- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Aşkım benim seni çok iyi anlıyorum hepimiz anlıyoruz seni hepimiz aynı duyguları yaşadık olacak bitanem benim allah izin verirseBılmyrm gulum blmyrm ama ilk defa içim böyle bu ay zaten ayrı bı umudum vardı bnm bu ay farklıydı ya tek temnnm inşallah eşimn testlernde sorun cıkmaz bugun evde kendı kendıme aglmaktan gozlrm şişti sonuca aglamadım inan dun rahattım her ay aldgm bı sonuç ama bu ay farklı geldı
canım tebrik ederim sağ salim al kucağına inşallahYa bi mucize olduu cok saskinim suansat 19 Ocakti artik dedim sokturucu kullanayim yeter geciktigi beta bakti aile hekimi sonuc 32.72. Duaa edin bana artsin
Canm sayının en dusuk 40milyon olmasi gerek .. 3cc yazıyor ya her cc de 20milyon üzeri sperm olması gerekiyor ileri hızlı ve yavaş hareketli sperm toplamının %50 üzeri olması gerekiyor lökosit in 1 milyon altı olması gerekiyor morfoloji de kruger strict yönteminde en aşağı %4 ünun normal olması gerekiyor . Who yontemine gore de %30 üzeri olması gerekiyor diye biliyorum canm he sıvılaşma suresinde yarm saati geçememesi gerk diye biliyorum. Birde sonuçlarının karşısında referans aralıklari oluyor genelde sizde varmı bak bakalm.2 yılda testi yaptırabildim dr. gidecek ama kim bilir nezaman... sağol canım ben önden bi araştırım dedim..
Aman internetteki rakamları sonuçları bu testte bir tutturamadım anlayamadım yani...
Yupppiiii :) yeni hamiş hayırlı olsun inslh canm çok sevindim inslh kat kat artsın :)))Ya bi mucize olduu cok saskinim suansat 19 Ocakti artik dedim sokturucu kullanayim yeter geciktigi beta bakti aile hekimi sonuc 32.72. Duaa edin bana artsin
tsk ederim..bilmiyorum cocuk yoksa bende de bi sorun vardır diye düşünüyorlar sanırım.ne bileyim işte ki iki defa gittim bi sorun görünmüyo dedi doktor sadece bi kez prolaktin yuksek çıktı o da strestendi düştü sonra.artik doktorada gitmek istemiyorum zaten puff yoruldumDertlesmk iyidir canm konusabilirizesin ameliyat olduğu halde nedn sen gittin mi diye soruyorlar ki çok mantıksız. Hele bir ameliyat üzerinden geçsin bakalm.
Canim esinde bir sorun yok. Degerleri iyi masallah. Bizim de buna benzer çıkmıştı degerler. Ama ben yine de esime keciboynuzu pekmezi yedirdim. Hiza etkisi olur muhakkak sen de yemesini sagla istersen.1 CC' DEKİ SPERMATOZOON 153,600,000
Baş Boyun Defekti % 10
DİREK MİKROSKOBİK İNCELEME
2-3 LÖKOSİT GÖRÜLDÜ.
Hareketsiz 1 Saat : % 50
Hareketsiz 2 Saat : % 55
Hareketsiz 4 Saat : % 65
Hareketsiz 1/2 Saat : % 50
Hızlı İleri Hareketli 1 Saat : % 35
Hızlı İleri Hareketli 2 Saat : % 25
Hızlı İleri Hareketli 4 Saat : % 15
Hızlı İleri Hareketli 1/2 Saat : % 40
Kuyruk Defekti % 10
LİKEFAKSİYON dk. 4 SAAT SONUNDA LİKİFİKİYE OLMADI.
