• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

hiç bir şey kullanmadık .. dr direk ameliyat dedi . şuan olmuyor eylül gibi olacak ama ben o kadar beklemek istemiyorum . oyüzden elimden geleni yapıyorum
Keçi boynuzu kürü içir canm eylüle çok daha . Bu at kestanesinide aratr bakalm kafaniza sinerse deneyn.

canım benim rahmimde enfeksiyon yok çok şükür, rahim dokusunun neden bozulduğunu sorduğumda doktor her düşükten sonra olur dedi. Sana böyle bir şey dememişler miydi? Sen ne kadar korundun düşük sonrası?
1 ay korundum canm sonra kontrole gittiğimde doktor devam edebilirsin denemeye rahim iyi durumda demisti. Belkide değişiyor kişiden kişiye . Kurtajini vakkumlumu oldun??

Canim Kaan Aydos yapilmasi gerekeni maille yaziyor. Her sey normalse randevu alin demez zaten bence sitesinden sonuclari gonder. Sperm dna hasari olanlarda bas anomalisi fazla olur. Eger sperm dna si varsa ki insallah yoktur defalarca tup yapilsa hamile kalinmaz kalinirsa da duser diyorlar. Ben basimdan gectigi icin bu surecte cok kapilar asindirdigim icin belki birine en ufak yardimim olur diye bunlari yaziyorum cunku cogu uroloji dr u sperm dnasina bakmiyor. Nasil icin rahat edecekse canim.
yaaaaaaa :KK57::KK57::KK57: şuan çok kötü oldum.... :( tüp bebekte mi imkansız :KK57: bunun bir tedavisi filan yok mu?
ücretsiz bir şekilde mi yanıtlıyor maili ? siz de dna hasarı çıktı mı? siz gittiniz mi bu doktora? muayene ücreti nasıl peki çok mu pahalı ? çok soru sordum k.bakma ama çok kötü oldum bir anda :KK61:

Yağla bakalm gececekmi :) Hindistan cevizi yağıyla. . Canm bnde sna ne sorcaktm bnm karın etlerm ağrıyor böyle uyuşmuş gbi ham gbi sendede varmi? Korktm valla
Zeytinyağıyla yağlıyorum ama arada unutuyom ya, hindistancevizi yağı almayı unuttum burada da yoktur , arada tuhaf bi ağrı oluyor eşimin deyimiyle grip olsan hamilelikten bilecez o yüzden ne olsa hamileliktendir diyorum :))

Zeytinyağıyla yağlıyorum ama arada unutuyom ya, hindistancevizi yağı almayı unuttum burada da yoktur , arada tuhaf bi ağrı oluyor eşimin deyimiyle grip olsan hamilelikten bilecez o yüzden ne olsa hamileliktendir diyorum :))
He valla aynen öyle olduk artık . ;) Korku sardı bugn içimi ya birsy oldumu acaba diyorum daha kontrole 15 gün var :(

Kizlaaaar 2 gun once catlatma ignesi yaptırdım ya gecen ay ertesi günü direkt kusmuştum bu seferde dün akşamdan beri midem icerde çalkalaniyooo...:kusmuk:
Gebelik hormonuyla böyle olduk gercekten gebe olsam da günümü görsem :KK53:

1 ay korundum canm sonra kontrole gittiğimde doktor devam edebilirsin denemeye rahim iyi durumda demisti. Belkide değişiyor kişiden kişiye . Kurtajini vakkumlumu oldun??
yok canım apar topar aldılar zaten kürtaja vakumlu falan olmadım, zarar görmüş müdür:( kürtajdan sonra 2 doktora gittim rahim gayet iyi demişlerdi ay çok korktum şu an :(

Kizlaaaar 2 gun once catlatma ignesi yaptırdım ya gecen ay ertesi günü direkt kusmuştum bu seferde dün akşamdan beri midem icerde çalkalaniyooo...:kusmuk:
Gebelik hormonuyla böyle olduk gercekten gebe olsam da günümü görsem :KK53:
Olda inlsh gör gününü :KK53: ama kız kötü oluyo genede rahat geçsin inslh.

yok canım apar topar aldılar zaten kürtaja vakumlu falan olmadım, zarar görmüş müdür:KK43: kürtajdan sonra 2 doktora gittim rahim gayet iyi demişlerdi ay çok korktum şu an :KK43:
Rahmin icinimi kazidilar eski yöntemde ki gbi :KK57: sn uyutuldugundan gormedin belki canm vakkum dediğim ince br alet çubuk gbi uzun gebelik metaryellerini içine çekiyor bnm bildigim. Canm sen tıp fakültesine git br istersen en iyi orası bakıyor ayrıntılı br şekilde inceliyorlar. Belki bu doktor yaniliyor yani yada kurtajini yapan doktor başından savmis kaçıncı adetini oldun?

20170301_201558.webp
B Biravucmutluluk friendlyfriendly friendlyfriendly kızlar sizce durum ne? Sanırım siz lerinde eşlerinde sperm problemi vardı şükür hamile kalmışsınız

Back
X