2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar sabah dr a geldik. Anlattm boyle boyle son 3 gunde olan deger degisikligini soyledm. Yok bu normal degil catala cik bakalim dedi. Esime anlatti durumu. Ya igne yapacagiz yada ameliyat dedi. Giris yaptk igne icin yatisimi aldim . odada yatiyorum gelip gidip kan aldilar. Ogle molasnda igne vurulacak. Ac kalmam lazmms suan bide.
Cok agliyorum Eşim bembeyaz oldu igneyle bebegi mi öldurecekler diyo. Sana bisy olmasin diyo gozu korktu .
Insallah igne etkili olur da faZlasina gerek kalmasin kizlar dua edin nolurr

Dogum gunumde bunu yasayacagim aklima gelmezdi. Kutladiginiz ve unutmadiginiz icin ayrica tesekkur ederim cok duygulandim. Allah hepinizden bin kere razi olsun siz bana cok uzakta da olsaniz manevi olarak hepiniz basimin ucundasiniz biliyorum gorusuruzzzzzz cok optummm

Nisaberatim okeanoss00 YaKaMoZz-z B Biravucmutluluk Htckbrysl TUBA48 A anneveoglusu Yalnizkus05

Canlar kimyasal gecirmisim. Doktor vajinal ultrasonla bakti, kese gorunmedi. Pco var birde minik cikolatan var dedi ustune tuz biber oldu bunlari ogrenmek..
kan tahlininde degerim 3.47 cikti.

çok geçmiş olsun canım ama kimyasaldan sonar gebe kalmak daha kolay oluyormuş öyle duymuştum ben Rabbim aratmasın evlat hasretiyle sınamasın tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah canım

canım herşey biz insanlar için. zor bir dönemden geçiyorsun yanında olmayı inan çok isterdim şuan
korkma iğne ile halolacak çünkü değerin düşük. bir kaç gün kanama ve sonra yeniden kaldığın yerden devam edebileceksin.
çok geçmiş olsun güzelim. allah tez zamanda sağlıkla ve hayırlı bir gebelik nasip etsin

Canım ciddi bişey olsa mutlaka yönlendirirdi bak ben evleneli 18 ay oldu 2ayda bi ilişkiden sonra kanamam gelir neredeyse gitmediğim doktor kalmadı ve hiçbiri birşey Yok gayet normal dedi ee kanama neden oluyor cevap Yok bazen jinekolojik muayene sırasında bile hafif kanama oluyordu en sonunda doktor vajina biraz küçük dedi ama tatmin etmedi beni cevap hala soru işareti kafamda bende internette çok aradım Allahım düşman başına vermesin kanser belirtisi bile yazıyordu çok korktum ama artık rahatım

canım ben klomenle kaldım teknik olarak 2. de kaldım ama ilk tedavinin üstünden 1 sene geçmişti ilkinde çatlatma iğnesi olmamıştım kendiliğinden çatladı bir yumurta vardı tutmadı. sonar 1 sene gidemedim doktora sonar şuabt ayında tekrar başladık 3 yumurtam oldu ve çatlatma iğnesi oldum çok şükür Rabbime tutu. şuan hamileyim Rabbim herkese nasip etsin hayırlısıyla inşallah bana doctor 6 ay bu tedaviyi uygulıcaz sana dedi 6 aya kalmadı çok şükür ve bende pko var ve yumurta tembelliği bana doktorum aşılama olmuyor sana demişti klomenle olmazsa direk tüp bebek demişti

Kızlar ne olur yardım Şubat 21 de ovulasyon testim kopkoyu kırmızıydı. şimdi benım adet gunum ne zman 15 aydır cocuk ıstıyoruz subat ayında rahım fılmı cekıldım.
Aşağı yukarı doğru hesap ettiysem yumurtlama sonrasi 12.gunundesin 16.gun genelde adet olunur . 3,4 günün var diyelm:)

ah canım benim allah yardımcın olsun... İnşallah bu Şer Hayırlara vesile olur... Sağlıkla bu günleri atlatırız... Sevdiklerinle eşinle nice güzel seneleriniz olsun... canım cok öpüyorum...

Ağlama bıtanem Rabbım yardımcın olsun inan şuan ne kadar tuhaf olduğumu anlatamm inşallah hmn olur bıterde rahat edersın bı nebze
Unutma bu gunler gecıcek inşallah guzel gunler gelicek Rabbıme emanetsın canm
Senin için cok dua edıcem
Seni çok sevyrm

Canım benim yaaa. Allah yardımcın olsun ağlama Lütfen. İnşallah en kısa zamanda iyi olursun canım yaa. Doktor ne gördü de böyle yaptı bilmiyorum ama inşallah iyi olacak eşine de sana da Rabbim sabır versin yardımcınız olsun. Sana en iyi ilaç esin bu saatten sonra birbirinize destek olun canım. Daha çok güzel gün göreceksiniz inşallah

Canım dualarım seninle inşaallah senin sağlığına kötü bir etkisi olmadan olup biter Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin inşaallah biran önce iyi olup aramıza geleceksin seni seviyoruz Doğum günün kutlu olsun canım Rabbim eşinle huzurunu mutluluğunu daim etsin inşaallah en kısa zamanda sağlıklı bi gebelik nasip en büyük hediye Rabbim den gelsin

Canım yıpratma kendini inşallah iğneyle hallolucak başka şeye gerek kalmayacak dualarımız seninle yalnız değilsin kuzu

Canim cok gecmis olsun, Rabbimin bi bildigi varki bunlari yasiyosunuz. Hakkinda ve hakkimizda en guzelini ve hayirlisini nasip etsin insAllah

çok geçmiş olsun canım ama kimyasaldan sonar gebe kalmak daha kolay oluyormuş öyle duymuştum ben Rabbim aratmasın evlat hasretiyle sınamasın tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah canım

Tskler cnm insAllah o gunleride goruruz

Ya kuzum çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…