- 14 Kasım 2016
- 282
- 533
- 18
3 gün kaldı :/Kızlar üzmeyin kendinizi daha ne kadar var adete...
17 aydr var o heyecan iyisimi bklmkcanım yumurtlamadan sonra 14. Gün adetin başlaması gerekiyor... 14. gün yaptır idrarı eğer çok heyecanlıyım diyorsan 12. Gün kanda baktır...
6 saat tuttum idrarı kuzum sadece 2 bardak çay içtm bıde eczacı kesın sonuç dedı aman nasıp bklyp grelm bklmKız daha çok erken zaten hem ilk idrar bile degil
Ne olucak bizim bu halimiztevekkül sonsuz ama üzülmedim desem yalan
Ee yanı kuzum amaan nasıbı varsa gelck zaten cokta şeyyapmamak lazm bklylm beraber
Eczaciya ne bakiyon sen o malını satıyor. Bekle bakalm daha adetine 4 5 gun var sanirsm6 saat tuttum idrarı kuzum sadece 2 bardak çay içtm bıde eczacı kesın sonuç dedı aman nasıp bklyp grelm bklm
17 aydr var o heyecan iyisimi bklmk
Şimdi bnm adetler 27 30 falan karısık ya genelde yum. 14uncu gununde oluyrm ona gore bakarsam 4 5 gun var canısı evet takvımım 14 marttı ovulasyonu kaydedınce 11 mart yazdıEczaciya ne bakiyon sen o malını satıyor. Bekle bakalm daha adetine 4 5 gun var sanirsm
:)çok enterasan bu durumlar herkeste farklı anlatmak istediğim stres yapıp olanı engellemeyezsiniz... sonuçta varsa vardır yoksa yoktur zaten erkenden öğrenince iş bitmiyorki.. bence ne kdar geç öğrenirsen o kadar iyi çünkü adet öncesi öğrenilen gebelikler hep bir muammada kalıyor artıcak mı? o bu şu dr. hastaneye dünya kadar para harcıyoruz acayip bir piyasa oluşturmuşuz. annemin yumurtlamadan haberi yok.. 3 cocuğu var... ben biliyorumda bir tane yapamadım :)
Bekleyelim bakalm 3 gune hersey belli olur bnmde 4 gun varHaklısın tatlım, çıkmadık candan umut kesilmez sonuçta :)) hayırlısı...
Haha çok tatlısın canım yaa aynen benim annem gibi :)))çok enterasan bu durumlar herkeste farklı anlatmak istediğim stres yapıp olanı engellemeyezsiniz... sonuçta varsa vardır yoksa yoktur zaten erkenden öğrenince iş bitmiyorki.. bence ne kdar geç öğrenirsen o kadar iyi çünkü adet öncesi öğrenilen gebelikler hep bir muammada kalıyor artıcak mı? o bu şu dr. hastaneye dünya kadar para harcıyoruz acayip bir piyasa oluşturmuşuz. annemin yumurtlamadan haberi yok.. 3 cocuğu var... ben biliyorumda bir tane yapamadım :)
Ooo daha çok var canm ya çıkmaz şimdiden sen dur bakalm ayın 10unda yap en erkenŞimdi bnm adetler 27 30 falan karısık ya genelde yum. 14uncu gununde oluyrm ona gore bakarsam 4 5 gun var canısı evet takvımım 14 marttı ovulasyonu kaydedınce 11 mart yazdı
Tamm 10 unda yaparım artık cunku cok moralımı bozdu ya bn dalgasına dıyodumda etkı bırakıyr 10 unda yapcam canmOoo daha çok var canm ya çıkmaz şimdiden sen dur bakalm ayın 10unda yap en erken
Ne kadr üzülmüyorum desende şimdi eczacı dems ya kesin sonuç diye ondn birazda böyle oldm belkiTamm 10 unda yaparım artık cunku cok moralımı bozdu ya bn dalgasına dıyodumda etkı bırakıyr 10 unda yapcam canm
Canm öncelikle boş gebelikte normal artıyor değerler. Ay bn matematik özürlü müym sayidan bise anlamadm kaç oluyor yani o o nokta niye ordaKızlar merhaba , benim birkaç sorum olucak yardımcı olursanız çok sevinirim.
1.si 5+5 haftalık hamileyim. Geçtiğimiz cuma günü beta testi yaptırdım sonucum 20980.00 çıktı. Bana yüksek gibi geldi internette değer aralıklarından hiçbşy anlamadım. Bu normal mi sizce ? Yarın ilk doktor randevum var. Geçen hafta bebeğimin kesesini gördüm. 2.si ise boş gebelikten çok korkuyorum bu beta değeri üzerinden boş gebelik belli olur mu yada boş gebelilk olsa kan değerleri yükselir mi ? Umarım derdimi anlatabilmişimdir nedense bu hafta görmediğim kabus kalmadı endişe içindeyim ne olur yardımcı olup bilgi verir misiniz bana çok teşekkür ederim sevgiler
Tutmadı bı ağzını ben ona kesınmı dıye sormadan jesın sonuç carsa var yoksa yoktr dedı 12.5 lik bı hcgyı algılıyo dedı kafasını kırdığımınNe kadr üzülmüyorum desende şimdi eczacı dems ya kesin sonuç diye ondn birazda böyle oldm belki
Canm öncelikle boş gebelikte normal artıyor değerler. Ay bn matematik özürlü müym sayidan bise anlamadm kaç oluyor yani o o nokta niye ordanoral aralıkları atıyorum bak
Gebelik Haftası Beta HCG Değerleri
3. hafta 10 – 50
4. hafta 5 – 425
5. hafta 20 – 7300
6. hafta 1,080 – 56,000
7. – 12. hafta 7,650 – 290,000
13. – 16. hafta 13,300 – 250,000
17. – 24. hafta 4,000 – 165,000
25. – 40. hafta 3,640 – 117,000 senin gebelk 6.haftayla uyumlu oluyor sanirim
Belirti aramaaaa yok zaten belirti faln ay bnde diyordum adet olaydmda gideydm klomen catlatma iğnesi yaptiraydm diye anaaa hamileymisim zatn. Allahım hayırlı ve iyi zamni biliyor hc belli olmuyor valla belki daha yolculuk yapıyor bebis yani bekle relax senin sakin olduğun ay bu aymis inslh sabırsız sniTutmadı bı ağzını ben ona kesınmı dıye sormadan jesın sonuç carsa var yoksa yoktr dedı 12.5 lik bı hcgyı algılıyo dedı kafasını kırdığımın
Bekleyıp gorcez canısı hiç yapmamalıydm aslında bn anamn karnnda nasıl durmuşum 9 ay ya
Ama dirhem belirtım yok bn bu ay cok umutluydum daha cok belirtim olmalıydı bugun hele hiç yoook
O konuda hc bir bilgm yok canm. Sorun yaratıyor muymuş ki o? Bu arada kesen tek miydi? İkiz gebelk olma ihtimali varmı?Benim ki 21 bin çıktı diyim daha net olucak :) evet görünüşe göre uyumlu ozaman ama benim bir sorunum daha var şimdide bunu taktım kafaya. Hiçbir demir takviyesi kullanmamama rahmen demirim yüksek çıktı . Gebelikte bu ne demek oluyor bu konuda bilginiz var mı acaba off ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?