2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Tamam canim cok sagoll.. bugun diyorum kendi kendime. Benim kasigim niye agriyo hâlâ. Gogsum neden hafiflemedi. Sag tarafim agriyo sagdan yumurtlamistim kimyasalin etkisini yeni atmisken simdi birde bu cikti Allah buyuk yardimcimiz olsun yarin yazarim zaten tek dilegim bu durumdan kurtulmak...

Ah insallah canim insallah

Bence son adet tarihinden hesaplamaniz gerk veya kese yi görünce ultrasonda kaç haftalk olduğu yazar o zamanda değiştirebilirsiniz.
Dayanamadim yaptim sanırım sabırsızim biraz 3 deneme olunca ..keseyi gormeme daha var ,yarın 3 kan tahlili vericem inşaAllah katlanır sayı.

Canım benim Allah yardımcın olsun. Seni de eşini de çok iyi anlıyorum. Lütfen geç kalma git yarin. İnsalah herhangi bir sorun yoktur. Allah hayr etsin. Sonucunu duayla bekliyorum

Ya nasl oldu anlamadm dış gebelik te düzenli arts olmazdı hani her yerde öyle yazıyor kimyasalsa niye arttı ya yinede rahimdedr inslhda duser gider. Dış geblktede dusuk değerde tek seferlik iğneyle kendiliğinden bhgc sıfırlanıp kanama baslayabiliyormus

Hayir canim kizma kendine. Sen iyi seylerin olmasini istedigin icin iyi niyetle soyledin. Dis gebelik nasil bitirilecek peki. Tupum mu alinacak yoksa
Yok canım öyle kötü düşünme. Tüp alınmasına gerek kalmaz inşallah laparoskopi yle alıyorlar yapışmış sa eğer. Ablam ilk hamileliğinde geç kalmıştı gitmekte yani bilmiyordu dış gebelik olduğunu bekledi kese görünecek güne kadar öyle gitti artık büyümüştü mecburen tüpü aldılar ikinci yine dış gebelik oldu zarar görmeden aldılar lütfen ihmal etme git olur mu? İnşallah öyle bir sorunun olmaz ama tedbir bizden. Tevekkül edelim sonrasında

Hemen yarin sabah gidecegim canim erken teshis her zaman iyidir insallah daha fazla zarar gormeden biter gider. Basima gelenlere bak. Sag kasigim cok agriyo Allahim yardim etsn

Iyi aksamlar kizlar klomenden mi catlatma igmesinden mi bilmem daha erken adet oluyorum sizde nasil acaba.gecen sefer 27.gunde adet olmuştum simdide oyle olcak gibi.

Iyi aksamlar kizlar klomenden mi catlatma igmesinden mi bilmem daha erken adet oluyorum sizde nasil acaba.gecen sefer 27.gunde adet olmuştum simdide oyle olcak gibi.
Iğneyi yaptirdigin gunden itibaren kacinci günün bugün? 14. Ile 16.günü arasi adet olunuyor genelde

Dunde bizmkiydi. Yarinsa dogum gunum. Rabbim saglikli hayirli bi evlat nasip etsin yuvaniz huzurla dolsun insallah
amin canım Allah razi olsun duamda olacaksın sende müminin mümine duası makbulmus. Rabbim güzel sağlıklı hayırlı evlat verir inşallah lütfen ağlama. düşün ki beterin beteri vardır.bebek gidiyorsa bile sagliksiz bir gebelik olduğu için bitiyor diye düşün takma kafaya bundan fazlasini. Rabbim kimseye taşıyamayacağı yükü yüklemez sen cok güçlü bi kızsın.gozlerini sil ve salavatlarla uyumaya çalış .. Yarin ne çıkarsa çıksın sonuc uzulme vardır Allah,in bir bildiği de.ama önce bugünü atlat yarın daha güçlü olacaksın..

Hemen yarin sabah gidecegim canim erken teshis her zaman iyidir insallah daha fazla zarar gormeden biter gider. Basima gelenlere bak. Sag kasigim cok agriyo Allahim yardim etsn
Öyle canım. Erken olsun inşallah tedavisi mümkün şeyler olsun hayatımızda imtihan dünyası vesselam iyi de kötü de bizim için. Dualarım seninle sonucunu hayırla bekliyorum sıkmamaya çalış diyeceğim ama olmuyor biliyorum. Rabbim gönlüne ferahlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…