- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
Canim artmis hem de iki katindan fazla artmis. Ya bir kadin dogum aciline hastanesine mi gitsen sen acaba? Ya da porgestani mi icsen ki? Ya bu bebek gelecek artiyor deger.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim artmis hem de iki katindan fazla artmis. Ya bir kadin dogum aciline hastanesine mi gitsen sen acaba? Ya da porgestani mi icsen ki? Ya bu bebek gelecek artiyor deger.
ben o gebelık yok dıyen adamın kafasını merak edıyorum yaaaCanim artmis hem de iki katindan fazla artmis. Ya bir kadin dogum aciline hastanesine mi gitsen sen acaba? Ya da porgestani mi icsen ki? Ya bu bebek gelecek artiyor deger.
Ya bunlar manyak 50 altinda olunca gebelik yok diyolar. Bal gibi de var iste.ben o gebelık yok dıyen adamın kafasını merak edıyorum yaaa
Tabi ki hatta 3 katı nasıl yok yaaPazar 7.6 pazartesi 10.01 sali 27 ... bilmiyorum ki artmis mi simdi iki katina
Zehra 27 cikmis sonucun.belji ustune goruyondur 2 kattanda fazla artmis
ya adet zamanını hesap edınce deger cok dusuk ama belkı de son anda gelısen bı yumurta oldu ve gec dollendı ne bılıyoruz.. yada baska bı ıhtımal daha aklıma gelıyor ama allah korusun dıs gebelık falan mı dıyorumYa bunlar manyak 50 altinda olunca gebelik yok diyolar. Bal gibi de var iste.
Allah korusun gec dollenme muhtemelen o yuzden boyle canim.ya adet zamanını hesap edınce deger cok dusuk ama belkı de son anda gelısen bı yumurta oldu ve gec dollendı ne bılıyoruz.. yada baska bı ıhtımal daha aklıma gelıyor ama allah korusun dıs gebelık falan mı dıyorum
Progestan mi icsen acaba ya bir zarari olur mu kiKafam allak bullak oldu yarin doktoruma gidecem dunku kan degerim 10.01 di. Bakalim yarin ne cikacak ozelde yaptirmistim. Simdi bu artmis dimi doktor mal mi niye yok dedi tovbe ya
ah canim,sana kiyamam.michie yi simdi daha iyi anliyorum. Hamile oldugunu ogrenmesine ragmen sevinemiyodu. Bende o durumdayim. Bidaha aynisi olursa diye korkuyorum. Benim daha cok yolum vardi biliyodum bunu. Bidahakine yerlesir insallah. Dualarinda bizleri unutma hic olurmu
Dis gebelik falansa Allah korusun ondan icmiyorum. Leke gelmeye devam ediyo kanama yok kirmizi degil yani kuzuProgestan mi icsen acaba ya bir zarari olur mu ki
Uyumustum yari uyanik yari uykulu sanciyla karisik bi uykuydu zaten. Ped batmis siyah... tuvalete gittim kirmizi geldi. Buraya kadarmis kizlar. Adagim vardi hamile kalirsam rahim filminin parasiyla ilgili. 5ten yukari bi sayi gordum gebeligi iki uc gun yasadimya oda yetti. O yuzden rahim filmi parasini kullanmayacagim. Rahim filmide cektirmeyecegim.. bi sure korunmayi dusunuyorum. Su stresli sancili adetim bitsin yeterli bi kac gun Allah bana sabir versin insallah. Dualariniz icinde Allah razi olsun kendimden boyle bisey hep bekliyodum polikistik olan bi cok kizin defalarca dusuk yasadigini bebegin tutunamadigini hep duymustum cevremde bi cok kiz var bende o kervana katilmis oldum. Kimyasal gebeligi burda okuyunca ogrenmistim onu mu yasadim tam bilmiyorumda. 6 mart dogum gunum dun gece takvime kaydetmistim bebegime not.. bana cektysen cabuk pes edersin babana benzediysen yapisirsin bana birakmazsin babana cekmis ol onun gibi ol demistim ama galiba benim gibiydi oda. Hem sagliksiz hem gucsuz. Cabuk pes eden.. imtihan dunyasindayiz ben aciyi ve cogu seyi yasayarak ogrenmistim bana dusen sabretmek kaldi Allahim size hayirli saglikli eli ayagi duzgun nurtopu gibi vee annesine sımsıkı tutunan evlatlar nasip etsin kimseyi bununla imtihan etmesin. benim gozum korktu , yanasabilirmiyim daha gebelige bilmiyorum. Esim cok uzulecek onu biliyorum. Kendimi attm kenara onu teselli etmekte bana kaldi. En ufak seyde bizim bebegimiz olmayacak mi diye tribe giren kocama bunu anlatmak zor olacak ama olsun. Çatı katım olsa oraya cekilirdim ama kendi kafamda inziva vakti simdi bana. Hakkinizi helal edin.
