- 12 Ekim 2016
- 650
- 1.303
- 113
- 41
Kuzummmm kıyamammm inan kendim kadar mutluyum ve çok duygulandım harika gerçekten Allahım bebişini sana bağışlasın sağlıklı hayırlı vicdanlı şanslı bi çocuk olsun yürekten dua ettim bebişimle beraber sana herşey güzel olacak merak etmeeKızlar Allahima çok şükür kalp atisi görüldü rabbim devamini sagligiyla nasip eder insallah. Bugünüme binlerce şükür çok değişik duygular içindeyim.
Pariskizim
Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin sana canımAz evvel daha önce kayıt olduğum hamile programı mail atmış ve ben alt üst oldum kızlar . :-( 34. Haftadasınız diyor . Bebeğim yaşasaydı bu ayın sonuna belki doğacaktı . Çok kötü oldum çok :-( :-(
Amin canım benm. Haklisin bn kıracak birsy demedm arkadaşa ama baya yüklendiler ne oldu en son bilmiyorum snde gormussn. Bak :)Arkadaş kötü niyetli değildir tabi ama canım hamile kadınlar hapşırınca ayy bi şey mi oldu diyoruz o yüzden hamile birine daha naif şekilde söylenmeli, direkt muska yap sana şöyle olmuş böyle olmuş denmemeli ,dediğin gibi dua etmeli Allaha bırakmalıyız ,Allah isteyenlere versin ,hamilelere de bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inş :)
Insallah canim cok şükür yüreğim ferah insallah sen de ben de tüm hamileler saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi. Allahim evlatlarimizi korusun canim.Kuzummmm kıyamammm inan kendim kadar mutluyum ve çok duygulandım harika gerçekten Allahım bebişini sana bağışlasın sağlıklı hayırlı vicdanlı şanslı bi çocuk olsun yürekten dua ettim bebişimle beraber sana herşey güzel olacak merak etmee
yaa benim eşimde varikoselden ameliyat oldu 4ay oluyo ama daha bisi yok ortada.keciboynuzu içirdm pekmezini yedirdim zinco c aldım onu kullandirttim.propolis aldım ama tadı cok ağır pek yemedi onu. .artk ben yoruldum resmen at kestanesi de mi içirsem diye düşünüyorum bi yandan da sıkıldım artk bunlardan kontrole de gitmiyor işler yogun diyerek..insan merak ediyor etkisi olmusmu olmamış mi diyeSayı iyi ama canlılık düşük ne kullanıyorsunuz bunun için? Bide antibiyotik tedavisi oldumu esin? Canm sna bir tavsiye vereyim bnm esiminde ameliyat başarısız geçmiş tek damar kalmıştı bağlanmamış etkisi kalmıştı bn at kestanesi aldm onun çayını yapıp icirdim ve o çayı içtikten sonra sonuç acayp guzl geldi ve 1 ay sonrada hamile kaldm. Denemekten zarar gelmez
http://www.varikosel.gen.tr/varikosel-bitkisel-tedavi.html bu siteden okudum yaptm yaparsan dikkat et kestaninin kabuğu zehirliymiş
Canm at kestanesini bn tıkalı damar kaldığı için icirdim senin eşin ameliyat olalı daha 4 ay olmuş bnm icirdigmde 10 ay geçmişti ameliyatada zarar verebilir bnce siz bekleyin. Sabır etmek gerk şimdiden pes etme çok nadir 3 4 ayda hamile kalan genelde 6 ay sonra normale dönüyor diye duydm doktorumzda öyle demsti zatn 3 ayda normale dönmesi zor demistiyaa benim eşimde varikoselden ameliyat oldu 4ay oluyo ama daha bisi yok ortada.keciboynuzu içirdm pekmezini yedirdim zinco c aldım onu kullandirttim.propolis aldım ama tadı cok ağır pek yemedi onu. .artk ben yoruldum resmen at kestanesi de mi içirsem diye düşünüyorum bi yandan da sıkıldım artk bunlardan kontrole de gitmiyor işler yogun diyerek..insan merak ediyor etkisi olmusmu olmamış mi diye
