2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Pazar 7.6 cikan deger iki gun sonra saglikli mi artmis 27 ile zuzu

Ay canim cok sagol yarin guzel hayrli haberle gelrm insallah. Simdi boyle oluyoya bebekte bi sorun olmaz dimi ilrde

Gebelik yok diyen devletteki acildeki adam kuzu. Yarin ozele dr.uma gideyim hele bi yarinki kan sonucu ne cikacak onu merak ediyorum. 10.01 olan kan iki gunde ikiye katlayacak mi kac olacak bakalim
Hee doktorlar karıştı hadi bakalm gitte hayırlı haberle gel​

İnslh canm çok haklisin doktorların kimisi çok acımasız doktorlar karıştı canm bn olumsuz konuşan doktor sandm ozeldekini :) inslh guzl haberler gelir yine hamisimiz :)

Bilimsel aciklamasi demek buymus. Canim benim soyle yaa ben ikinci dusugu yasadigimda degerim duzenli artiyordu sonra 2780 falandi doktorun biri keseyi goremeyince bana dis gebelik dedi senin anlattigin durum gibi ben baya agladim falan. Kendi doktoruma gittim sonra buna dis gebelik denmez tuplerde anormallik yok seninki bos gebelik dollenmis ama yerlesememis dedi. Ve sonraki gunler degerim ayni sekilde duzenli olarak azaldi.

Ayy rabbim yaa neler yasatiyorsun bize yaa hakkimizda en hayirlisi olsun. Insallah bi gun saglikla bebeklerimizi kucagimiza alalim hepimiz hakediyoruz

Ay canim cok sagol yarin guzel hayrli haberle gelrm insallah. Simdi boyle oluyoya bebekte bi sorun olmaz dimi ilrde
Dra gittiğin zaman aksam kadin dogum aciline git zehra.ins bisey olmaz dinlen cok ayaga kalkma.uzanma bi yerlere. Ay yarinda ben kan vericem catlatma ignesinin 11.gunu adete daha 9 gun var ins guzel sonuc alirim ya.

Senin ki eğer ikizse biri kız biri erkek dedi dersin ki bn seni ikiz hissediyorum hayırlısı bakalm merkla beklicm bni etiketle yarnda senin için girerm durmadan nolmus diye :) perşembe de bnm kontrol var 8+5 oluyoruz bizde
Insallah canim inan ben de cok istiyorum ikiz demelerini. Hele bir de bir kiz bir erkek olursa tadindan yenmez. Ay insallah Rabbim :) Saglikla gelsinler inşallah. Kiz seninki kocaman oldu masallah :)

Himm o yüzden 50 altı olunca tam olarak gebelikten söz etmiyorlar . Çok doğru bn adetten 3 gün önce yapmıştım negatf çıktı birgün geçince adetm 228 çıktı demk ki daha odrara geçmemişti onda diyorum. Bazı insanlarda da erken çıkıyor burda 15 hatta 7 gbi değerle pozitif çıkan arkadaşlar olunca bn kendi durumuma sasirdm neden önceki yaptığım testte çıkmadı diye olay bu :)

Insallah canim inan ben de cok istiyorum ikiz demelerini. Hele bir de bir kiz bir erkek olursa tadindan yenmez. Ay insallah Rabbim :) Saglikla gelsinler inşallah. Kiz seninki kocaman oldu masallah :)
He ya maşallah inslh iyi guzl hamilelkler gecirirz. Bnm bebiste seninki gbi 5 gün geriden geliyordu en son bakalm kapatmismi arayi . :) Cinsiyette merk ediyorum kız fark edeceğinden değilde ne bilim acaba hangisi diye en ufak gebelik günlügu alacagm mavi mi pembemi olsun karışıyor hep :))

Dra gittiğin zaman aksam kadin dogum aciline git zehra.ins bisey olmaz dinlen cok ayaga kalkma.uzanma bi yerlere. Ay yarinda ben kan vericem catlatma ignesinin 11.gunu adete daha 9 gun var ins guzel sonuc alirim ya.

Ay Allah hakkinda hayrlisini versin cok guzel bi deger gorursun insallah ama erken degilmi ignenin etkisi daha yeni atiliyo vucuttan

Kizlar dun aksam 22:00da kan testi yaptirdim 16.6 cikti bugun kadin dogmcuda test istedi sabah 9.30da degerim 19.8 cikmis sizce ilerler mi? Bu arada bat 3 mart

Sata gore yarin ben 6 haftalik oluyorum tam. Bakalim kesecik buyumus mu :) Cinsiyete daha cok var ama sen bir kagida yaz neler hissediyorsan cinsiyeti ogrenince alacagin günlüğe temize cekersin :)

Olmaz insallah rabbim her yasattiginda bi hayir vardir. Soyle yapiyoruz canim adim adim ilerliyoruz taa ilerisini kapsamli dusunmuyoruz. Simdilik ilk hedef yarin guzel haberler almak yoksa o beyninden gecenlere yeniliriz kalbimizi dinliyoruz vee bebegimiz bizimle kaliyor :)

Kizlar dun aksam 22:00da kan testi yaptirdim 16.6 cikti bugun kadin dogmcuda test istedi sabah 9.30da degerim 19.8 cikmis sizce ilerler mi? Bu arada bat 3 mart ben bu ay 19.gunde yumurtladim.

Dun gittgmde soyledim yazmadi biliyodu adet olacaksin demisti ve oldumda
Canım çom geçmiş olsun lütfen kendini yıpratma biliyorum yaşadığın şey zor bir durum allah sabır versin lütfen umudunu kesme inşallah allah en hayırlı zamanda hayırlısı ile sana r evlat nasip eder sağlıkla.. bazen şer olarak gördümüz. Şey hayırdır... bilemeyiz allahın takdiri

Canm boş gebelik bende yasadm ama hc takip ettirmemistm sadece br kere baktirdm 2 gün geçince 750 faln çıkmıştı normal zamanında kese ve yolk saç gözüküyordu ama kalp atışları için gttik kese boştu değer ne alemdeydi bilmiyorum ama azaldığı kesin çünkü bulantm azalmaya başlamıştı hatta doktora gitmeden 2 gün önce tamamen kesilmişti bn anlamıştm gittik keseyi görmedi sonra idrara sıkışık doplerr ultrasonda görüldü aşağıya inmiş kendiliğinden de düşermiş 1 2 haftaya zatn ama hemen kurtajla aldılar. Beta hgc düştü ki bulantı gtto diyorum bnde seninde aynı olmuş baksana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…