• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canlar merhaba;
hergünüm bu kk de geçiyor. 15 aydır beri bebeğim olmuyor malum eşimde varikosel var her yolu deniyoruz. bugün yeni bir şey sipariş verdim preseed evet onu da sipariş verdim .. malum yum. dönemi içindeyim .. kullanan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi ... muhtemelen yarın elimde olur ... ovu. testi de yapıyorum ...
Psikolojim tam bozuldu sanırım. hamilelik , bebek diye... artık çok üzülüyorum ... bi bebek görsem ağlayacak gibi oluyorum ... imreniyorum bebeği olan kişilere... ..
Belki bazen saçmalıyorum ama ne yapayım elimde değil kendime sözüm geçmiyor.
Artık bebeğim olsun istiyorummm..:KK42:

canım hep moralini, yüksek tut ve olumsuz düşünme Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah ben hep dua ediyorum. benim lh yüksek düşüremiyorlar pko var yumurtam çatlamıyordu ve yumurta tembelliği var düşün :110::110:hatta kasık ağrılarım falan çok oldu benim dedimki bu ay da olmıcak bu birde adet düzensizliği var adetim 3 gün geçince test yaptım kıpkırmızı çıktı ve ben silik çizgiye bile razıydım yani onu bile hiç görmedim ben tabi şok :eek::eek:kan testini almadan inanamadım test yanlış gösteriyor sandım hatta kan testini de 3 kişiye sordum hastanede düşün o kadar inanmışım olmayacağına ama hep olacak diye düşündüm bu ay olacak dedim kendi kendime ve sürekli dua et canım :KK15::KK15:
Ne kadar zamandan sonra oldu ccanım?

Resimlerde de baktm halinin altına vermişler ucunu toplanmasin diye sanırım bakıyorum smdi çok iyi gözüküyor halı boyutuna göre gönderen bir yerde buldum . Seninki lastiklimi?
lastikli evet lastikli kısmı halı altına geliyor. Sen yazınca aklıma geldi ben bugün bir yedek aldım bendeki polardı biraz tüy tutuyor o welsoft diye bir şey aldım tüy tutmaz yazıyor. nur home' u burda gördüm aradım ama ulaşamadım evideadan aldım bugün.

canlar merhaba;
hergünüm bu kk de geçiyor. 15 aydır beri bebeğim olmuyor malum eşimde varikosel var her yolu deniyoruz. bugün yeni bir şey sipariş verdim preseed evet onu da sipariş verdim .. malum yum. dönemi içindeyim .. kullanan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi ... muhtemelen yarın elimde olur ... ovu. testi de yapıyorum ...
Psikolojim tam bozuldu sanırım. hamilelik , bebek diye... artık çok üzülüyorum ... bi bebek görsem ağlayacak gibi oluyorum ... imreniyorum bebeği olan kişilere... ..
Belki bazen saçmalıyorum ama ne yapayım elimde değil kendime sözüm geçmiyor.
Artık bebeğim olsun istiyorummm..:KK42:

Canikoooo welcomeeee bende preseed kullaniyorum bu 2.denemem

lastikli evet lastikli kısmı halı altına geliyor. Sen yazınca aklıma geldi ben bugün bir yedek aldım bendeki polardı biraz tüy tutuyor o welsoft diye bir şey aldım tüy tutmaz yazıyor. nur home' u burda gördüm aradım ama ulaşamadım evideadan aldım bugün.
Nur home den baktm ben hatta iletişime de gectm konustk çok beğendim odaya mutfağa yatak odasına hepsine yaptircam o yüzden aylk beklemem gerk . Baya iyi ya bnce hali gbi duruyo.. :)

Kizlaaaaarrr catliyorummmmmmmm yetişin aaa dostlar :D

Bi kac saattir fena bi sanci var dün catlatma iğnesi vurundum zaten yumurta büyüktü kesin çatlıyor heralde dimi? Yumurta soldaydı ağrımda solda hareket ettirmedi o kadar cok sancıdı

TUBA48 TUBA48 canm esin daha ameliyat olmadı mı :( sonuçlarını atsana bakaym. Sna dems olsun korkutmak istemem ama varikosel sperm yapısını bozuyor ve düşuk ihtimali artıyor.

Nur home den baktm ben hatta iletişime de gectm konustk çok beğendim odaya mutfağa yatak odasına hepsine yaptircam o yüzden aylk beklemem gerk . Baya iyi ya bnce hali gbi duruyo.. :)
ulaşmana sevindim orda on lira daha ucuz modeller. yaptır yaptır çok iyi oluyor evin temiz kalıyor hem bebek doğduktan sonra yerde emeklerken veya birşeyler dökünce de faydasını görürsün.

Kızlar sizinle bişey paylasmak istiyorum, bu donemde yani transferden sonra eğer kanamaniz falan olursa asla Ped kullanmayin bunu bi profesorden duydum ayrıca bi forumda bi arkadaşa da doktoru demiş embriyo için zararliymis.

Kızlar sizinle bişey paylasmak istiyorum, bu donemde yani transferden sonra eğer kanamaniz falan olursa asla Ped kullanmayin bunu bi profesorden duydum ayrıca bi forumda bi arkadaşa da doktoru demiş embriyo için zararliymis.
Imzana bayildim yahu :)))

ulaşmana sevindim orda on lira daha ucuz modeller. yaptır yaptır çok iyi oluyor evin temiz kalıyor hem bebek doğduktan sonra yerde emeklerken veya birşeyler dökünce de faydasını görürsün.
En çokta onu düşünüyorum. Çocuk olunca hali daha çok kirlenir alayim şimdiden :)

Selam.kizlar doktor dan geliyorum moralim çok bozuk. 3 ay önce düşük olmuştu ya doktor rahim dokusu bozuk en az 3 ay daha bekleyin dedi:( rahim dokusu bozuk ne demek biliyor musunuz

Selam.kizlar doktor dan geliyorum moralim çok bozuk. 3 ay önce düşük olmuştu ya doktor rahim dokusu bozuk en az 3 ay daha bekleyin dedi:KK43: rahim dokusu bozuk ne demek biliyor musunuz
Bilmiyorum canm ya . Rahim toparlanamadı belkide rahim dokusunda sıkıntı olunca dış gebelik riski arttığını biliyorum sadece geçmiş olsun. Nasıl duzelirmis arastr bakalm

Back
X