• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

kızlar yumurtlama gununden sonra 9.gun kanda beta cıkar mı varsa yanı :)))

ayın 15 ı dogum gunum Mus a gıdıcez ve o gun baktırmak ıstıyorum varsa en guzel hedıyem olur benım :)Heveslendım oyle

kızlar yumurtlama gununden sonra 9.gun kanda beta cıkar mı varsa yanı :)))

ayın 15 ı dogum gunum Mus a gıdıcez ve o gun baktırmak ıstıyorum varsa en guzel hedıyem olur benım :)Heveslendım oyle

9.gününde öğrenenler var canim. Ne zamab dollendigine de bağlı.. Insallah gönlünden geçen olur...

9.gününde öğrenenler var canim. Ne zamab dollendigine de bağlı.. Insallah gönlünden geçen olur...

canımmm yaaa ınss ne de guzel olurrr vala ...

bırde son 1 haftadır elıme hep cıft seyler cıkıyor ,posetten bıber cıkardım yavrusu var yanında,salatalık tursusu aynı yapısık ,domates usten yavrusu cıkmısss esımle ole sasırdık kıı pespese gunlerde :))))

kendı kendıme gulup sevınıyorumm,sız de gulun halıme ...baksanıza ama yaaa :halay::dua:

Eklentiler

• IMG-20170305-WA0029.webp
    IMG-20170305-WA0029.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 46
Hacim : 3 cc
Görünüm : Normal
Vizkosite : Normal
Likefaksiyon (dk) : 25 dk
Perhiz : 3 gün
Sperm Konsantrasyonu (mil/ml) : 48
Prograsif Motilite (PM %) : 33
Nonprogresif Motilite (N-PM %) : 9
İmmotilite (IM %) : 58
Sperm Morfolojisi (%) (WHO2010)
Normal (%) : 2
Baş Anomalisi (%) : 89
Boyun Anomalisi (%) : 1
Kuyruk Anomalisi (%) : 10
Vitalite (%)(Eosin ile) : 71
Yıkama Sonrası
Sperm Konsantrasyonu (mil/ml) : 23
Progresif Motilite (PM %) : 70
Nonprogresif Motilite (N-PM %) : -
İmmotilite (IM %) : 30
TPMSS (mil) : 48

merhaba arkadaşlar. bilen varsa yorumlayabilir mi?

okurken yazdıgını benmde bogazım dugumlenıyor canım o kadar ıyı anlıyorum kı senı ,ne guzel bı mutluluk ALLAH bızlere de nasıp etsın ...sen de saglıkla al kucagına canım bebegını :)
Amin insallah saglikla devamini nasip etsin rabbim. Sizler icin de dua ediyorum canim hayirli zamanda saglikli evlatlarla Allahim kucağınızı doldursun inşallah.

Hacim : 3 cc
Görünüm : Normal
Vizkosite : Normal
Likefaksiyon (dk) : 25 dk
Perhiz : 3 gün
Sperm Konsantrasyonu (mil/ml) : 48
Prograsif Motilite (PM %) : 33
Nonprogresif Motilite (N-PM %) : 9
İmmotilite (IM %) : 58
Sperm Morfolojisi (%) (WHO2010)
Normal (%) : 2
Baş Anomalisi (%) : 89
Boyun Anomalisi (%) : 1
Kuyruk Anomalisi (%) : 10
Vitalite (%)(Eosin ile) : 71
Yıkama Sonrası
Sperm Konsantrasyonu (mil/ml) : 23
Progresif Motilite (PM %) : 70
Nonprogresif Motilite (N-PM %) : -
İmmotilite (IM %) : 30
TPMSS (mil) : 48

merhaba arkadaşlar. bilen varsa yorumlayabilir mi?
ayllllliiiin35 ayllllliiiin35 canim morfoloji düsük gozukuyor tabi en dogru yorumu uroloji dr.u yapar. Dr Kaan Aydos var tr.de cok ünlü bi üroloji dr.u. Kendi internet sayfasi var oraya mail adresinle kayit olup sonuclari gonderirsen 15 gün icinde cevap veriyor. Büyükşehirdeysen mutlaka sperm dna hasar testi yaptirmanizi oneririm.

Ne kadar zamandan sonra oldu ccanım?

canım 3 sene uğraştım ben bebek için ve 3 sene sonunda çok oldu Rabbim nasip etti ama moral çok önemli pozitif düşünün bende çok umutsuzluğa kapıldım ağladım sızladım ama verende Allah alanda Allah o yüzden dua etmekten sabır etmekten başka çaremiz yok Rabbim biliyordur doğru zamanı :KK54::KK54::KK68::KK68:

Gunaydınlar dun ben fazla yoktm epeyyyy canınız sıkılmıs hellammm:KK15:
Nasılsınız bakeeemmm
Nası gıdıyı çatlayan arkadaslar hadı hayrlı olsn bklm
Adet olanlar korkmayın yetişicem size ben:KK53: bu gun yarın gelyrmm:lülülü::lülülü:

ayllllliiiin35 ayllllliiiin35 canim morfoloji düsük gozukuyor tabi en dogru yorumu uroloji dr.u yapar. Dr Kaan Aydos var tr.de cok ünlü bi üroloji dr.u. Kendi internet sayfasi var oraya mail adresinle kayit olup sonuclari gonderirsen 15 gün icinde cevap veriyor. Büyükşehirdeysen mutlaka sperm dna hasar testi yaptirmanizi oneririm.

yani eğitim araştırma hastanesinde yaptırdık. doktor sonuçlar normal bir sıkıntı yok olur dedi. ben de peki morfoloji %2 ve baş anomalisi % 89 bu normal mi? dedim. sayı normal olunca bunu önemsemiyoruz dedi. eşim vereceğiniz ilaç vs bir şey yok mu dedi. hayır yok dedi. epey ısrar ettik yani adam ısrarla normal diyor.
eşim en son biz 3,5 yıllık evliyiz ve 1,5 yıldır korunmuyoruz ne yapmalıyız peki dedi
doktor da, aşılama yaptırabilirsiniz ben size kağıt yazayım dedi yazdı ve verdi bu kadar :(
en iyisi önce burada bir doktora daha göstermek sanırım. sonra 1 kez aşılama denemek en son olmazsa da dediğin doktoru denemek :(

Back
X