gel onu bide etraftakilere söyle her ay bebek bebek diye soruyorlar. kimse iyileşmesi için zamana ihtiyacı olduğunu anlamak istemiyor sanki anlamıyorum cahil insan da değiller sözde amaCanm at kestanesini bn tıkalı damar kaldığı için icirdim senin eşin ameliyat olalı daha 4 ay olmuş bnm icirdigmde 10 ay geçmişti ameliyatada zarar verebilir bnce siz bekleyin. Sabır etmek gerk şimdiden pes etme çok nadir 3 4 ayda hamile kalan genelde 6 ay sonra normale dönüyor diye duydm doktorumzda öyle demsti zatn 3 ayda normale dönmesi zor demisti
Bilinçsiz diyelim öyle insanlara. Hc btmez o sorular. Sen sabırlı olmaya çalış keşke ameliyat sonrası korunmak gerekmiş diye uydursaydn da sormasalardi 5 6 ay rahat ederdn. Bn kurtajdan sonra öyle demistm 4 ay kimse sormadi :)gel onu bide etraftakilere söyle her ay bebek bebek diye soruyorlar. kimse iyileşmesi için zamana ihtiyacı olduğunu anlamak istemiyor sanki anlamıyorum cahil insan da değiller sözde ama
Hatta bu sefer hemen kaldn maşallah diyorlar şimdi :)gel onu bide etraftakilere söyle her ay bebek bebek diye soruyorlar. kimse iyileşmesi için zamana ihtiyacı olduğunu anlamak istemiyor sanki anlamıyorum cahil insan da değiller sözde ama
İki çizginin eşit koyulukta olduğu zaman yumurtlama yaklaşmış diyebiliriz, sizin daha var o nedenle.kızlar merhaba, ovulasyon testi kullananlar yardımcı olabilir mi? ekteki benim testim, daha yumurtalamaya var değil mmi?
teşekkür ederim. ben de öyle düşündüm, sabah 11de yaptığımda bu çizgi yoktu, çok çok silikti. şimdi çıktı demek ki yarın pik olacak...İki çizginin eşit koyulukta olduğu zaman yumurtlama yaklaşmış diyebiliriz, sizin daha var o nedenle.
Bence daha bir 3 gününüz var. Her gün aynı saatte (sabah 11 de ikinci idrarla o saate kadar sıvı almamak kaydıyla) yaparsanız pik olmasını kaçırmazsınız. Sıvı alımı çok etkiliyor.teşekkür ederim. ben de öyle düşündüm, sabah 11de yaptığımda bu çizgi yoktu, çok çok silikti. şimdi çıktı demek ki yarın pik olacak...
tamamdır, çok teşekkürler. ben 11e kadar sıvı almıştım bugün, ama 1 ile 4 asrası almamıştım, bu ikinci yaptığım daha güvenilir geldi o yüzden. testlere devam o zaman,Bence daha bir 3 gününüz var. Her gün aynı saatte (sabah 11 de ikinci idrarla o saate kadar sıvı almamak kaydıyla) yaparsanız pik olmasını kaçırmazsınız. Sıvı alımı çok etkiliyor.
Biz de yaptırmıştık koy bakalım canım. B Biravucmutluluk da anlıyor.Sabah eşim Sperm testi yaptırdı. Sonuçları az önce gördüm internetten yaw sonuçlar cok abartı çıkmış.
Anlayan var mı?
benim de eşimde sorun olduğu için ben de bakabilirim, siz gönderin bakalımSabah eşim Sperm testi yaptırdı. Sonuçları az önce gördüm internetten yaw sonuçlar cok abartı çıkmış.
Anlayan var mı?
ay cok mantıklı keşke deseydim öyle :) bana sürekli doktora gittinmi diye soruyorlar esimin ameliyatını bilerek. tabi bunlar genelde onun tarafındaki aile filanBilinçsiz diyelim öyle insanlara. Hc btmez o sorular. Sen sabırlı olmaya çalış keşke ameliyat sonrası korunmak gerekmiş diye uydursaydn da sormasalardi 5 6 ay rahat ederdn. Bn kurtajdan sonra öyle demistm 4 ay kimse sormadi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?