- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Canım silikleştkten sonrada 3 4 gun sen ilşkiye devam et şimdi bi sayfada kadın yazmış 12. Gun ovı pozıtftı sonra sılıkleştı agrm devam ettı hastaneye gtmş 18. Gununde doktr yumurtan yenı çatlamış demiş yanı ovi. Pozıtıfse 3 4 gunu bulabılırmş çatlaması inşallah bu ay yuzun guler arkadaşım inşallahteste devam tabi silikleşinceye kadar.. preseed de bugün denerim hayırlısı canısı
Canım iyi degilsen keşke bi kaç gun daha gtmsnGünaydın kızlar :) Ben işe geldim midem bulanıyor
ay inşallah :) hepimizin yüzüne gülsün rabbimCanım silikleştkten sonrada 3 4 gun sen ilşkiye devam et şimdi bi sayfada kadın yazmış 12. Gun ovı pozıtftı sonra sılıkleştı agrm devam ettı hastaneye gtmş 18. Gununde doktr yumurtan yenı çatlamış demiş yanı ovi. Pozıtıfse 3 4 gunu bulabılırmş çatlaması inşallah bu ay yuzun guler arkadaşım inşallah
Günaydın kızlar :) Ben işe geldim midem bulanıyor
Doktorlar domuz gibi ya 3 günden fazla rapor veremem diyorlar o zaman da mecbur işe geliyorsun canım. Yapacak bir şey yok. Neyseki haftasonuna 1 gün kaldı haftasonu dinlenirim de kendini belli etti 3 aya kadar bulanacak benim midem.Canım iyi degilsen keşke bi kaç gun daha gtmsn
Sen meloş yaramaz olcak deseneDoktorlar domuz gibi ya 3 günden fazla rapor veremem diyorlar o zaman da mecbur işe geliyorsun canım. Yapacak bir şey yok. Neyseki haftasonuna 1 gün kaldı haftasonu dinlenirim de kendini belli etti 3 aya kadar bulanacak benim midem.TUBA48
sabret canım sabret kolay değil bi can taşıyorsunDoktorlar domuz gibi ya 3 günden fazla rapor veremem diyorlar o zaman da mecbur işe geliyorsun canım. Yapacak bir şey yok. Neyseki haftasonuna 1 gün kaldı haftasonu dinlenirim de kendini belli etti 3 aya kadar bulanacak benim midem.TUBA48
Günaydın kızlar :) Ben işe geldim midem bulanıyor
Oyyy ne tatlı yaaa :) insallah isteyen herkesin bebisi olurcanımmm yaaa ınss ne de guzel olurrr vala ...
bırde son 1 haftadır elıme hep cıft seyler cıkıyor ,posetten bıber cıkardım yavrusu var yanında,salatalık tursusu aynı yapısık ,domates usten yavrusu cıkmısss esımle ole sasırdık kıı pespese gunlerde :))))
kendı kendıme gulup sevınıyorumm,sız de gulun halıme ...baksanıza ama yaaa
Kusmak da iyi değil ya boğazları mahvoluyor insanın bir müddet sonra yine aynı bulantıyı çekmeye devam ediyorsun. Ben de pazartesiden beri kusmadım ama midemde hazımsızlık da var.aynen canım benimde çubuk kraker ceviz badem ne bulursam yemeye çalışıyorum bastırsın diye hala kusamıyorum
Pik yapmışız uuuuuGünaydın kızlar bugün ki ov. Testim
Canim Kaan Aydos yapilmasi gerekeni maille yaziyor. Her sey normalse randevu alin demez zaten bence sitesinden sonuclari gonder. Sperm dna hasari olanlarda bas anomalisi fazla olur. Eger sperm dna si varsa ki insallah yoktur defalarca tup yapilsa hamile kalinmaz kalinirsa da duser diyorlar. Ben basimdan gectigi icin bu surecte cok kapilar asindirdigim icin belki birine en ufak yardimim olur diye bunlari yaziyorum cunku cogu uroloji dr u sperm dnasina bakmiyor. Nasil icin rahat edecekse canim.yani eğitim araştırma hastanesinde yaptırdık. doktor sonuçlar normal bir sıkıntı yok olur dedi. ben de peki morfoloji %2 ve baş anomalisi % 89 bu normal mi? dedim. sayı normal olunca bunu önemsemiyoruz dedi. eşim vereceğiniz ilaç vs bir şey yok mu dedi. hayır yok dedi. epey ısrar ettik yani adam ısrarla normal diyor.
