• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ya bunlar manyak 50 altinda olunca gebelik yok diyolar. Bal gibi de var iste.
ya adet zamanını hesap edınce deger cok dusuk ama belkı de son anda gelısen bı yumurta oldu ve gec dollendı ne bılıyoruz.. yada baska bı ıhtımal daha aklıma gelıyor ama allah korusun dıs gebelık falan mı dıyorum

ya adet zamanını hesap edınce deger cok dusuk ama belkı de son anda gelısen bı yumurta oldu ve gec dollendı ne bılıyoruz.. yada baska bı ıhtımal daha aklıma gelıyor ama allah korusun dıs gebelık falan mı dıyorum
Allah korusun gec dollenme muhtemelen o yuzden boyle canim.

michie michie yi simdi daha iyi anliyorum. Hamile oldugunu ogrenmesine ragmen sevinemiyodu. Bende o durumdayim. Bidaha aynisi olursa diye korkuyorum. Benim daha cok yolum vardi biliyodum bunu. Bidahakine yerlesir insallah. Dualarinda bizleri unutma hic olurmu
ah canim,sana kiyamam.
Nasil da hatirliyosun cok dogru.
Yelkenleri suya indiremiyosun iste. Rahme dusdugu anda bi basliyosun korkmaya herhalde evladin sag oldugu omrun boyunca o korkun gecmiyodur. Hep biseylerden korkuyosun, kesesi duzenli mi
Dogru yerde mi buyuyo
Kalbi saglam mi
Eli ayagi iyi gelisecek mi
Cok yorldm bisey olr mu sunu yedm bunu yedm bisey olr mu
Ben de daha smdi siddetli enfeksiyondan dolayi antibiyotik kullaniyorm onun etkilerini arastiriyodum.
Allah hepimize gonul ferahlgi versn korkularn sonu yok.biraz daha fazla tevekkul edeblsek

Uyumustum yari uyanik yari uykulu sanciyla karisik bi uykuydu zaten. Ped batmis siyah... tuvalete gittim kirmizi geldi. Buraya kadarmis kizlar. Adagim vardi hamile kalirsam rahim filminin parasiyla ilgili. 5ten yukari bi sayi gordum gebeligi iki uc gun yasadimya oda yetti. O yuzden rahim filmi parasini kullanmayacagim. Rahim filmide cektirmeyecegim.. bi sure korunmayi dusunuyorum. Su stresli sancili adetim bitsin yeterli bi kac gun Allah bana sabir versin insallah. Dualariniz icinde Allah razi olsun kendimden boyle bisey hep bekliyodum polikistik olan bi cok kizin defalarca dusuk yasadigini bebegin tutunamadigini hep duymustum cevremde bi cok kiz var bende o kervana katilmis oldum. Kimyasal gebeligi burda okuyunca ogrenmistim onu mu yasadim tam bilmiyorumda. 6 mart dogum gunum dun gece takvime kaydetmistim bebegime not.. bana cektysen cabuk pes edersin babana benzediysen yapisirsin bana birakmazsin babana cekmis ol onun gibi ol demistim ama galiba benim gibiydi oda. Hem sagliksiz hem gucsuz. Cabuk pes eden.. imtihan dunyasindayiz ben aciyi ve cogu seyi yasayarak ogrenmistim bana dusen sabretmek kaldi Allahim size hayirli saglikli eli ayagi duzgun nurtopu gibi vee annesine sımsıkı tutunan evlatlar nasip etsin kimseyi bununla imtihan etmesin. benim gozum korktu , yanasabilirmiyim daha gebelige bilmiyorum. Esim cok uzulecek onu biliyorum. Kendimi attm kenara onu teselli etmekte bana kaldi. En ufak seyde bizim bebegimiz olmayacak mi diye tribe giren kocama bunu anlatmak zor olacak ama olsun. Çatı katım olsa oraya cekilirdim ama kendi kafamda inziva vakti simdi bana. Hakkinizi helal edin.

okeanoss00 okeanoss00 B Biravucmutluluk @Nisaberatim @sher33 fatmasecret19 fatmasecret19 @gulii7 @yanne @buse smile ROSE-MOON ROSE-MOON ve diger kizlar..

Kan sonucum 27 doktor yok dedi

B Biravucmutluluk @Nisaberatim @yanne fatmasecret19 fatmasecret19 ve diger kizlar.

Canim benim yaa yaz duygularini sen buraya biz cekeriz seni 2dusuk yapan biri olarak cok iyi anliyorum seni. Ama yilmadan devam ediyoruz hayat arsizdir biraz ;)

Kan degerine gelince artis olmasi guzel bi haber ancak yarin tekrar kan istemesi gerekirdi doktorun. Eger yarin kan degerin duserse dusuk yapiyorsun demektir. Cunku yasadigin kanamayla dusuk olmus olsa bile kanda bir sure bega hcg cikiyor. Yani onemli olan yarinki kan degerin ;)

Canim benim yaa yaz duygularini sen buraya biz cekeriz seni 2dusuk yapan biri olarak cok iyi anliyorum seni. Ama yilmadan devam ediyoruz hayat arsizdir biraz :KK66:

Kan degerine gelince artis olmasi guzel bi haber ancak yarin tekrar kan istemesi gerekirdi doktorun. Eger yarin kan degerin duserse dusuk yapiyorsun demektir. Cunku yasadigin kanamayla dusuk olmus olsa bile kanda bir sure bega hcg cikiyor. Yani onemli olan yarinki kan degerin :KK66:

Pazar devlette pazartesi ozelde kan verdim. Pazarkinin iki gun sonrasi bugundu. Pazartesinin iki gun sonrasida yarin. Yarin zaten gidecegim doktora mecbur. Tekrar kan verecegim. Duruma gore bakilir. Hayirlisi olsun canim napim sastim kaldm

Kuzucum kirmizi degilse bir sey olmaz. Kahve lekesi gelen bir suru insan okudum ben burda. Yerlesiyor bebis insallah :)
Insallah teyzesi ya dusmycekse bile bugunku aglamam dan dusecek varya :) bide sigaranin külünü yiyecektim ssimdi nerdeyse. Dedim adet oldum ic Zehra. ..Nebilm.
Yarin belli olacak annisim dua et

Insallah teyzesi ya dusmycekse bile bugunku aglamam dan dusecek varya :) bide sigaranin külünü yiyecektim ssimdi nerdeyse. Dedim adet oldum ic Zehra. ..Nebilm.
Yarin belli olacak annisim dua et
Tutuncak o Allah'in izniyle icini ferah tut. Bol dua et ben de edecegim. Kendini yorma canim kalkmadan yat dinlen tamam mi?

Back
X