2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

teste devam tabi silikleşinceye kadar.. preseed de bugün denerim hayırlısı canısı
Canım silikleştkten sonrada 3 4 gun sen ilşkiye devam et şimdi bi sayfada kadın yazmış 12. Gun ovı pozıtftı sonra sılıkleştı agrm devam ettı hastaneye gtmş 18. Gununde doktr yumurtan yenı çatlamış demiş yanı ovi. Pozıtıfse 3 4 gunu bulabılırmş çatlaması inşallah bu ay yuzun guler arkadaşım inşallah

ay inşallah :) hepimizin yüzüne gülsün rabbim

Canım iyi degilsen keşke bi kaç gun daha gtmsn
Doktorlar domuz gibi ya 3 günden fazla rapor veremem diyorlar o zaman da mecbur işe geliyorsun canım. Yapacak bir şey yok. Neyseki haftasonuna 1 gün kaldı haftasonu dinlenirim de kendini belli etti 3 aya kadar bulanacak benim midem. TUBA48

Sen meloş yaramaz olcak desene

Oyyy ne tatlı yaaa :) insallah isteyen herkesin bebisi olur

aynen canım benimde çubuk kraker ceviz badem ne bulursam yemeye çalışıyorum bastırsın diye hala kusamıyorum
Kusmak da iyi değil ya boğazları mahvoluyor insanın bir müddet sonra yine aynı bulantıyı çekmeye devam ediyorsun. Ben de pazartesiden beri kusmadım ama midemde hazımsızlık da var.

Canim Kaan Aydos yapilmasi gerekeni maille yaziyor. Her sey normalse randevu alin demez zaten bence sitesinden sonuclari gonder. Sperm dna hasari olanlarda bas anomalisi fazla olur. Eger sperm dna si varsa ki insallah yoktur defalarca tup yapilsa hamile kalinmaz kalinirsa da duser diyorlar. Ben basimdan gectigi icin bu surecte cok kapilar asindirdigim icin belki birine en ufak yardimim olur diye bunlari yaziyorum cunku cogu uroloji dr u sperm dnasina bakmiyor. Nasil icin rahat edecekse canim.

Kusmak da iyi değil ya boğazları mahvoluyor insanın bir müddet sonra yine aynı bulantıyı çekmeye devam ediyorsun. Ben de pazartesiden beri kusmadım ama midemde hazımsızlık da var.

off bendede var canım midem şişiyor bişey yediğim zaman oda bulantı yapıyor akşamları süt içiyordum gaz yapıyor diye eşim laktozsuz süt aldı akşam onu içtim bak bugün hiç gaz olmadı ama midem yüzünden sütü de düzenli içemiyorum tek avuntum kusmadığım için yediklerim içimde kalıyor en azından bebek için iyi. kusamadığın zamanda sürekli bulanıyor canım hiç rahatlama yok sürekli bir öğürtü halindeyim bende

Bilmiyorum canm ya . Rahim toparlanamadı belkide rahim dokusunda sıkıntı olunca dış gebelik riski arttığını biliyorum sadece geçmiş olsun. Nasıl duzelirmis arastr bakalm
canım öncelikle söylediğin şey beni çok endişelendirdi, bu bilgiyi nereden aldın bilmiyorum internette hiç böyle bir şey yazmıyor

Sayı iyi ama canlılık düşük ne kullanıyorsunuz bunun için? Bide antibiyotik tedavisi oldumu esin? Canm sna bir tavsiye vereyim bnm esiminde ameliyat başarısız geçmiş tek damar kalmıştı bağlanmamış etkisi kalmıştı bn at kestanesi aldm onun çayını yapıp icirdim ve o çayı içtikten sonra sonuç acayp guzl geldi ve 1 ay sonrada hamile kaldm. Denemekten zarar gelmez

http://www.varikosel.gen.tr/varikosel-bitkisel-tedavi.html bu siteden okudum yaptm yaparsan dikkat et kestaninin kabuğu zehirliymiş

canım öncelikle söylediğin şey beni çok endişelendirdi, bu bilgiyi nereden aldın bilmiyorum internette hiç böyle bir şey yazmıyor
Rahimdeki enfeksiyon da rahim dokusunu bozuyormus bn enfeksiyon konusunu araştırırken okumuştum, dış gebelik riskini artırır döllenen yumurta sağlıklı br şekilde rahime ulasamayabilir yazıyordu. . Özür dilerim seni korkutmak için demedm bunu hani doktorunu dinle korun demk amaçlı dedim

hiç bir şey kullanmadık .. dr direk ameliyat dedi . şuan olmuyor eylül gibi olacak ama ben o kadar beklemek istemiyorum . oyüzden elimden geleni yapıyorum

Geçmiş olsun canm . Sayı ve ileri hareketli ama cansiz sperm biraz fazla. Ve morfoloji düşuk . Canm birde aklında bulunsun testinizi kruger strict yontemine Gore bakılan br hastanede yaptrin derim.

canım benim rahmimde enfeksiyon yok çok şükür, rahim dokusunun neden bozulduğunu sorduğumda doktor her düşükten sonra olur dedi. Sana böyle bir şey dememişler miydi? Sen ne kadar korundun düşük sonrası?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…