- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
Canım benim çok geçmiş olsun. Bu yaşadıklarımız hep daha iyilerini daha güzellerini yaşayacağımız için. İmtihan dünyasındayız. İnşallah her şey daha güzel olacak. Üzme kendini canım benim.Kizlar sabah dr a geldik. Anlattm boyle boyle son 3 gunde olan deger degisikligini soyledm. Yok bu normal degil catala cik bakalim dedi. Esime anlatti durumu. Ya igne yapacagiz yada ameliyat dedi. Giris yaptk igne icin yatisimi aldim . odada yatiyorum gelip gidip kan aldilar. Ogle molasnda igne vurulacak. Ac kalmam lazmms suan bide.
Cok agliyorum Eşim bembeyaz oldu igneyle bebegi mi öldurecekler diyo. Sana bisy olmasin diyo gozu korktu .
Insallah igne etkili olur da faZlasina gerek kalmasin kizlar dua edin nolurr
Dogum gunumde bunu yasayacagim aklima gelmezdi. Kutladiginiz ve unutmadiginiz icin ayrica tesekkur ederim cok duygulandim. Allah hepinizden bin kere razi olsun siz bana cok uzakta da olsaniz manevi olarak hepiniz basimin ucundasiniz biliyorum gorusuruzzzzzz cok optummm
Nisaberatim okeanoss00 @YaKaMoZz-z B Biravucmutluluk @Htckbrysl @TUBA48 @anneveoglusu Yalnizkus05
Regl gelmeden umut kaybetmek yok...
Evet Can'ım bende o testi yaptım reglime 9 gün kala net gösterdi. Geç döllenme olursa hemen göstermeyebilirBu yaptgm test benı hiç yanıltmadı bılıymsn predıctor early yoksa yoktr yanı bnm umutlar %50 düştü
Bnm bu gun yumurtlamanın 10. GunuyduEvet Can'ım bende o testi yaptım reglime 9 gün kala net gösterdi. Geç döllenme olursa hemen göstermeyebilir
Peşpeşe yazmışız
Canm bnm bu gun yumurtlmann 10. Gunu bu testte cıkardı bnce olsaydıKızlar üzmeyin kendinizi daha ne kadar var adete...
kaç günün geçmiş canım ben evde defalarca erken gebelik yaptım bişey çıkmadı 2 gün sonra kanda pozitif çıktı ve değer çok düşüktü yani geç yumurtlama olmuş.
Bnm bu gun yumurtlamanın 10. Gunuydu
Bnm bu gun yumurtlamanın 10. Gunuydu
Canım yumurtlamanın tam 10. Gunuydu bu gunkaç günün geçmiş canım ben evde defalarca erken gebelik yaptım bişey çıkmadı 2 gün sonra kanda pozitif çıktı ve değer çok düşüktü yani geç yumurtlama olmuş.
Haklısın canm sadece motıvasyonum dustu bıraz ama nasıp ya bunun dolnnme surecı yerleşmesi falan herkesde bır olmıyrkı dımıcanım yaptığın test iyi evet ama daha 10. Gün ya bilemedim ki... Erkenden test yapıp üzmeyin kendinizi ya... adetleri bekleyin hatta beklemeyin oluruna bırakın ...biliyorum çok zor dayanmak sabretmek bende şuan senin ile aynıyım... İnan var mı yok mu düşün düşün kafayı yedim... Ama yapmayacağım inat ettim... Hele negatif olursa diye... Bekliyorum ...
sende oluruna bırak zaman ver...
Aslında zevkı yapıcam demiştm umursamıcam falan dedım ama haklıydınız ıstemszce uzdu sankı bnı hayırlısı en azından bı 3 gun daha yapmm tam 14. Gun yaparm bn erkn yumurtladm ya adetımde erknmı gelir senceNisaberatim canım aşılamada bile 12. gün kanda test yaptıryorlar.. Tamam 10. Gün çıkan çıkııyor ama çok acele ediyorsun diye düşünüyorum... Umutlanmak içinde üzülmek içinde...
Haklısın canm sadece motıvasyonum dustu bıraz ama nasıp ya bunun dolnnme surecı yerleşmesi falan herkesde bır olmıyrkı dımı
Tamm cnm ya cok mantıklı ve ikna edici konuşyrsn bayıldmmYani herkeste farklı olduğu gibi cok matematiksel bakıyorsun olaya... Şöyle ovulasyon kiti ile yumurtlamayı tespit etsende tam yumurtanın çatladığı zamanı bilemiyorsun... Sonuçta gecemi akşam mı sabah mı? kaldıkı yumurtanın döllenme süreci vs... çok etken var... bu kadar dakik herkes için geçerli değil... Birde kanda baktırsan bir nevze doğru olma olasılığı var diyecem ama idrar için çok ama çok erken...
Aslında zevkı yapıcam demiştm umursamıcam falan dedım ama haklıydınız ıstemszce uzdu sankı bnı hayırlısı en azından bı 3 gun daha yapmm tam 14. Gun yaparm bn erkn yumurtladm ya adetımde erknmı gelir sence
Atlatacaksin inslh canm benm iğneyle hallolacak herşey Allahım bir daha yasatmasn inslh ne diyeyim ki bise diyemiyor insan sen iyi ol yeterKizlar sabah dr a geldik. Anlattm boyle boyle son 3 gunde olan deger degisikligini soyledm. Yok bu normal degil catala cik bakalim dedi. Esime anlatti durumu. Ya igne yapacagiz yada ameliyat dedi. Giris yaptk igne icin yatisimi aldim . odada yatiyorum gelip gidip kan aldilar. Ogle molasnda igne vurulacak. Ac kalmam lazmms suan bide.
Cok agliyorum Eşim bembeyaz oldu igneyle bebegi mi öldurecekler diyo. Sana bisy olmasin diyo gozu korktu .
Insallah igne etkili olur da faZlasina gerek kalmasin kizlar dua edin nolurr
Dogum gunumde bunu yasayacagim aklima gelmezdi. Kutladiginiz ve unutmadiginiz icin ayrica tesekkur ederim cok duygulandim. Allah hepinizden bin kere razi olsun siz bana cok uzakta da olsaniz manevi olarak hepiniz basimin ucundasiniz biliyorum gorusuruzzzzzz cok optummm
Nisaberatim okeanoss00 @YaKaMoZz-z B Biravucmutluluk @Htckbrysl @TUBA48 @anneveoglusu Yalnizkus05
Ne olucak bizim bu halimizBu yaptgm test benı hiç yanıltmadı bılıymsn predıctor early yoksa yoktr yanı bnm umutlar %50 düştü
Kız daha çok erken zaten hem ilk idrar bile degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?