- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Canm ağrıların devam ederse düzelttr onu bilgili birine Allah korusun daha kötü etmesnlr yada doktora git . Zaten ağrıyor yapılırken de sonrası rahat olmam gerekti canm . Allahım nasip etsn en yakın zamanda.bilmiyorum ki hiç .bi tanıdikti yapınca da çok ağrıdı zaten ,ustunden bi ay geçti. bu ay da bakıcam bi sorun olmaz insallah olursa doktora giderim artk
Bak bu doktora yolla sonuçları br cevap verir 1 gün içinde. Yol gosteriyor
https://www.doktorsitesi.com/mehmet-sevki-sert-1190652/uroloji/ankara .
Bir çok doktor etkn değil diyormuş canm ama br kismida sperm yapısıni bozuyor diyormuş acaba düşük sebeblerinin bunla alakasi varmı üzerinde dur bu sorunun bence inslh geçer.
Tamam canm anladm :)Evet daha 10 haftalığız canım 11+0 olunca 11 haftalık oluyoruz :)
ay insallah düZelir korktum şimdiCanm ağrıların devam ederse düzelttr onu bilgili birine Allah korusun daha kötü etmesnlr yada doktora git . Zaten ağrıyor yapılırken de sonrası rahat olmam gerekti canm . Allahım nasip etsn en yakın zamanda.
Yok ya oyle deme senn dedgnden umutlnmadım kı kyzum bn yaaaaaa kendı kendıme işteBise olmaz kız geçer sayılı gün. Ayy sana ümit asilamamk gerekmiş vay bnm kafama
Eşim aradı akşam gıdıyo izmire yıne yaaaaaaBise olmaz kız geçer sayılı gün. Ayy sana ümit asilamamk gerekmiş vay bnm kafama
Uzulme canm ya ne olacagı hiç belli olmazkı bekle bı bakalmSelam kizlar... ne var ne yok
Yumun 10. Gunundeyim hcg negatf ovuda silik cikti bata kaldi 3 -4 gun..yine olmadı
ay insallah düZelir korktum şimdi
Yok ya oyle deme senn dedgnden umutlnmadım kı kyzum bn yaaaaaa kendı kendıme işte
Vardır bunda da br hayır canm. Aynen kabul etti ya sonuçta gider merk etme pazartesi olsun ne olacak.Eşim aradı akşam gıdıyo izmire yıne yaaaaaa
Pazartesı gelcekmiş şansıma tukurımm bn ama hiç şey yapmadım ona pazartesı gdrz canm dedım pazartesı gunu için kesin izin aldım zaten dedı patrona soylemişte onceden izin alsaydn keşke demiş patronu arac gdck suan kımseyı bulamam demiş pazartesı sabahı hiç işe gelme butun işlerini halledersın demiş bu kadar ay bkledım neyse 3 gun daha bklerm gtsınde gerısı onmli degil
İdrarda hgc demi canm. Sıkma canını hem erken daha bence idrarda çıkması icn inslh vardır.Selam kizlar... ne var ne yok
Yumun 10. Gunundeyim hcg negatf ovuda silik cikti bata kaldi 3 -4 gun..yine olmadı
Canm 6 7 gün olunca cansız sperm sayısı fazla çıkabiliyor normali 3 4 gün.Slm.kizlar.3.kez klomen kullanicam.sabah aksam 2 tane ic dedi dr.bu sekilde kullanan varmi.ilkinde gunde 1 sonra gunde 2 kullandim dr degistirdim sabah aksam 2 ic dedi.bi de sperm testi icin 5 6 gun perhiz olursa bi sikinti olmaz demi
Oyle olmasinin ne gibi bir sakincasi varmis canım?Selam kızlar çok mutsuzum.cok lütfen bir yorum yapın
Bugün doktorda karindan muayene oldum ve doktor dağ yumurtaligimin rahime çok yakın olduğunu neredeyse yapısık olduğunu söylediDaha ince böyle bir durum.yasayan var mı ne yapmam gerekir
Canim cinsel perhiz suresini asarsiniz bu durumda siz. bu gece iliski olsun pazartesine 3 gun olmus oluyo ideal vakit oluyor. Yoksa yaniltici sonuclar cikabilir test sonucunda.Eşim aradı akşam gıdıyo izmire yıne yaaaaaa
Pazartesı gelcekmiş şansıma tukurımm bn ama hiç şey yapmadım ona pazartesı gdrz canm dedım pazartesı gunu için kesin izin aldım zaten dedı patrona soylemişte onceden izin alsaydn keşke demiş patronu arac gdck suan kımseyı bulamam demiş pazartesı sabahı hiç işe gelme butun işlerini halledersın demiş bu kadar ay bkledım neyse 3 gun daha bklerm gtsınde gerısı onmli degil
Canımm yumurtalık rahime çok yakin yumurtalık kanalı ya kapalı ya da tıkalı dedi geldiğimden beri ağlıyorum bu zamana kadar bin doktora gittim hiç demediler böyle bir şeyOyle olmasinin ne gibi bir sakincasi varmis canım?
Aaaa Allah razı olsun bn onu unuttum ya tamm bu gece seyedom barı sagol canmCanim cinsel perhiz suresini asarsiniz bu durumda siz. bu gece iliski olsun pazartesine 3 gun olmus oluyo ideal vakit oluyor. Yoksa yaniltici sonuclar cikabilir test sonucunda.
canım tebrik ederim sağ salim al kucağına inşallah
Yupppiiii :) yeni hamiş hayırlı olsun inslh canm çok sevindim inslh kat kat artsın :)))
Ayy tebrik ederim canım kat kat katlansın değerlerin inşallah
hayırlı olsunnnn
Ay ben sokNasil sevindim anlatamam. İnşallah yukselir degerin canim insallah saglikli bir gebelik olur evladini kucagina alirsin,
ROSE-MOON canım cok sevindim... Bundan sonraki süreçlerinde allah yardımcın olsun... İnşallah güzel haberlerinin devamı gelir...
Aaaaa inanmyrm ya ocak subat marttayız ayyyy
Ta Allahın mucızesı ey kurban oldugım ya hadı hayrlı olsun btanmmm
Hayirlii olsun caniimmm, Rabbim saglikli kucagina almayi nasip etsin insAllaah
Yeni başka br doktora daha mı gittin canm. Tıkalı olduğu sadece rahim filminde anlaşılıyor deniyor ama bilmiyorum . Bnce sen br rahim filmi çekil canmCanımm yumurtalık rahime çok yakin yumurtalık kanalı ya kapalı ya da tıkalı dedi geldiğimden beri ağlıyorum bu zamana kadar bin doktora gittim hiç demediler böyle bir şeyçok uzgunumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?