2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hayir kan verip direkt ciktim. Acilin dr u ne diyebilir. Yarin kendi dr.umda alcm solugu. Kasik agrilarim var cok. Ne olacak bilmiyorum korkuyorum
Geçmiş olsun canım bende iki defa geçirdim malesef çok zor bir durum seni iyi anlıyorum. Tüpün alınmaz icin ferah olsun.
İnşallah kanamayla atarsın

Geçmiş olsun canım bende iki defa geçirdim malesef çok zor bir durum seni iyi anlıyorum. Tüpün alınmaz icin ferah olsun.
İnşallah kanamayla atarsın
Kanamam yeni kesildi bir haftadir vardi zaten. Acik kahve leke geliyo baska yok bitti kanamada yok... dualarinizi eksik etmeyin baska bisey istemem

Allah yardımcın olsun. Güçlü olmaya valla. Kanaman varsa düşer hızla. Düşmese bile en kötü iğne olur. Ama değerlerin düşük iğne de olmayabilir. Korkma o yüzden tüpün alınmaz Allah'ın izniyle. Dua ile...
Kanamam yeni kesildi bir haftadir vardi zaten. Acik kahve leke geliyo baska yok bitti kanamada yok... dualarinizi eksik etmeyin baska bisey istemem

Hayir canim kizma kendine. Sen iyi seylerin olmasini istedigin icin iyi niyetle soyledin. Dis gebelik nasil bitirilecek peki. Tupum mu alinacak yoksa
Hayır canm iğne yapıyorlar bhgc dusmesi icin kese olusmamsdir daha zaten hemen gidersen mudahele edeler hemen atlatrsin 9000lik değerlerden tuperi alınmadan atlatan birini tanıyorum ki seninki 70 yani tabi kesin değil dış gebelik olduğu buna doktorun karar verir ancak . Eğer öyleyse iğne yapar değer sıfırlanır kendiliğinden düşer.

Ne olacaksa olsun bian once. Atlattiktan sonra bebek konusunu uzun bi sure kapatacagim hic iyi degilim. Dua et canim hayirli geceler.

Ne olacaksa olsun bian once. Atlattiktan sonra bebek konusunu uzun bi sure kapatacagim hic iyi degilim. Dua et canim hayirli geceler.
Dualarim seninle canm abdestini al
3 ihlas
3 fatiha
3 kafirun
3 Felak
3 nas
3 erkere okuduktan sonra ne istiyisaniz duanızı söyleyip kenzularş ı okuyorum.

Bunu oku duani et Allah ım yardımcın olsun.. bnde dua edicm hep. Sabah bizi haberdar et doktorun ne derse.

Hayir kan verip direkt ciktim. Acilin dr u ne diyebilir. Yarin kendi dr.umda alcm solugu. Kasik agrilarim var cok. Ne olacak bilmiyorum korkuyorum
Ah canim benim allah yardimcin olsun... Vallahi ne diycegimi biledim en onwmlisi senin sagligin sonrasi bebek... İns hersey iyi olur canim.. Allah yardimcin olsun...

Allah yardimcin olsun muallak durumları hiç sevmem insallah bebek yoksa da bi an önce sökülür kurtulursun canım benim bol bol dua et stres yapmamaya calis guzel dusun guzel olsun .. Rabbim kulunu darda birakmaz O ne isterse olur .

Dış gebelik mi acaba onda böyle duzensiz artis cikis olur diyorlar ama Allah bilir tabi. Kanaman devam ediyor mu kuzum?

Aglamaktan kendimi alamiyorum Allah hayrlisni versin canim sagolasin dualarini eksik etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…