MİKTAR cc 3
MORFOLOJI
MOTİLİTE
Normal Yapı % 80
REAKSİYON 8,5
RENK KREM
SPERMIOGRAM
TOTAL SPERMATOZOON 460,800,000
VİSKOZİTE UZAMIŞ
Yerinde Hareketli 1 Saat : % 15
Yerinde Hareketli 2 Saat : % 20
Yerinde Hareketli 4 Saat : % 20
Yerinde Hareketli 1/2 Saat : % 10
Ayy tebrik ederim canım kat kat katlansın değerlerin inşallahYa bi mucize olduu cok saskinim suansat 19 Ocakti artik dedim sokturucu kullanayim yeter geciktigi beta bakti aile hekimi sonuc 32.72. Duaa edin bana artsin
hayırlı olsunnnnYa bi mucize olduu cok saskinim suansat 19 Ocakti artik dedim sokturucu kullanayim yeter geciktigi beta bakti aile hekimi sonuc 32.72. Duaa edin bana artsin
Ben de biraz okudum sonrasını bilmiyorum ama biraz daha empati diyorum :)seni huzursuz etmeye hakkı yok yaniAmin canım benm. Haklisin bn kıracak birsy demedm arkadaşa ama baya yüklendiler ne oldu en son bilmiyorum snde gormussn. Bak :)
Sorun yok denildiyse yoktr canm merk etme sen. Gitme daha canm bekle önce bu sonuçlar düzelsn daha olmazsa gidersin doktora adetlern duzenlimi?tsk ederim..bilmiyorum cocuk yoksa bende de bi sorun vardır diye düşünüyorlar sanırım.ne bileyim işte ki iki defa gittim bi sorun görünmüyo dedi doktor sadece bi kez prolaktin yuksek çıktı o da strestendi düştü sonra.artik doktorada gitmek istemiyorum zaten puff yoruldum
Ay ben sokYa bi mucize olduu cok saskinim suansat 19 Ocakti artik dedim sokturucu kullanayim yeter geciktigi beta bakti aile hekimi sonuc 32.72. Duaa edin bana artsin
Sağol canm. Kiz 10.haftan bitti maşallah ya bnm de yarın son cumartesi 11.haftaya giriyoruz :))Ben de biraz okudum sonrasını bilmiyorum ama biraz daha empati diyorum :)seni huzursuz etmeye hakkı yok yani
Uroji dr. Muayene etmisti o gerek gormedi sperm testine ve baska biseye... Bennim kuruntumdan ysptirdim testi. Dr gerek gormeyince oda yaptirmak istemiodu. Cok sagol canim benim...Sayı normal canm bnm esiminde en son öyle çıkmıştı sayı . Sonuçlar gayt iyi bence hareket iyi morfoloji iyi. Lökosit varmis biraz canm belki antibiyotik verebilir . Birde doppler de bakildimi esine sanmıyorum ama varikosel muayenesi oldumu daha önce hiç? Lökositden dolayı aklima geldi sadece .
evet düzenli canım geçen ay göbek bile kaldırttım o kadar konuştular ki düşün :)Sorun yok denildiyse yoktr canm merk etme sen. Gitme daha canm bekle önce bu sonuçlar düzelsn daha olmazsa gidersin doktora adetlern duzenlimi?
İçiniz rahatlamış oldu işte canm iyi olmuş bence gayet iyi sonuçlar inslh sağ saglim br bebek nasip etsn Rabbim.. :)Uroji dr. Muayene etmisti o gerek gormedi sperm testine ve baska biseye... Bennim kuruntumdan ysptirdim testi. Dr gerek gormeyince oda yaptirmak istemiodu. Cok sagol canim benim...
Kupa mi vurdurdun canm. İyi olmuş rahatlarsn bnde yaptrmistm onu çok faydası oldu bna çocuk konusunda o ay hamile kalmistm ama en önemli faydası adet ağrılarına çözüm oldu brde adetm 3 gün surerdi ondan sonra 5 güne çıktı. İnslh snde fayda görürsnevet düzenli canım geçen ay göbek bile kaldırttım o kadar konuştular ki düşün :)
İçiniz rahatlamış oldu işte canm iyi olmuş bence gayet iyi sonuçlar inslh sağ saglim br bebek nasip etsn Rabbim.. :)
Yeni haftaya girmek çok hoş değil mi büyüyoruz çok şükür :) Allahım isteyen herkese nasip etsinSağol canm. Kiz 10.haftan bitti maşallah ya bnm de yarın son cumartesi 11.haftaya giriyoruz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?