2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Eki Görüntüle 1964668 B Biravucmutluluk friendlyfriendly kızlar sizce durum ne? Sanırım siz lerinde eşlerinde sperm problemi vardı şükür hamile kalmışsınız
. . Canm sayı iyi hareketlilikte morfoloji dusuk çıkmış sadece baska br problem yok %4 en düşuk sinir sizinkide %2 çıkmış geçmiş olsun. İnslh düzelir ama boylede olabilir yani normal olan sperm yumurtayı döllerse bebis olur tabi ihtimal dusuyor böyle problemlerde.

Canım ileri hareket yüzde 40 geriye kalan yavaş hareket sanırım yani yüzde 10 yüzde 50 de hareketsiz ben öyle yorumladım canım .Doktorda ileri hareket iyi sayı da güzel morfoloji önemli boyutta değil dedi .Siz hangi sonuçlara rağmen hamile kaldınız acaba?

Bi arkadaşım vardi ayni böyle.. Bulantim gitti bebege bisi mi oldu :))) haha ay delisin iz yaaa allah korur insallah.. :)
İnslh canm valla ha oyleyz işte bugn sabahtan endişeli uyandm karin etlerm ağrıyordu uyandığımda. Ya dün akşam biri birşey dedi çok etkilendim sanırm korktm

Canm hemen sildm geri kafam karıştı birden k.bakma Evet aynen doktorun doğru demiş . Canm ameliyat öncesi bnm eşimin sayı 80milyn ileri hareket %5 ileri hareket %25di ona rağmen br kimyasal gebelk yasadm sonra amelîyat sonra gene br kurtajim oldu sonra amelîyat başarılı olmams çünkü duzelmems değerler neyse en son aralk ayinda bn br çay icirdim o ayki test 480milyn %35 ileri %32 yavaş ileri %10 yerinde gerisi hareketsizdi 1 ay sonra hamile kaldm bzde ameliyat öncesi morfolojide sıkıntı varmiydi bilmiyorum ama ameliyat sonrası %5 çıkmıştı iyi demişti doktor. Ay bizim durum çok karışık canm varikosel vardı spermleri o bozuyordu ama çok şükür düzeldi sizde yok öyle br problem takviyeyeyle hallolur bence ya Allahım şifa versin böyle de olur bn ilk gebeligimde %5 ileri hareketle hamile kaldiysam sizde kalırsınız inslh zamn alsada

Olda inlsh gör gününü ama kız kötü oluyo genede rahat geçsin inslh.
Ya cnm benm doktru aradm ozel ya hanı orda randevuya gerek yok gelın sabah dedı ama bız 2 gun ınce ilişkiye grmştk ya hani 3 gunluk prz yapmş olck bişey olmaz dımı bıde fıyatı 140 tl imiş uygun gıbı geldı bana urolojidekı doktr baksın sonra sonıçları bnada gosterın dedı

Inşallah tez zamanda isteyen herkese Rabbim nasip etsin canım . Sana da sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin .Benim eşim de bekarken varikosel ameliyatı olmuş canım .Bu testi yeni yaptırdık. 8 aydır deniyoruz .

İyi canm 140 biz 100 tl ye yaptırıyorduk. 2 gün olsun ya oraya 3 gün dyin ama. Yarn sabah verirse zatn 3 güne yakın oluyor . İnslh guzl çıkar sonuçlar . Bide kuzum muhakkak sor kruger strict yontemine Gore degerlendirsinler testi sor onu hangi yöntemle bakiliyor faln.

