- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
İnşallah duyarsın canımmKızlar merhaba, hamileliğimin 7. Haftasındayım inşallah Çarşamba günü dr gidicez. Bebeğimin kalp atışını duyarız dua edin . Aşırı mide bulantısı var. Yemekten kesildim. İnşallah buda geçecek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah duyarsın canımmKızlar merhaba, hamileliğimin 7. Haftasındayım inşallah Çarşamba günü dr gidicez. Bebeğimin kalp atışını duyarız dua edin . Aşırı mide bulantısı var. Yemekten kesildim. İnşallah buda geçecek

Evet Can'ım 18 di. Of çok kötü anlıyorum seni valla napacaz Nasıl durabilir diye araştırıyorum. 1,5 ay daha da böyle artarak gidecekmişBen de senin gibiyim :/ Sat 18 Ocak'tı senin de di mi? Bu sabah felaket bir mide bulantısı yaşıyorum. Hala geçmedi çıkardım çıkarıcam modundayım. Ben kalp atışını sata göre 6+1'de duydum sen de duyarsın Allah'ın izniyle.
Sağol Can'ım inşallah Allah razı olsunİnşallah duyarsın canımm![]()
Canım sende fazla ovulasyon testi var mıydı?Canım iki çizgi de aynı koyulukta olmadan yumurta çatlamış diyemeyiz. Kaç gündür yapıyorsun testleri? Resimlerini çektin mi? çektiysen at da bakalım.
Test pozıtıf oldugu gunun ustune 14 yada 15 koy cnmKızlar ne olur yardım Şubat 21 de ovulasyon testim kopkoyu kırmızıydı. şimdi benım adet gunum ne zman 15 aydır cocuk ıstıyoruz subat ayında rahım fılmı cekıldım.
POZITIF OLDUGUNU GUNU HESABA SAYAYAYIM MITest pozıtıf oldugu gunun ustune 14 yada 15 koy cnm
6 veya 7 sıKızlar ne olur yardım Şubat 21 de ovulasyon testim kopkoyu kırmızıydı. şimdi benım adet gunum ne zman 15 aydır cocuk ıstıyoruz subat ayında rahım fılmı cekıldım.
Su an test yapsan cıkar bnce cnm testın varmıPOZITIF OLDUGUNU GUNU HESABA SAYAYAYIM MI
Ben adetime 9 gün kala öğrendim. İdrar testinde seninde belli olur bence yap hemenbata son 5 kızlar ne zaman test yapsam
Yumurtlmadan ne kadar gectı cnmbata son 5 kızlar ne zaman test yapsam
Ama yum. Gunuyle alakalı cnm sen erkn yum. HeraldeBen adetime 9 gün kala öğrendim. İdrar testinde seninde belli olur bence yap hemen
GECEN HAFTA HEP BELİRTİM VARDI AMA BUGUN TUM BELŞIRTILER GITTI KAFAYI YICEM NE ADET NEDE HAMILEIK BELIRTISI KALDI BENDE SADECE BELİM ÇOK AGIRIYOR6 veya 7 sı
Testın varmı evde varsa yap muhtemeln cıkarGECEN HAFTA HEP BELİRTİM VARDI AMA BUGUN TUM BELŞIRTILER GITTI KAFAYI YICEM NE ADET NEDE HAMILEIK BELIRTISI KALDI BENDE SADECE BELİM ÇOK AGIRIYOR
şuan iş yerımdeyım yanımda yok ama cuma gunu normal gebelık testı yaptım çıkmadı sılık bıle cıkmadı bende h sonu bı ton temzılık yaptım agır kaldırdım vs sımdı tum belırtılerım gıttıSu an test yapsan cıkar bnce cnm testın varmı
akşam deneyım ınsallah vardırTestın varmı evde varsa yap muhtemeln cıkar
Ovi testıde deneyebılırsın koyulasma varsa o da hamileliğe yoruluyr
Vaşlahı o kadar detayını bılmyrmda canm bu aralar adet gunun zaten bı sabah tekrarlaşuan iş yerımdeyım yanımda yok ama cuma gunu normal gebelık testı yaptım çıkmadı sılık bıle cıkmadı bende h sonu bı ton temzılık yaptım agır kaldırdım vs sımdı tum belırtılerım gıttı
İnşallah haber vermyı unutma dualarım sennle guzel haberler verakşam deneyım ınsallah vardır
Canım sende fazla ovulasyon testi var mıydı?