- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 35
Sağol canım aminAllah şifa versin canım. Sabır versin gönlüne. İnşallah dua ile.
canım bana da öyle söylemişlerdi, kan pıhtılaşması testi yaptırdım ve pıhtılaşma çıktı. senin de aklında bulunsun. bir doktoruna daniş derim.Amin canım hiç kimseye göstermesin canım kromozom bozukluğu olma ihtimali bebekte daha yüksek dedi o yüzden olmuş olabilir dedi
Canım doğum sırasında bebekte oluşabilecek komplikasyonlara hazırlıklı olabilmek için detaylı bir şekilde bebeğinde ne sıkntı varsa öğrenmeni tavsiye ederim. Örneğin doğumdan sonra bir müdeahle gerekecekse ona göre bir ekip doğumunda olur. Bazı şeyler için geç kalmazsınız. Yeni doğan servisi bu konuda büyük öneme sahip.Hayir tedavisi yok . Ama oyle birsey varsa da hazirlikli olmak istiyorum. Doktor cok onemsemiyor aslinda bu sorunu. Internetden okuyup korkuyorum ben.
Çok geçmiş olsun canım allah tekrar yaşatmasın inşallah allahım senin için en hayırlı zamanda bir bebiş nasip ederBenim için iyi dileklerde bulunan bütün arkadaşlara tek tek teşekkür ederim göremediğim varsa onlara da teşekkür ederim dün kürtajımı oldum 8 haftalık olan bebeğim 7. Ci haftada gelişimi durmuş kalbi durmuştu dün fakülteye gittiğim de de içeri de kanama başladığını kesenin bozulduğunu beni kürtaja alacaklarını söylediler kürtajım da anestezi almadım ağrı kesiciyi de dikloron vuruyorlarmış ona da alerjim olduğu için vuramadılar o yüzden her şey canlı canlı normal Doğum gibi oldu Allah'ım bir daha böyle ne bana ne de bir başkasına yaşatmasın inş sizleri öpüyorum ben biraz siteye girmeyeceğim psikolojim iyileşene kadar kendinize çok iyi bakın
Benimde umudum yok ocak bizim ayımız olsun inşallahhhPariskizim ayllllliiiin35 B Biravucmutluluk O Ozlmugr Babies16 benim bat 2 gun once geldi az once adet oldum. Ocakta sıkı calismaya devam insallah.
Hmm çok şükür geçti canm inşallah bir daha yasamazsnUyuşturucu olan canım işte onu yapmadılar
Ayy insallah tatlim. Bu ay mecburen antibiyotik kullandigim icin adet olunca icim rahatladi. Belki bikac aydir enf vardi ondan olmadi bu ay antibiyotikle tedavi oldum diye yeni yeni umutlar ariyorum kendime:) bikac gun sonra da gunde 3-4 tane kuru incir yemeye baslayim diyorum.Benimde umudum yok ocak bizim ayımız olsun inşallahhh
Bomba gibi girelim 2017 ye inşallah ocak bize uğur getirsinPariskizim ayllllliiiin35 B Biravucmutluluk O Ozlmugr Babies16 benim bat 2 gun once geldi az once adet oldum. Ocakta sıkı calismaya devam insallah.
Amin insallah canimmBomba gibi girelim 2017 ye inşallah ocak bize uğur getirsin
Canım bende PKO yok ama yumurtlama zamanlarında öyle aman aman bir akıntım olmaz. Benim her zaman akıntım olur aslında o yüzden çok da ayırt edemem. Sadece şeklinden renginden anlarım. Yumurtlama döneminde daha şeffaf renksiz olur bende canım. Keşke bugünü de değerlendirebilsen ama 1-2 gün önce de ilişki olduysa tutacağı varsa olur zaten canım. Takılma.Kızlar sorum hepinize yunurtladığınızda akıntınız çok yoğun mu oluyor yoksa çok mu az? Bunu sormamın nedeni pko hastasıyım acaba bu ay yumurtladım mi onu merak ediyorum çok az yumurta akı gibi akıntım var yumurtlama Zaman'larım şimdi
AhahahaEvet suan herkes isbasinda canm full mesaiiiiiii
İki günde bir yap bence cansi ben öyle yapiyorimYa bu ay zatn fazla umit yokta yinede sey beni korkutuyo hergun iliski oluyo bu bebek olsun diye degil yani esimin istegi ve bu bicok yerde sorun diyolar kafam karisti heptn ya
Bnmde iki gundur sulu akintiydi cok az dun geldi yum akintisi ve azdi ama bugun yok krem kivaminda acaba bnde dun yumurtladmmi onu merak edyrm az gelincede oluymuKızlar sorum hepinize yunurtladığınızda akıntınız çok yoğun mu oluyor yoksa çok mu az? Bunu sormamın nedeni pko hastasıyım acaba bu ay yumurtladım mi onu merak ediyorum çok az yumurta akı gibi akıntım var yumurtlama Zaman'larım şimdi
Bende de bi takvim var tam yilbasi gecesi yumurtlama gözüküyor beni annem yilbaisnda tuttumus belki benim de öyle olacak ya masol güzel olurBnm 9. Gunu vardi hatta bi arkadasa burda dedimki inan kendimi bilmesem hamilelik derim ama yum. Gunum bile degil dedim o gun hafif akinti geldi sonraki gun akintida agrida cogalinca yuksek ihtimal yumurtlama dedim cnm dun gece iliski oldu bnm takvime gore yumurtlma yilbasi yada 2 si ama esim yok o zamnda eger bu yumurtlmaysa degerlndrdm
Bn hngi gun oldugunu bile bilmym dun olmus olabilir yum. Emin degilm cnm bu ay herifi buldukca mesai zaten yarin gidiyr bklm tuttuysa bu ara tuttu tutmdysada bidahaki ayaBenim
Ahahaha) aynen mesaide herkes ama ben halen çift çizgiyi net görmedim halen var ovuya galiba
ilk baştaEşim de sperm hareketliliği problemi vardı çok şükür geçti suanlik ikimizde sapasaglamiz adetlerm düzenli kontrollerm yapıldı bn 2 yıllık evliym evlendigimizden beri düsünüyoruz iki düsügm var 4 aydır tekrar denemeye başladım ama bu ayda yokmuş kısmet ocak ayına.. senn???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?