- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
Ben de kotuyum bugun hic halim yok. Sana da hic kiyamam. Hormonlar tavan duygusaliz vallahi. Ben de yarin doktora gidiyorum bakalim ikiz miÇok sevindim ya degern artmasına hiç halim yok sırf zehraya bakmaya girdim. Kimse o acıyı yaşasn istemiyorum . Bnde çok duyguluyum bugn
YaaaaCanm senin pazar günü 7 değil miydi şimdi 27 bildiğin güzelce artıyor ne dış gebeliği dış gebelikte düzenli artış olmaz bnm bildiğim sn progestanini yut yat sadece tuvalete ve yemk yemeye kalk iş yapma . Tutunuyor bebeğin babasına çekmiş
Kız o doktora gitme ya bn ona sinir oldum hem durmadan kan verme bekle bence 2 gün sonra git perşembe sabah git derim bnEvet ozelde dunku kan 10.01 di biliyosun. Yarin yine kan verip doktoruma gorunecegim. 6 aydir gittgm doktor zaten biliyo durumumuda. Bakalim hayrlisi artikk
Insallah ikiz der :)B
Ben de kotuyum bugun hic halim yok. Sana da hic kiyamam. Hormonlar tavan duygusaliz vallahi. Ben de yarin doktora gidiyorum bakalim ikiz mi
Normal bence suan bnde bile var yumurtaliklarima baskı oluyor . Korkma inslh birşey olmayacak.Yaaaacok sanci var normal mi
Senin ozel doktorun iki gun sonra için cagirmis miydiKız o doktora gitme ya bn ona sinir oldum hem durmadan kan verme bekle bence 2 gün sonra git perşembe sabah git derim bnokeanoss00 ROSE-MOON sizce ??
Kız o doktora gitme ya bn ona sinir oldum hem durmadan kan verme bekle bence 2 gün sonra git perşembe sabah git derim bnokeanoss00 ROSE-MOON sizce ??
Peki dış gebelikte noluyo nasil anlasiliyo canim
Senin ki eğer ikizse biri kız biri erkek dedi dersinB
Ben de kotuyum bugun hic halim yok. Sana da hic kiyamam. Hormonlar tavan duygusaliz vallahi. Ben de yarin doktora gidiyorum bakalim ikiz mi
Canım bazıları 50 nin altını yok sayıyor benim 10 değerine bile labaratuardaki adam çok Yen'i bir gebelik olabilir demişti iki gün takip ettirin dddi yani seninde öyledir inş canımYa sevincim hep kursagimda kaldi gebeligi ogrendim deger dusuk adet gorecen dediler. Iki gun mutsuzum. Simdi olctuk sonucu gorunce sevindim adama gosterdm yok dedi. Yine kursakta. 50nin altini mi gebelik saymiyolar anlamadim ki. Regl gunu pazardi. Iki gun gecmis oluyo
Gerci ne gecmesi gunlerdir lekelenmem var
2000 olmadan kese bike gozukmuyo salak neye yok demis anlamadim.sen 2 gun sonra bidaha ver 54 ten fazlaysa gebelk var iste 2 gunde en az 2 katina cikiyorsa saglikli bi gebelik var demektirKafam allak bullak oldu yarin doktoruma gidecem dunku kan degerim 10.01 di. Bakalim yarin ne cikacak ozelde yaptirmistim. Simdi bu artmis dimi doktor mal mi niye yok dedi tovbe ya
Bence o doktor bi b.k yapmaz takip ediyon işte artışı o doktr gene canını sıkar gorde bak.Adet goreceksin diyen doktoruma mi :)) kiz artisi takip etmeliyiz yarinkini de gorelim Allahin izniyle. Cunku bugun yogun leke geldi konusmam lazm deger yukselirse dusuk onlemek icn bisy yapar belki
Evet canim ilk pazar aksami devlete gittgm icin o sonucu alip pazartesi doktoruma gttm bakti bu aksaminki dedi adet olacaksin yinede tekrar kan ver duruma bakalim dedi verdim 12 saatte 7.6 dan 10.01 olmus garibim :) sonucu gordu hmmm gebelik var gorunuyor iki gun sonra tekrar bakalim degerine dedi. Yarin gidicem iste. Kan vercm tekrar. Bakacagiz artisaSenin ozel doktorun iki gun sonra için cagirmis miydiZK_ASK ?
Canım sen yorma kendini biz senin için dua edeceğiz inş bebişin hem annesini hem de biz teyzelerini sevindirirIki gun once bende de vardi simdi orta kasik agrisi iste
Bence o doktor bi b.k yapmaz takip ediyon işte artışı o doktr gene canını sıkar gorde bak.
Sagolasin canim iyiki varsiniz Allah razi olsunCanım sen yorma kendini biz senin için dua edeceğiz inş bebişin hem annesini hem de biz teyzelerini sevindirir
2000 olmadan kese bike gozukmuyo salak neye yok demis anlamadim.sen 2 gun sonra bidaha ver 54 ten fazlaysa gebelk var iste 2 gunde en az 2 katina cikiyorsa saglikli bi gebelik var demektir
Canm yanlışın var bakDis gebelikte degerler cok dengesiz oluyo mesela senin degerin simdi 100lerde falan cikmasi lazimdi afaki derecede yuksek katlar ve doktorun muayenesinde tuplerde bi anormallik fark etmesi gerekirdi. Benim bildigim bu.
Kız o doktora gitme ya bn ona sinir oldum hem durmadan kan verme bekle bence 2 gün sonra git perşembe sabah git derim bnokeanoss00 ROSE-MOON sizce ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?