- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Bn onu pek blmyrm ama cok erkn dollnme olmş cnm normal sartlarda daha geç gorunuyrmşŞöyle söyleyim 5+0 haftalıktan kese göründü Bebek kesesi 12.7 mm çıktı Can'ım herkesin 10 haftalıkken kesesi böyle oluyprmuş herhalde doktora da soramadım ortalaması kaç olması gerektiğini bilmiyorum çünkü araştırdım fazla gibi mi geldi
Bnm ablam doğuma 1 ay kala alıyrdu hepbebek eşyalarını kaçıncı haftada almak gerek ? ve şeker yüklemesi yaptırmayan var mı aranız da? bebek eşyalarını doğduktan sonra alsak sıkıntı yaratır mı?
arkadaşlar merhaba aralarında 2,5 yaş olacak şekilde 2. çocuk sahibi olacak/ olan var mı ??
2. bebeğime hamileyim ama çok tedirginim nasıl yaparım ilk çocuğum ne kadar etkilenir bilemiyorum...
canım ben oğlumda 6. ay bitmesi ile birlikte almaya başladım eşyalar almayabebek eşyalarını kaçıncı haftada almak gerek ? ve şeker yüklemesi yaptırmayan var mı aranız da? bebek eşyalarını doğduktan sonra alsak sıkıntı yaratır mı?
Canm bn toplu almştm bırazını bu ay kullandmkı fazla kullandm 15 tanede kuzenıme verdım sadece 2 ay kullanmak istyrm dıye kendıme 14 tane ayırdım onumuzdekı aya şu iki gun boyunca gebelik testı yapcam yanı bugın 10. Gunum eger hamıleysem gonderırım sana ama daha belli değil sana hemwn mı lazımfazla varsa yollayabilir misin diyecektim canımm ücreti karşılığında tabii.
canım ilişki üzerinden 8 gun gectı yınede bellı olurmuBen adetime 9 gün kala öğrendim. İdrar testinde seninde belli olur bence yap hemen
Tıkanıklı varmıydı canım film sonucun nasıldı?Kızlar ne olur yardım Şubat 21 de ovulasyon testim kopkoyu kırmızıydı. şimdi benım adet gunum ne zman 15 aydır cocuk ıstıyoruz subat ayında rahım fılmı cekıldım.
sağol canım, simdi internetten sipariş ettim. yine de sağol :*Canm bn toplu almştm bırazını bu ay kullandmkı fazla kullandm 15 tanede kuzenıme verdım sadece 2 ay kullanmak istyrm dıye kendıme 14 tane ayırdım onumuzdekı aya şu iki gun boyunca gebelik testı yapcam yanı bugın 10. Gunum eger hamıleysem gonderırım sana ama daha belli değil sana hemwn mı lazım
Benim de 22 şubatta en koyuydu. 9 mart bat. 3 gün kaldı bakalım nasip.. Benim de 13 ay olduKızlar ne olur yardım Şubat 21 de ovulasyon testim kopkoyu kırmızıydı. şimdi benım adet gunum ne zman 15 aydır cocuk ıstıyoruz subat ayında rahım fılmı cekıldım.
Canımcım senin regl döngün kaç gündü? Hcg testi yapsam çıkar mı ki 3 gün var? Uzun zamandır test almıyorum regl günü bekliyorum o testi tek çizgi görmekten yıldım çünkü :)) Bu sefer yapasım var nedendeBenimki de hayali gölgeydi :) Ay hissediyorum ya bence hamilesin hadi inşallah :)
Aynen öyle rahat rahat bekleriz bebişimizin gelmesinianladım teşekkür ederim .doğru 30 dan sonra kafam rahat olu r çanta kapıda hazır durur.
yoktu canım şükürler olsun sadece rahmım darmıs yanı T şeklındeymıs dr engel degıl ama hamıle kalırsan erken doğum yada dusuk rıskın olabılır dedı 15 aydır denıyoruz ama hıc olmadıTıkanıklı varmıydı canım film sonucun nasıldı?
inşallah bu ay gebeyizdir. esımınde 17 mart doğum gunu ona surpiz yapabılırım ınsallah çok dua ettım rabbim kucagımızı boş bırakmasınBenim de 22 şubatta en koyuydu. 9 mart bat. 3 gün kaldı bakalım nasip.. Benim de 13 ay oldu
Amin canım benim inşallah dularımız kabul olsuninşallah bu ay gebeyizdir. esımınde 17 mart doğum gunu ona surpiz yapabılırım ınsallah çok dua ettım rabbim kucagımızı boş bırakmasın
Canım benim döngüm uzundur 30 günde bir yani 31. gün olurum genelde. Geçen ay işte 17. gün yumurtladım 26. gün gebelik testinde çıktı. Regle 5 gün kala kanda 14.85 çıkmıştı.Canımcım senin regl döngün kaç gündü? Hcg testi yapsam çıkar mı ki 3 gün var? Uzun zamandır test almıyorum regl günü bekliyorum o testi tek çizgi görmekten yıldım çünkü :)) Bu sefer yapasım var nedende
Tmm canmsağol canım, simdi internetten sipariş ettim. yine de sağol :*
aaa bende adetın 17. gunu yumurtladım bu ay dongum 30 -31 gun arası. 21 subat ovulasyon testı poztıftı bende beklıyorum suan cuma gunu normöal gebelık testı yaptım evde cıkmadı bugun de belım agırıyor cokCanım benim döngüm uzundur 30 günde bir yani 31. gün olurum genelde. Geçen ay işte 17. gün yumurtladım 26. gün gebelik testinde çıktı. Regle 5 gün kala kanda 14.85 çıkmıştı.
Senin maşallah çok çabuk geçmiş kana çok hızlıymış spermlerCanım benim döngüm uzundur 30 günde bir yani 31. gün olurum genelde. Geçen ay işte 17. gün yumurtladım 26. gün gebelik testinde çıktı. Regle 5 gün kala kanda 14.85 çıkmıştı.
Kızlar selam bugün itibariyle 6 gün günüm geçti ama ben test yapmaya korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?