Himm anladım canm http://www.varikosel.gen.tr/varikosel-bitkisel-tedavi.html burdan bak at kestanesi çayına umarım işe yarar öncesinde varikosel varmis belki fayda sağlar bnm esimdede lökosit çıkmıyordu ameliyat sonrası ama bağlanmayan damar kalmıştı bir tane en az derecede ama doktor eliyle buluyordu çayı içtikten sonra o damaar açılmıştı doktorda nasıl gitti burda vardı ufak bi genislems damar dedi .. eğer duzelmeseydi geçen ay tekrar ameliyat edecekti doktor . Çok şükür düzeldi darısı basiniza

Tamm canm sorabılırsem sorcam beraber gtcz esim sen karışma bn halledım dyo adamın hala zoruna gdyr ya zaten sonuc 4 saate cıkıyr dedıler bılmyrm kı buyuk bı hastane bn alt katta olucam o ust katta cıkqbılırsem sorarım

Boş ver o zamn ustune gitmiş gbi olursun. Nasıl yaparlarsa yapsınlar. Sn hc girme doktorun yanına faln kendi halletsin. Erkek psikolojisi böyle malesf . Evet canm genelde 4 saatde çıkıyor zatn sabah verirseniz öğleden sonra gosterirsiniz urolijiye sen doktoruna daha sonra götürsnde olur.

He valla aynen öyle olduk artık . Korku sardı bugn içimi ya birsy oldumu acaba diyorum daha kontrole 15 gün var
Arada bende de korku oluyor sonra elimi karnına koyup Allaha emanet diyorum kötü şeyler getirme aklına bi de biz hareketletimize yediklerimize içtiklerimize dikkat ettikten sonra gerisi Allaha kalmış elimizden geleni yapalım gerisi tevekkül canım :)

Canim ben seni kotu etkilemek icin yazmadim ben 4 yildir bunu kesfedememis dr.larin kapisindaydim bin şükür Kaan Aydos vesilem oldu. Bizde dna hasari cikti ve ilac tedavisiyle 2 ayda duzeldi bin şükür.
-Maili ucretsiz yanitliyor

-muayene ucreti yazın 450 tl idi. Muayene ucreti cok gibi gelsede kulaga bi asilama min 1000tl ve hasar olup tutmayacaksa 1000tl çöpe

-cok yogun oldugundan randevuyu 4-5 ay sonrasina alabiliyorsun ama acil bi durum varsa maille ucretsiz tedaviye baslayabiliyor randevuna tedaviye baslamis olarak gidiyorsun.

-internetten arastirirsan hocayi daha anlasilir olur daha iyi tanirsin canim

Son düzenleme:

ilaç tedavisinin sonuç vermesine çok sevindim..muayene ücreti haricinde ücretler çıkıyor mu peki ? araştırıyorum hocayı.

ilaç tedavisinin sonuç vermesine çok sevindim..muayene ücreti haricinde ücretler çıkıyor mu peki ? araştırıyorum hocayı.
Canim yaptiracagin testler ucretli. Vitamin takviyesi verirse vitamin ucretli. Dna hasari yapilan yerler sınırlı zaten. Biz ankara genartta 200tl ye yaptirdik dna hasar testini 20 gunde cikiyor sonuc.

Bu muska yap diyen korkuttu seni de mi
Etkilendim ne yalan söyleyeyim. Hamile kalmadan önce diyenler olmuştu ama bn hocaya sordm çok gereksiz birşey sen Allah a güven dedi korktuğum için su okudu ondn sonra ruyalanmadm. Belki psikolojik olarak rahatlattı bni hoca. Kötü niyetli değildir tabi arkadaş ama ne bilim genede etkilendim. Bnde öyle dedm az önce ciceklerimi suluyordum dedm ki can veren Rabbim nasip ederse olur etmezse ne yapsan ölür hayırlısı sabredicez ve dua edicez Allah ım korusun .

Arkadaş kötü niyetli değildir tabi ama canım hamile kadınlar hapşırınca ayy bi şey mi oldu diyoruz o yüzden hamile birine daha naif şekilde söylenmeli, direkt muska yap sana şöyle olmuş böyle olmuş denmemeli ,dediğin gibi dua etmeli Allaha bırakmalıyız ,Allah isteyenlere versin ,hamilelere de bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…