• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Allahım nasip etsn en yakın zamanda peşi i bırakma esin gittimi doktora ? Allahım tez zamanda nasip etsin. Pozitf olmak herzamn daha avantajlı :) o adet gelince br an bunalım oluyor ama geçiyor . :KK66:
Amin inşallah canım :dua: gitti gitti normal çıktı onun değerleri çok şükür, ben de hsg çektirmiştim tüpler de açık bekliyorz işte :)

Bn 5+5 de sadece 8 mmlik kese gormustm bncecok normal yani . Kese boyutu söyledimi doktor?
Yok canim soylemedi olcmedide sadece embriyo olctu 3mm dedi. Ben de normalmi dedim evet dedi. 9.haftaya kadar her zaman risk vardir kalp atisi icin kritik hafta 9.haftadir ama ben iyi devam edecegini dusunuyorum dedi.

Hic haftasiyla uyumlumu kese kac mm falan hicbisey sormadim. Ekranda kese icinde yolk sac biraz ilersinde de embriyo gordum gozunaydin dedi embriyo hareket ediyo gibiydi kalp atisi bu dedi. 5+6 icin 3mm normalmi dedim evet dedi. Canim cok mutluyum cok duygusalim rabbim daim kilsin insallah hepimizinkini.
Benim aslında sata göre 7 haftalik oldu bugun. Doktora sordum bugu gec dollenme dedi ultrasonda 6+2 gorunuyor çünkü. O yuzden de takvimi guncelledim 30 ekim gorunuyor doğum tarihi :)

Benim aslında sata göre 7 haftalik oldu bugun. Doktora sordum bugu gec dollenme dedi ultrasonda 6+2 gorunuyor çünkü. O yuzden de takvimi guncelledim 30 ekim gorunuyor doğum tarihi :)
3 gun var aramizda canim gec dollenmedir senin bikac gun oynayabilir normalmis. Allaha emanetler..

3 gun var aramizda canim gec dollenmedir senin bikac gun oynayabilir normalmis. Allaha emanetler..
Aslinda bana hic gec dollenme gibi gelmiyor canim ya. Ovulasyondan 9 gun sonra idrar testinde kendini belli etti regle 5 gun kala nasil gec dollenme olur ki anlamadim. Neyse saglikli olsunlar da ben baska bir sey istemiyorum. Insallah saglikla kucagimiza aliriz :)

Hem de nasil bin şükür canim saglikla devami gelsin her isteyene nasip olsun insallah.
Yok canim soylemedi olcmedide sadece embriyo olctu 3mm dedi. Ben de normalmi dedim evet dedi. 9.haftaya kadar her zaman risk vardir kalp atisi icin kritik hafta 9.haftadir ama ben iyi devam edecegini dusunuyorum dedi.
Amiiinnn.. canm öyle okuyorum bn inslh bugune kadr bebegimin kalbi durmadiysa bundan sonra bn atlatmış oluyorum o sureci darısı senin başına olsun .inslh devam edecek Rabbim yüzümüze baksn.

Canım var ya şuanda fırıl fırıl dönüyor içerde sallıyor resmen göbeğimi, yakında sizde hissetmeye başlarsınız, göreceksin çok güzel bir duygu :KK36::KK36:
Dört gözle bekliyorum annem bn 3 ay bitince hissettim diyor ama senin ilk hamileliğin hissetmezsn 4 5 ay bitene kadr diyor öyle mi olur o kadr geçe kalirmi :(

Sen yaparsın bebegim. Parmagindan kan alıyor kiz ya hala gülüyorm işte ne hale düşürüyr bu bebekler bizi br gelseler isircaz popolari. :)

Nisaberatim Nisaberatim canım senden de güzel haber bekliyorum

Aslinda bana hic gec dollenme gibi gelmiyor canim ya. Ovulasyondan 9 gun sonra idrar testinde kendini belli etti regle 5 gun kala nasil gec dollenme olur ki anlamadim. Neyse saglikli olsunlar da ben baska bir sey istemiyorum. Insallah saglikla kucagimiza aliriz :)

canım sonuç ne oldu ?
Ve diğer kızlar ŞAŞIRDIMMI SASIRMADIM BU GUN IVULASYONDA POZITUFI GORDUGUMUN 12. GUNUYDU VE HİÇ ŞAŞIRMADAN 0.100 CIKTI AMA TEK FARK NE BILIYRMUSUNUZ NORMAL KARSILADIM YANI UZULMEDIM DE DIYEBILIRIM...

Ve diğer kızlar ŞAŞIRDIMMI SASIRMADIM BU GUN IVULASYONDA POZITUFI GORDUGUMUN 12. GUNUYDU VE HİÇ ŞAŞIRMADAN 0.100 CIKTI AMA TEK FARK NE BILIYRMUSUNUZ NORMAL KARSILADIM YANI UZULMEDIM DE DIYEBILIRIM...
Hayırlısı böyleymiş demek ki canım benim bence eşini ikna etmeye çalış bi eşinde gitsin doktora bu kadar boşuna beklemiş olursunuz

Back
X