• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Belkide hc bi zamn :110: bide çocuk olur iyice dagiliriz hc barisamayz :deli:
hahaha yok kız o kadar değil. spor yapan sporu çok seven biriyim ama dietten hiç hoşlanmıyorum :D
zayıflamıyorum ama kilo da pek almıyorum :D bebek işi olmasa baya baya yükleneceğim eskisi gibi spora ama yumurtlamaya kadar benim sporlar malesef ayda 2 hafta anca ... yumdan sonra bebek olur sorun olur spor hareketler dıye yapamıyorum. son zamanlarda pilates favorimmm:spor:

hahaha yok kız o kadar değil. spor yapan sporu çok seven biriyim ama dietten hiç hoşlanmıyorum :KK70:
zayıflamıyorum ama kilo da pek almıyorum :KK70: bebek işi olmasa baya baya yükleneceğim eskisi gibi spora ama yumurtlamaya kadar benim sporlar malesef ayda 2 hafta anca ... yumdan sonra bebek olur sorun olur spor hareketler dıye yapamıyorum. son zamanlarda pilates favorimmm:spor:
Hc bise yapmıyorum valla zatn 45 kilocuk birseyim sağlık için yapsaydın iyidi ama onuda yapmadm valla hc bir zamn sporla aram olmadi:halay: bakalm doğumdan sonra nasıl olacak kilo alcakmiym alirsam verebilecekmiym suanlik fizigmden memnunum göğüslerm küçük sadece buda sükur.:)

Hc bise yapmıyorum valla zatn 45 kilocuk birseyim sağlık için yapsaydın iyidi ama onuda yapmadm valla hc bir zamn sporla aram olmadi:halay: bakalm doğumdan sonra nasıl olacak kilo alcakmiym alirsam verebilecekmiym suanlik fizigmden memnunum göğüslerm küçük sadece buda sükur.:)
anammmmm kızzzzz:skandal: 45 kilo nedirrrr kuzu sen aslında yoksun galiba niye o kadar zayıfsınnn :sopa:
sağlıklıysan zaten sorun yok da... boy mu kısa anlamadım ki 45 kiloyu hayal edemedim şuan

anammmmm kızzzzz:skandal: 45 kilo nedirrrr kuzu sen aslında yoksun galiba niye o kadar zayıfsınnn :sopa:
sağlıklıysan zaten sorun yok da... boy mu kısa anlamadım ki 45 kiloyu hayal edemedim şuan
:rapci::rapci: boy 1.60 canm epey br zayifm canm nisanlandm zayflamistm hala ayniym kilo alamıyorum bebek sıkıntısı stres faln önceden de çalışıyordum hem ev hem iş baba evi gbi degl sonucta annen hizmet etmiyor gelip bunlar epey zoruna gtmis olacak ki kilo alamıyorum hamilelikte alırım diyorum ama hc umudum yok göğüslerm bile şişmedi br karpuz gbi karınla dogururum heral:işsiz:

:rapci::rapci: boy 1.60 canm epey br zayifm canm nisanlandm zayflamistm hala ayniym kilo alamıyorum bebek sıkıntısı stres faln önceden de çalışıyordum hem ev hem iş baba evi gbi degl sonucta annen hizmet etmiyor gelip bunlar epey zoruna gtmis olacak ki kilo alamıyorum hamilelikte alırım diyorum ama hc umudum yok göğüslerm bile şişmedi br karpuz gbi karınla dogururum heral:işsiz:
aynen canım top gibi karnında durur beişin.. aman canım sağlık olsunda gerisi önemli değil ben biraz takılarak yazıyorum öyle sana :KK33::KK8:.

ANAMMM kızlar ben de ne unuttum neyi atladım diyorum içim bi fena oldu yemek yemeği unutmuşum meğer :olamaz:
hahaha koca evde olmayınca mutfağa girmeyi unutuyorum haha ben bi tıkınıp geleyim :KK72:

Kizlar ben hic iyi degilim. Esim dun cok agladi ogrenince. Bugunde aksam hadi gidelim deger dusmus mu sifirlanmis mi bakalim ne durumdasin deyince kiramadim. Gittik gezdik falan demin geldk eve. Internetten bakayim dedim. 55e dusmustu biliyosunuz.

Sonuc 70 cikmis. Buz gibiyim

okeanoss00 okeanoss00 B Biravucmutluluk Nisaberatim Nisaberatim yanne yanne tamam cok aman aman bi sayi degil onu beklemiyorum zaten umudum kesik. ama en azindan dusmesi gerekmez miydi boyle olmasi normal mi?

Kizlar ben hic iyi degilim. Esim dun cok agladi ogrenince. Bugunde aksam hadi gidelim deger dusmus mu sifirlanmis mi bakalim ne durumdasin deyince kiramadim. Gittik gezdik falan demin geldk eve. Internetten bakayim dedim. 55e dusmustu biliyosunuz.

okeanoss00 okeanoss00 B Biravucmutluluk Nisaberatim Nisaberatim yanne yanne tamam cok aman aman bi sayi degil onu beklemiyorum zaten umudum kesik. ama en azindan dusmesi gerekmez miydi boyle olmasi normal mi?
Kimyasal olsaydı sıfırlanırdı canım demek mi kimyasal değil çok merak ediyorum ya keşke şöyle iyi bir doktora gitsen

ZK_ASK ZK_ASK bana felaket tellali diyebilirsin ama ben hala korkuyorum. Korktuğum şeyi biliyosun bi daha telefuz etmek istemem

Kimyasal olsaydı sıfırlanırdı canım demek mi kimyasal değil çok merak ediyorum ya keşke şöyle iyi bir doktora gitsen

Acile gidip kani verip ciktim dr a gorunmedim. O bilmiyo degerlerimi. Simdi iki saat kim anlatacak. Offff yarin druma gideyim bi. bu devlette bi yanlislik vardir ya. Dusmus olmasi gerekiyo . Hele ki dun aksam 55 cikan bugun aksam 70 ne alaka ya. Pihti da geldi dun. Korkuyorum bisey olacak diye artik gebelikten gectim

Allah askina ne oluo Şaskinlik icindeym ya... dr ile gorusrunuz mu?

Ya şaka mı bu :( canm dis gebelik geldi aklıma düzensiz br artış aklıma başka brsey getirmedi yarn hemen doktoruna git . Ya iyi ki ilaç faln içmemişsn bnm aklıma uyupta :sinirli: ke dime kızıyorum suan.

Canim hemen ilk haftadan dusmeyede biliyor. 5 10 gunu bulabiliyor yani hatta daha fazlasinida bazen

Ya şaka mı bu :KK43: canm dis gebelik geldi aklıma düzensiz br artış aklıma başka brsey getirmedi yarn hemen doktoruna git . Ya iyi ki ilaç faln içmemişsn bnm aklıma uyupta :sinirli: ke dime kızıyorum suan.

Hayir canim kizma kendine. Sen iyi seylerin olmasini istedigin icin iyi niyetle soyledin. Dis gebelik nasil bitirilecek peki. Tupum mu alinacak yoksa :(

Back
X