2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım iki çizgi de aynı koyulukta olmadan yumurta çatlamış diyemeyiz. Kaç gündür yapıyorsun testleri? Resimlerini çektin mi? çektiysen at da bakalım.

cuma günü akşam 7 gün dü ve ben ilk defa yaptım çizgi yoktu onu attım
cumartesi yapmadım çizgi çıkmadı diye
pazar günü sabah 11:30 yaptım ikinci çizgi çıktı fakat aynı koyulukta değildi
bugünde yanıma almayı unutmuşum akşam 8 de yaparım yine
büyük bir ihtimalle ben pazar günü yumurtlamaya başladım akşam yaptığımı atarım dün yaptığımı çekmemiştim

Ben ilk ovulasyon testi yaptığımda akşmaları yaptım ve yumurtlamayı kaçırdım. İkinci yapışımda her gğn sabah 11-12 aralığında yaptım ve çift koyu çizgiyi yakaladım ve hamileyim. O yüzden sabahları yapmalısın mutlaka ve o testleri yapana kadar sıvı tüketmemelisin canım.

arkadaşlar merhaba aralarında 2,5 yaş olacak şekilde 2. çocuk sahibi olacak/ olan var mı ??
2. bebeğime hamileyim ama çok tedirginim nasıl yaparım ilk çocuğum ne kadar etkilenir bilemiyorum...

Anladm o zmn adet bıter bıtmz yumurtlmş oldn cnm
Şöyle söyleyim 5+0 haftalıktan kese göründü Bebek kesesi 12.7 mm çıktı Can'ım herkesin 10 haftalıkken kesesi böyle oluyprmuş herhalde doktora da soramadım ortalaması kaç olması gerektiğini bilmiyorum çünkü araştırdım fazla gibi mi geldi

cnm evt haklısın neden hala aynı doktordayım dimi :) dr değiştirmenin vakti geldi sanırım ya o değilde nöbetçi dr giriyormuş doğuma misal gece doğum tuttu diyelim o gün kim nöbetçi ise o geliyormuş
şimdi ben yine kendi dr karşılaşırsam ne olacak çok utanırım hastane de evime 2 dk yürümeyle gidiliyor ondan bu hastaneyi diretiyorum
şimdilik hiç kilo almadım çok şükür gerçekten korkuyorum

bebek eşyalarını kaçıncı haftada almak gerek ? ve şeker yüklemesi yaptırmayan var mı aranız da? bebek eşyalarını doğduktan sonra alsak sıkıntı yaratır mı?

Anlıyorum canım, inşallah gönlüne göre rahat bir doğum yaşarsın diyelim o zaman

bebek eşyalarını kaçıncı haftada almak gerek ? ve şeker yüklemesi yaptırmayan var mı aranız da? bebek eşyalarını doğduktan sonra alsak sıkıntı yaratır mı?
Bebek eşyasından kastınız mobilya mı acaba anlayamadım ? Şimdi bebek doğdu eve getireceksiniz ee kıyafete zaten ihtiyac var. Bu bebeği yatırmak içinde bir beşik lazım neticede. Hani ilk etapta acil olan şeyleri alın mobilya olarak. Ama kıyafetini önceden alıp, yıkayıp ütülemek, doğum çantasını da hazırlamak lazım. Yani 30.haftadan sonra falan her şeyi hazır olursa sizde telaş etmemiş olursunuz

anladım teşekkür ederim .doğru 30 dan sonra kafam rahat olu r çanta kapıda hazır durur.

tamam canım bende öyle yapayım zaten adetten sonra boş geçmedi akşamlarımız ama yine de söylediğin iyi oldu daha dikkatli olaym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…