- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
Valla canım ben de camdan bakınca belli belirsiz gölge görüyordum. Dur bakalım daha var gününe günden güne koyulaşacak mı göreceğiz.YaKaMoZz-z B Biravucmutluluk
okeanoss00 Bu sabah yaptm testı bana gore negatıf
Cunku sadece camdan gun ışığında baktgmda bı golge var ve bu bana gore negatıf
Sıvı alımına dikkat etmelisin çizginin tamamen yok olmaması lazım.kızlar dün ovu testi yaptım ikinci çizgi belirdi sanırım yumurtluyorum :) Cuma akşamı yaptığım da çizgi yoktu
Sıvı alımına dikkat etmelisin çizginin tamamen yok olmaması lazım.
At bakalm resmiYaKaMoZz-z B Biravucmutluluk
okeanoss00 Bu sabah yaptm testı bana gore negatıf
Cunku sadece camdan gun ışığında baktgmda bı golge var ve bu bana gore negatıf
yavrum hiç bişeklde bellı olmuyr ısıkta zorla var yada bn göryrm yapmaya devam edcm kuzum bı strıp testlerde tuhaf ya ıncecık zatn eğilip bukuluyo en iyisi kaset testGünaydın kızlar
@Zehra ungrms canım Doğum günün kutlu olsuneşinle beraber nice senelere inşallah bir daha ki Doğum gününe 3 kişilik bi aile olursunuz
Bugün hayırlı haberlerini bekliyoruz canım dikkat et kendine
Nisaberatim tatlım bende ilk öyle gördüm onu koy bi kenara bekle bakalım bize de atsana kız testlerini belki biz bişeyler görürüz
Resmı bırak normalde bıle gorunmuyo kıAt bakalm resmi
Denemeye devam zaten koyulaşama gormeden kan man vermm bu gunde negatıf sayıyrm ama 10. Gunum normal dımıValla canım ben de camdan bakınca belli belirsiz gölge görüyordum. Dur bakalım daha var gününe günden güne koyulaşacak mı göreceğiz.
Günaydın kızlar
@Zehra ungrms canım Doğum günün kutlu olsuneşinle beraber nice senelere inşallah bir daha ki Doğum gününe 3 kişilik bi aile olursunuz
Bugün hayırlı haberlerini bekliyoruz canım dikkat et kendine
Nisaberatim tatlım bende ilk öyle gördüm onu koy bi kenara bekle bakalım bize de atsana kız testlerini belki biz bişeyler görürüz
Saat 12 bucukta yapcam onu atcam canlarAt bakalm resmi
kızlar dün ovu testi yaptım ikinci çizgi belirdi sanırım yumurtluyorum :) Cuma akşamı yaptığım da çizgi yoktu
rüya mı yorumlar mısınız??..
Rüyam da evli kız arkadaşımla bnm evde mavi koltuğun üzerine oturduk onun üzerinde mavi hamilelik vardı ve hamileydi 5 veya 6 aylık karnıda baya belirgindi sohbet ettik ..
sizce neye çıkar arkadaşım hamile değil ve eşi çocuk istemiyor korunuyrlar.
inşallah valla bu ay bi rahatım çok rahatım nedenini bilmiyorum .. akşamı değerlendiririm bi aksilik olmazsacanım dünü ve bugünü değerlendirseydin inşallah mucizenin işareti olur bu çizgi
Normal canım. Bence çıkacak hadi bakalım hayırlısı :)Denemeye devam zaten koyulaşama gormeden kan man vermm bu gunde negatıf sayıyrm ama 10. Gunum normal dımı
Ben de senin gibiyim :/ Sat 18 Ocak'tı senin de di mi? Bu sabah felaket bir mide bulantısı yaşıyorum. Hala geçmedi çıkardım çıkarıcam modundayım. Ben kalp atışını sata göre 6+1'de duydum sen de duyarsın Allah'ın izniyle.Kızlar merhaba, hamileliğimin 7. Haftasındayım inşallah Çarşamba günü dr gidicez. Bebeğimin kalp atışını duyarız dua edin . Aşırı mide bulantısı var. Yemekten kesildim. İnşallah buda geçecek
Canım iki çizgi de aynı koyulukta olmadan yumurta çatlamış diyemeyiz. Kaç gündür yapıyorsun testleri? Resimlerini çektin mi? çektiysen at da bakalım.3 saat önce den yemeği içmeği kesmiştim cnm ve cuma akşamı 8 de çizgi yoktu. dün sabah yaptım 11:30 dayaptım on da çizgi vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?