- 5 Eylül 2014
- 1.961
- 2.856
- 133
- 37
hahaha yok kız o kadar değil. spor yapan sporu çok seven biriyim ama dietten hiç hoşlanmıyorumBelkide hc bi zamnbide çocuk olur iyice dagiliriz hc barisamayz
![]()
zayıflamıyorum ama kilo da pek almıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahaha yok kız o kadar değil. spor yapan sporu çok seven biriyim ama dietten hiç hoşlanmıyorumBelkide hc bi zamnbide çocuk olur iyice dagiliriz hc barisamayz
![]()

Hc bise yapmıyorum valla zatn 45 kilocuk birseyim sağlık için yapsaydın iyidi ama onuda yapmadm valla hc bir zamn sporla aram olmadihahaha yok kız o kadar değil. spor yapan sporu çok seven biriyim ama dietten hiç hoşlanmıyorum
zayıflamıyorum ama kilo da pek almıyorumbebek işi olmasa baya baya yükleneceğim eskisi gibi spora ama yumurtlamaya kadar benim sporlar malesef ayda 2 hafta anca ... yumdan sonra bebek olur sorun olur spor hareketler dıye yapamıyorum. son zamanlarda pilates favorimmm
![]()
bakalm doğumdan sonra nasıl olacak kilo alcakmiym alirsam verebilecekmiym suanlik fizigmden memnunum göğüslerm küçük sadece buda sükur.:)Blmyrm cnmCanm bu çizgiler niye bu kadr yakın testmi bozuk acep
anammmmm kızzzzzHc bise yapmıyorum valla zatn 45 kilocuk birseyim sağlık için yapsaydın iyidi ama onuda yapmadm valla hc bir zamn sporla aram olmadibakalm doğumdan sonra nasıl olacak kilo alcakmiym alirsam verebilecekmiym suanlik fizigmden memnunum göğüslerm küçük sadece buda sükur.:)
45 kilo nedirrrr kuzu sen aslında yoksun galiba niye o kadar zayıfsınnn 
Tekrar yap bakalm varsa testnBlmyrm cnm
anammmmm kızzzzz45 kilo nedirrrr kuzu sen aslında yoksun galiba niye o kadar zayıfsınnn
sağlıklıysan zaten sorun yok da... boy mu kısa anlamadım ki 45 kiloyu hayal edemedim şuan

boy 1.60 canm epey br zayifm canm nisanlandm zayflamistm hala ayniym kilo alamıyorum bebek sıkıntısı stres faln önceden de çalışıyordum hem ev hem iş baba evi gbi degl sonucta annen hizmet etmiyor gelip bunlar epey zoruna gtmis olacak ki kilo alamıyorum hamilelikte alırım diyorum ama hc umudum yok göğüslerm bile şişmedi br karpuz gbi karınla dogururum heral
Vwllw canım kirmiziydi rengi şuan birşey halen yok bilmiyorum ya kaşıklarım çok agriyoBu kadar erkn adet glmzkı hangı renk hadı inşaşlah blkı yerlşmedr
aynen canım top gibi karnında durur beişin.. aman canım sağlık olsunda gerisi önemli değil ben biraz takılarak yazıyorum öyle sanaboy 1.60 canm epey br zayifm canm nisanlandm zayflamistm hala ayniym kilo alamıyorum bebek sıkıntısı stres faln önceden de çalışıyordum hem ev hem iş baba evi gbi degl sonucta annen hizmet etmiyor gelip bunlar epey zoruna gtmis olacak ki kilo alamıyorum hamilelikte alırım diyorum ama hc umudum yok göğüslerm bile şişmedi br karpuz gbi karınla dogururum heral
![]()
Kimyasal olsaydı sıfırlanırdı canım demek mi kimyasal değil çok merak ediyorum ya keşke şöyle iyi bir doktora gitsenKizlar ben hic iyi degilim. Esim dun cok agladi ogrenince. Bugunde aksam hadi gidelim deger dusmus mu sifirlanmis mi bakalim ne durumdasin deyince kiramadim. Gittik gezdik falan demin geldk eve. Internetten bakayim dedim. 55e dusmustu biliyosunuz.
Sonuc 70 cikmis. Buz gibiyim
okeanoss00 B Biravucmutluluk
Nisaberatim
yanne tamam cok aman aman bi sayi degil onu beklemiyorum zaten umudum kesik. ama en azindan dusmesi gerekmez miydi boyle olmasi normal mi?
Kimyasal olsaydı sıfırlanırdı canım demek mi kimyasal değil çok merak ediyorum ya keşke şöyle iyi bir doktora gitsen
ZK_ASK bana felaket tellali diyebilirsin ama ben hala korkuyorum. Korktuğum şeyi biliyosun bi daha telefuz etmek istemem
Allah askina ne oluo Şaskinlik icindeym ya... dr ile gorusrunuz mu?Kizlar ben hic iyi degilim. Esim dun cok agladi ogrenince. Bugunde aksam hadi gidelim deger dusmus mu sifirlanmis mi bakalim ne durumdasin deyince kiramadim. Gittik gezdik falan demin geldk eve. Internetten bakayim dedim. 55e dusmustu biliyosunuz.
Nisaberatim
yanne tamam cok aman aman bi sayi degil onu beklemiyorum zaten umudum kesik. ama en azindan dusmesi gerekmez miydi boyle olmasi normal mi?
Biliyorum canm .aynen canım top gibi karnında durur beişin.. aman canım sağlık olsunda gerisi önemli değil ben biraz takılarak yazıyorum öyle sana.
Ya şaka mı buKizlar ben hic iyi degilim. Esim dun cok agladi ogrenince. Bugunde aksam hadi gidelim deger dusmus mu sifirlanmis mi bakalim ne durumdasin deyince kiramadim. Gittik gezdik falan demin geldk eve. Internetten bakayim dedim. 55e dusmustu biliyosunuz.
Nisaberatim
ke dime kızıyorum suan.Çok teşekkür ederim insallah olmuşturKişisel bilgiler e girip tahmini doğum tarihi seçiyorsunuz ve biraz aşağıda hangi ayda doğum yapacaksanız onu seçiyorsunuz mesela kasım i seçiyorsunuz en aşağıdan seçenekleri kaydet diyorsun btti
Canim hemen ilk haftadan dusmeyede biliyor. 5 10 gunu bulabiliyor yani hatta daha fazlasinida bazenKizlar ben hic iyi degilim. Esim dun cok agladi ogrenince. Bugunde aksam hadi gidelim deger dusmus mu sifirlanmis mi bakalim ne durumdasin deyince kiramadim. Gittik gezdik falan demin geldk eve. Internetten bakayim dedim. 55e dusmustu biliyosunuz.
Nisaberatim
Ya şaka mı bucanm dis gebelik geldi aklıma düzensiz br artış aklıma başka brsey getirmedi yarn hemen doktoruna git . Ya iyi ki ilaç faln içmemişsn bnm aklıma uyupta
ke dime kızıyorum suan.