• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Şöyle söyleyim 5+0 haftalıktan kese göründü Bebek kesesi 12.7 mm çıktı Can'ım herkesin 10 haftalıkken kesesi böyle oluyprmuş herhalde doktora da soramadım ortalaması kaç olması gerektiğini bilmiyorum çünkü araştırdım fazla gibi mi geldi
Bn onu pek blmyrm ama cok erkn dollnme olmş cnm normal sartlarda daha geç gorunuyrmş

arkadaşlar merhaba aralarında 2,5 yaş olacak şekilde 2. çocuk sahibi olacak/ olan var mı ??
2. bebeğime hamileyim ama çok tedirginim nasıl yaparım ilk çocuğum ne kadar etkilenir bilemiyorum...

canım merhaba bende ikinci kuzumu istiyorum.
hiç korkma evladına en güzel hediyeyi veriyorsun oyun arkadaşı olacak yanında

bebek eşyalarını kaçıncı haftada almak gerek ? ve şeker yüklemesi yaptırmayan var mı aranız da? bebek eşyalarını doğduktan sonra alsak sıkıntı yaratır mı?
canım ben oğlumda 6. ay bitmesi ile birlikte almaya başladım eşyalar almaya

yatağını ise son ay almıştım

fazla varsa yollayabilir misin diyecektim canımm ücreti karşılığında tabii.
Canm bn toplu almştm bırazını bu ay kullandmkı fazla kullandm 15 tanede kuzenıme verdım sadece 2 ay kullanmak istyrm dıye kendıme 14 tane ayırdım onumuzdekı aya şu iki gun boyunca gebelik testı yapcam yanı bugın 10. Gunum eger hamıleysem gonderırım sana ama daha belli değil sana hemwn mı lazım

Canm bn toplu almştm bırazını bu ay kullandmkı fazla kullandm 15 tanede kuzenıme verdım sadece 2 ay kullanmak istyrm dıye kendıme 14 tane ayırdım onumuzdekı aya şu iki gun boyunca gebelik testı yapcam yanı bugın 10. Gunum eger hamıleysem gonderırım sana ama daha belli değil sana hemwn mı lazım
sağol canım, simdi internetten sipariş ettim. yine de sağol :*

Benimki de hayali gölgeydi :) Ay hissediyorum ya bence hamilesin hadi inşallah :)
Canımcım senin regl döngün kaç gündü? Hcg testi yapsam çıkar mı ki 3 gün var? Uzun zamandır test almıyorum regl günü bekliyorum o testi tek çizgi görmekten yıldım çünkü :)) Bu sefer yapasım var nedende :bicak:

Tıkanıklı varmıydı canım film sonucun nasıldı?
yoktu canım şükürler olsun sadece rahmım darmıs yanı T şeklındeymıs dr engel degıl ama hamıle kalırsan erken doğum yada dusuk rıskın olabılır dedı 15 aydır denıyoruz ama hıc olmadı
hazırana kadar bekleyecem olmaz ıse histereskopı ıle darlıgı acacak dr

Canımcım senin regl döngün kaç gündü? Hcg testi yapsam çıkar mı ki 3 gün var? Uzun zamandır test almıyorum regl günü bekliyorum o testi tek çizgi görmekten yıldım çünkü :)) Bu sefer yapasım var nedende :bicak:
Canım benim döngüm uzundur 30 günde bir yani 31. gün olurum genelde. Geçen ay işte 17. gün yumurtladım 26. gün gebelik testinde çıktı. Regle 5 gün kala kanda 14.85 çıkmıştı.

Canım benim döngüm uzundur 30 günde bir yani 31. gün olurum genelde. Geçen ay işte 17. gün yumurtladım 26. gün gebelik testinde çıktı. Regle 5 gün kala kanda 14.85 çıkmıştı.
aaa bende adetın 17. gunu yumurtladım bu ay dongum 30 -31 gun arası. 21 subat ovulasyon testı poztıftı bende beklıyorum suan cuma gunu normöal gebelık testı yaptım evde cıkmadı bugun de belım agırıyor cok

Back
X