekten alıkoyamadım kendimi.kendimi falanda dinlemiyorum.burda hamiş arkadaşlara sordum böyle bişey yaşayan oldumu hiç diye ama cvp çok gelmedi...Kızlaarr biz bu ayki calisma donemini kapattik bugun:) bundan sonra keyfimiz nasil isterse.. 6.11.13.14.15. iliski olmus oldu. Insallah saglikliysa tutmustur. Bundan sonra bekleme sureci..
Adete kac gun var canim.ben 25. gundeyim daha yeni yumurtluyorum bu ay..yum akintin falan geldimiKızlaarr biz bu ayki calisma donemini kapattik bugun:) bundan sonra keyfimiz nasil isterse.. 6.11.13.14.15. iliski olmus oldu. Insallah saglikliysa tutmustur. Bundan sonra bekleme sureci..
İyi canım çok güzel inş ben de görürüm bebişi keseyi gördüm de çok şükürHmm iste degisiyor,kimisi erken goruyor kimisi daha gec.bn keseyi bile gormem diyordum..Ama gorundu cok sukur..
cnm adetlerin düzenlimi sen kaç günde bir oluyosun.Normalde adete 14 gün kala falan yumurtlanıyormuşyaAdete kac gun var canim.ben 25. gundeyim daha yeni yumurtluyorum bu ay..yum akintin falan geldimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?