eşim en son biz 3,5 yıllık evliyiz ve 1,5 yıldır korunmuyoruz ne yapmalıyız peki dedi
doktor da, aşılama yaptırabilirsiniz ben size kağıt yazayım dedi yazdı ve verdi bu kadar
en iyisi önce burada bir doktora daha göstermek sanırım. sonra 1 kez aşılama denemek en son olmazsa da dediğin doktoru denemek
Kusmak da iyi değil ya boğazları mahvoluyor insanın bir müddet sonra yine aynı bulantıyı çekmeye devam ediyorsun. Ben de pazartesiden beri kusmadım ama midemde hazımsızlık da var.
canım öncelikle söylediğin şey beni çok endişelendirdi, bu bilgiyi nereden aldın bilmiyorum internette hiç böyle bir şey yazmıyorBilmiyorum canm ya . Rahim toparlanamadı belkide rahim dokusunda sıkıntı olunca dış gebelik riski arttığını biliyorum sadece geçmiş olsun. Nasıl duzelirmis arastr bakalm
Yağla bakalm gececekmi :) Hindistan cevizi yağıyla. . Canm bnde sna ne sorcaktm bnm karın etlerm ağrıyor böyle uyuşmuş gbi ham gbi sendede varmi? Korktm vallaBenim çok fena ya bi de tatlı geliyor ne yapsam bilmiyorum :)
Sayı iyi ama canlılık düşük ne kullanıyorsunuz bunun için? Bide antibiyotik tedavisi oldumu esin? Canm sna bir tavsiye vereyim bnm esiminde ameliyat başarısız geçmiş tek damar kalmıştı bağlanmamış etkisi kalmıştı bn at kestanesi aldm onun çayını yapıp icirdim ve o çayı içtikten sonra sonuç acayp guzl geldi ve 1 ay sonrada hamile kaldm. Denemekten zarar gelmezB Biravucmutluluk canım eşimin sonuçları
Rahimdeki enfeksiyon da rahim dokusunu bozuyormus bn enfeksiyon konusunu araştırırken okumuştum, dış gebelik riskini artırır döllenen yumurta sağlıklı br şekilde rahime ulasamayabilir yazıyordu. . Özür dilerim seni korkutmak için demedm bunu hani doktorunu dinle korun demk amaçlı dedimcanım öncelikle söylediğin şey beni çok endişelendirdi, bu bilgiyi nereden aldın bilmiyorum internette hiç böyle bir şey yazmıyor
Sayı iyi ama canlılık düşük ne kullanıyorsunuz bunun için? Bide antibiyotik tedavisi oldumu esin? Canm sna bir tavsiye vereyim bnm esiminde ameliyat başarısız geçmiş tek damar kalmıştı bağlanmamış etkisi kalmıştı bn at kestanesi aldm onun çayını yapıp icirdim ve o çayı içtikten sonra sonuç acayp guzl geldi ve 1 ay sonrada hamile kaldm. Denemekten zarar gelmez
http://www.varikosel.gen.tr/varikosel-bitkisel-tedavi.html bu siteden okudum yaptm yaparsan dikkat et kestaninin kabuğu zehirliymiş
Geçmiş olsun canm . Sayı ve ileri hareketli ama cansiz sperm biraz fazla. Ve morfoloji düşuk . Canm birde aklında bulunsun testinizi kruger strict yontemine Gore bakılan br hastanede yaptrin derim.Hacim : 3 cc
Görünüm : Normal
Vizkosite : Normal
Likefaksiyon (dk) : 25 dk
Perhiz : 3 gün
Sperm Konsantrasyonu (mil/ml) : 48
Prograsif Motilite (PM %) : 33
Nonprogresif Motilite (N-PM %) : 9
İmmotilite (IM %) : 58
Sperm Morfolojisi (%) (WHO2010)
Normal (%) : 2
Baş Anomalisi (%) : 89
Boyun Anomalisi (%) : 1
Kuyruk Anomalisi (%) : 10
Vitalite (%)(Eosin ile) : 71
Yıkama Sonrası
Sperm Konsantrasyonu (mil/ml) : 23
Progresif Motilite (PM %) : 70
Nonprogresif Motilite (N-PM %) : -
İmmotilite (IM %) : 30
TPMSS (mil) : 48
merhaba arkadaşlar. bilen varsa yorumlayabilir mi?
canım benim rahmimde enfeksiyon yok çok şükür, rahim dokusunun neden bozulduğunu sorduğumda doktor her düşükten sonra olur dedi. Sana böyle bir şey dememişler miydi? Sen ne kadar korundun düşük sonrası?Rahimdeki enfeksiyon da rahim dokusunu bozuyormus bn enfeksiyon konusunu araştırırken okumuştum, dış gebelik riskini artırır döllenen yumurta sağlıklı br şekilde rahime ulasamayabilir yazıyordu. . Özür dilerim seni korkutmak için demedm bunu hani doktorunu dinle korun demk amaçlı dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?