Canlar kimyasal gecirmisim. Doktor vajinal ultrasonla bakti, kese gorunmedi. Pco var birde minik cikolatan var dediustune tuz biber oldu bunlari ogrenmek..
kan tahlininde degerim 3.47 cikti.
canım herşey biz insanlar için. zor bir dönemden geçiyorsun yanında olmayı inan çok isterdim şuanKizlar sabah dr a geldik. Anlattm boyle boyle son 3 gunde olan deger degisikligini soyledm. Yok bu normal degil catala cik bakalim dedi. Esime anlatti durumu. Ya igne yapacagiz yada ameliyat dedi. Giris yaptk igne icin yatisimi aldim . odada yatiyorum gelip gidip kan aldilar. Ogle molasnda igne vurulacak. Ac kalmam lazmms suan bide.
Cok agliyorum Eşim bembeyaz oldu igneyle bebegi mi öldurecekler diyo. Sana bisy olmasin diyo gozu korktu .
Insallah igne etkili olur da faZlasina gerek kalmasin kizlar dua edin nolurr
Dogum gunumde bunu yasayacagim aklima gelmezdi. Kutladiginiz ve unutmadiginiz icin ayrica tesekkur ederim cok duygulandim. Allah hepinizden bin kere razi olsun siz bana cok uzakta da olsaniz manevi olarak hepiniz basimin ucundasiniz biliyorum gorusuruzzzzzz cok optummm
Nisaberatim okeanoss00 YaKaMoZz-z B Biravucmutluluk Htckbrysl TUBA48 A anneveoglusu Yalnizkus05
Canım ciddi bişey olsa mutlaka yönlendirirdi bak ben evleneli 18 ay oldu 2ayda bi ilişkiden sonra kanamam gelir neredeyse gitmediğim doktor kalmadı ve hiçbiri birşey Yok gayet normal dedi ee kanama neden oluyor cevap Yok bazen jinekolojik muayene sırasında bile hafif kanama oluyordu en sonunda doktor vajina biraz küçük dedi ama tatmin etmedi beni cevap hala soru işareti kafamda bende internette çok aradım Allahım düşman başına vermesin kanser belirtisi bile yazıyordu çok korktum ama artık rahatımBana da öyle dddi de bir de enfeksiyon var dedi douglasta sıvı birikimi var dedi kafamı karıştırdı iyi ve internetten araştırınca da bir sürü kötü şey çıkıyor korkuyorum yani sonuçta başka bişey hissetse herAlde test felan yapardı ilaç verip göndermezdi ya da başka yere gönderirdi değil mi
Kizlar klomenle mi hamile kaldiniz uzun süredir gebe kalmak isteyipde kalanlar.kac kez kullandiniz klomeni kac defaya kadar veriyorlar benim 2 oldu gidince yine klomenle catlatma igensi vericek.esime asilama dedim yok diyor. Bu ayda boyle ilac kullanda dio offf.ya kizlar bebek kaybi cok zor tabi ama en azindan hamile kalabildiginizi goruosunz.
Aşağı yukarı doğru hesap ettiysem yumurtlama sonrasi 12.gunundesin 16.gun genelde adet olunur . 3,4 günün var diyelm:)Kızlar ne olur yardım Şubat 21 de ovulasyon testim kopkoyu kırmızıydı. şimdi benım adet gunum ne zman 15 aydır cocuk ıstıyoruz subat ayında rahım fılmı cekıldım.
Kizlar sabah dr a geldik. Anlattm boyle boyle son 3 gunde olan deger degisikligini soyledm. Yok bu normal degil catala cik bakalim dedi. Esime anlatti durumu. Ya igne yapacagiz yada ameliyat dedi. Giris yaptk igne icin yatisimi aldim . odada yatiyorum gelip gidip kan aldilar. Ogle molasnda igne vurulacak. Ac kalmam lazmms suan bide.
Cok agliyorum Eşim bembeyaz oldu igneyle bebegi mi öldurecekler diyo. Sana bisy olmasin diyo gozu korktu .
Dogum gunumde bunu yasayacagim aklima gelmezdi. Kutladiginiz ve unutmadiginiz icin ayrica tesekkur ederim cok duygulandim. Allah hepinizden bin kere razi olsun siz bana cok uzakta da olsaniz manevi olarak hepiniz basimin ucundasiniz biliyorum gorusuruzzzzzz cok optummm
Nisaberatim okeanoss00 YaKaMoZz-z B Biravucmutluluk Htckbrysl TUBA48 A anneveoglusu Yalnizkus05
Ağlama bıtanem Rabbım yardımcın olsun inan şuan ne kadar tuhaf olduğumu anlatamm inşallah hmn olur bıterde rahat edersın bı nebzeKizlar sabah dr a geldik. Anlattm boyle boyle son 3 gunde olan deger degisikligini soyledm. Yok bu normal degil catala cik bakalim dedi. Esime anlatti durumu. Ya igne yapacagiz yada ameliyat dedi. Giris yaptk igne icin yatisimi aldim . odada yatiyorum gelip gidip kan aldilar. Ogle molasnda igne vurulacak. Ac kalmam lazmms suan bide.
