2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hayir tedavisi yok . Ama oyle birsey varsa da hazirlikli olmak istiyorum. Doktor cok onemsemiyor aslinda bu sorunu. Internetden okuyup korkuyorum ben.
Canım doğum sırasında bebekte oluşabilecek komplikasyonlara hazırlıklı olabilmek için detaylı bir şekilde bebeğinde ne sıkntı varsa öğrenmeni tavsiye ederim. Örneğin doğumdan sonra bir müdeahle gerekecekse ona göre bir ekip doğumunda olur. Bazı şeyler için geç kalmazsınız. Yeni doğan servisi bu konuda büyük öneme sahip.

Doktorun da çok önemsemediğine göre inşallah bir şey yoktur canım

Çok geçmiş olsun canım allah tekrar yaşatmasın inşallah allahım senin için en hayırlı zamanda bir bebiş nasip eder

Kızlar sorum hepinize yunurtladığınızda akıntınız çok yoğun mu oluyor yoksa çok mu az? Bunu sormamın nedeni pko hastasıyım acaba bu ay yumurtladım mi onu merak ediyorum çok az yumurta akı gibi akıntım var yumurtlama Zaman'larım şimdi

Benimde umudum yok ocak bizim ayımız olsun inşallahhh
Ayy insallah tatlim. Bu ay mecburen antibiyotik kullandigim icin adet olunca icim rahatladi. Belki bikac aydir enf vardi ondan olmadi bu ay antibiyotikle tedavi oldum diye yeni yeni umutlar ariyorum kendime:) bikac gun sonra da gunde 3-4 tane kuru incir yemeye baslayim diyorum.

Canım bende PKO yok ama yumurtlama zamanlarında öyle aman aman bir akıntım olmaz. Benim her zaman akıntım olur aslında o yüzden çok da ayırt edemem. Sadece şeklinden renginden anlarım. Yumurtlama döneminde daha şeffaf renksiz olur bende canım. Keşke bugünü de değerlendirebilsen ama 1-2 gün önce de ilişki olduysa tutacağı varsa olur zaten canım. Takılma.

Selam kızlar takvime göre bugün regl olmam gerekiyordu ama ne yazık ki olmadım demek ki bi kaç aydır geçikmelerin falan sebebi pko olmammış daha başlangıcı olsam da sanırım o yüzden şuan sadece bunu bilebildiğim için sanırım smear sonucu gelmeden hiçbişey yapamıyorum .

Bnmde iki gundur sulu akintiydi cok az dun geldi yum akintisi ve azdi ama bugun yok krem kivaminda acaba bnde dun yumurtladmmi onu merak edyrm az gelincede oluymu

B
Bende de bi takvim var tam yilbasi gecesi yumurtlama gözüküyor beni annem yilbaisnda tuttumus belki benim de öyle olacak ya masol güzel olur ))

Benim

Ahahaha ) aynen mesaide herkes ama ben halen çift çizgiyi net görmedim halen var ovuya galiba
Bn hngi gun oldugunu bile bilmym dun olmus olabilir yum. Emin degilm cnm bu ay herifi buldukca mesai zaten yarin gidiyr bklm tuttuysa bu ara tuttu tutmdysada bidahaki aya

Canim hareketlilik nasoldi sizi
ilk başta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…