okeanoss00 B Biravucmutluluk @Nisaberatim @sher33
fatmasecret19 @gulii7 @yanne @buse smile
ROSE-MOON ve diger kizlar..
Kız doktor ne yok dedi var işte artmış değer . Ayyyy çok guzl kanaman ne alemde?? Sen bugn akşam sen bi progestan yutta yat.
canm cok gec gordm k.bakmaCanm dun ovi.test pozıtıftı tahmnm gece catladı yumurtam sabah kalktım uzayan akıntı var dun akşam ilişki oldu bugun olamıcak kaçırdımmı dersn
Kuzucum kirmizi degilse bir sey olmaz. Kahve lekesi gelen bir suru insan okudum ben burda. Yerlesiyor bebis insallah :)Dis gebelik falansa Allah korusun ondan icmiyorum. Leke gelmeye devam ediyo kanama yok kirmizi degil yani kuzu
Canim benim yaa yaz duygularini sen buraya biz cekeriz seni 2dusuk yapan biri olarak cok iyi anliyorum seni. Ama yilmadan devam ediyoruz hayat arsizdir biraz
Kan degerine gelince artis olmasi guzel bi haber ancak yarin tekrar kan istemesi gerekirdi doktorun. Eger yarin kan degerin duserse dusuk yapiyorsun demektir. Cunku yasadigin kanamayla dusuk olmus olsa bile kanda bir sure bega hcg cikiyor. Yani onemli olan yarinki kan degerin![]()
Insallah teyzesi ya dusmycekse bile bugunku aglamam dan dusecek varya :) bide sigaranin külünü yiyecektim ssimdi nerdeyse. Dedim adet oldum ic Zehra. ..Nebilm.Kuzucum kirmizi degilse bir sey olmaz. Kahve lekesi gelen bir suru insan okudum ben burda. Yerlesiyor bebis insallah :)
Canım dış gebelik olsa değerin tam iki kattan fazla artmaz düzensiz artardı canım ya da az artardıDis gebelik falansa Allah korusun ondan icmiyorum. Leke gelmeye devam ediyo kanama yok kirmizi degil yani kuzu
Canmayyy kızlar nerdesınız zehranın duruma bı el atalım bısey anlamadık
Kiz cuma gununden beri geliyo ne zsmn bitecek bu bide bugun acayip kasiklarim agriyo sabahtan beri cok fena. Anormalim gercekten :)CanmZK_ASK hamileeee.. üstüne görüyo bence gayet değeri artmış yani kanama da yerleşmeden dolayı oluyo
Tutuncak o Allah'in izniyle icini ferah tut. Bol dua et ben de edecegim. Kendini yorma canim kalkmadan yat dinlen tamam mi?Insallah teyzesi ya dusmycekse bile bugunku aglamam dan dusecek varya :) bide sigaranin külünü yiyecektim ssimdi nerdeyse. Dedim adet oldum ic Zehra. ..Nebilm.
Yarin belli olacak annisim dua et