Canım benim yaaa. Allah yardımcın olsun ağlama Lütfen. İnşallah en kısa zamanda iyi olursun canım yaa. Doktor ne gördü de böyle yaptı bilmiyorum ama inşallah iyi olacak eşine de sana da Rabbim sabır versin yardımcınız olsun. Sana en iyi ilaç esin bu saatten sonra birbirinize destek olun canım. Daha çok güzel gün göreceksiniz inşallahKizlar sabah dr a geldik. Anlattm boyle boyle son 3 gunde olan deger degisikligini soyledm. Yok bu normal degil catala cik bakalim dedi. Esime anlatti durumu. Ya igne yapacagiz yada ameliyat dedi. Giris yaptk igne icin yatisimi aldim . odada yatiyorum gelip gidip kan aldilar. Ogle molasnda igne vurulacak. Ac kalmam lazmms suan bide.
Canım dualarım seninle inşaallah senin sağlığına kötü bir etkisi olmadan olup biter Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin inşaallah biran önce iyi olup aramıza geleceksin seni seviyoruz Doğum günün kutlu olsun canım Rabbim eşinle huzurunu mutluluğunu daim etsin inşaallah en kısa zamanda sağlıklı bi gebelik nasip en büyük hediye Rabbim den gelsinKizlar sabah dr a geldik. Anlattm boyle boyle son 3 gunde olan deger degisikligini soyledm. Yok bu normal degil catala cik bakalim dedi. Esime anlatti durumu. Ya igne yapacagiz yada ameliyat dedi. Giris yaptk igne icin yatisimi aldim . odada yatiyorum gelip gidip kan aldilar. Ogle molasnda igne vurulacak. Ac kalmam lazmms suan bide.
İlk hamileliğim kötü sonuçlandığı için sanırımnasıl durdun canım yaa o kadar yapsana ne ise çıksın inşallah hamişsindir.
O zaman haklısın ama hepsi aynı olacak diye birşey yokİlk hamileliğim kötü sonuçlandığı için sanırım
Canım yıpratma kendini inşallah iğneyle hallolucak başka şeye gerek kalmayacakKizlar sabah dr a geldik. Anlattm boyle boyle son 3 gunde olan deger degisikligini soyledm. Yok bu normal degil catala cik bakalim dedi. Esime anlatti durumu. Ya igne yapacagiz yada ameliyat dedi. Giris yaptk igne icin yatisimi aldim . odada yatiyorum gelip gidip kan aldilar. Ogle molasnda igne vurulacak. Ac kalmam lazmms suan bide.
Kizlar sabah dr a geldik. Anlattm boyle boyle son 3 gunde olan deger degisikligini soyledm. Yok bu normal degil catala cik bakalim dedi. Esime anlatti durumu. Ya igne yapacagiz yada ameliyat dedi. Giris yaptk igne icin yatisimi aldim . odada yatiyorum gelip gidip kan aldilar. Ogle molasnda igne vurulacak. Ac kalmam lazmms suan bide.
çok geçmiş olsun canım ama kimyasaldan sonar gebe kalmak daha kolay oluyormuş öyle duymuştum ben Rabbim aratmasın evlat hasretiyle sınamasın tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah canım
Peşpeşe yazmışız
Canım çok geçmiş olsun...Hemen yarin sabah gidecegim canim erken teshis her zaman iyidir insallah daha fazla zarar gormeden biter gider. Basima gelenlere bak. Sag kasigim cok agriyo Allahim yardim etsn
Bu yaptgm test benı hiç yanıltmadı bılıymsn predıctor early yoksa yoktr yanı bnm umutlar %50 düştüPeşpeşe yazmışız
Ya kuzum çok geçmiş olsunKizlar sabah dr a geldik. Anlattm boyle boyle son 3 gunde olan deger degisikligini soyledm. Yok bu normal degil catala cik bakalim dedi. Esime anlatti durumu. Ya igne yapacagiz yada ameliyat dedi. Giris yaptk igne icin yatisimi aldim . odada yatiyorum gelip gidip kan aldilar. Ogle molasnda igne vurulacak. Ac kalmam lazmms suan bide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?