- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
8 martta pik olmuş canım 9 martta da çatlamış ve siz o günü değerlendirmişsiniz bence şansınız çok fazla hadi hayırlısı olsun :) Eğer önümüzdeki aya sarkarsa hem pik olduğu gün hem de çatladığı gün denersiniz.Canım ovulasyon testlerim resimdeki gibi sadece 6 ve 9 martta ilişki oldu sence günü kacirmismiyiz bana kacirmisiz gibi geliyor
ay sağol canım yüreğime su serptin, inşallahhh olur inşallahh dua et olur mu :*8 martta pik olmuş canım 9 martta da çatlamış ve siz o günü değerlendirmişsiniz bence şansınız çok fazla hadi hayırlısı olsun :) Eğer önümüzdeki aya sarkarsa hem pik olduğu gün hem de çatladığı gün denersiniz.
eylülde kürtaj oldum canım ondan sonra iki adet sonra falan soğan suyuna başladım kist vardı reglim düzensizleşmişti kürtaj yüzünden iki ay soğan suyu sonraki iki ayda hormon düzenleyici testere dişli arslan pençesi çayı yaptım. fsh ve e2 de sorun vardı benim e2 soğan suyuyla biraz düzeldi hem de kürtaj sonrası rahim toparlansın diye yaptım. fsh için de diğerini yaptım canım. Şimdi sonuçları karşılaştıracağım. Senin durumunu da okudum tatlım çok üzüldümHangi kurleri yaptin canim bende ilgiliyim otlarla vs
ben de sadece adetin 3. günü yapılır sanıyordum en sağlıklı sonuç için, arkadaş sağ olsun 2,3,4. günleri bakılabilirmiş. Bunlar yumurtan gelişebiliyor mu bir sorun var mı diye bakılıyor sanırım.Benimde bu testleri daha önce yaptırmışlığım varda ama adet günü yapıldığından haberim yok.
Dr. böyle istedi. ay cok merak ettim :)
eylülde kürtaj oldum canım ondan sonra iki adet sonra falan soğan suyuna başladım kist vardı reglim düzensizleşmişti kürtaj yüzünden iki ay soğan suyu sonraki iki ayda hormon düzenleyici testere dişli arslan pençesi çayı yaptım. fsh ve e2 de sorun vardı benim e2 soğan suyuyla biraz düzeldi hem de kürtaj sonrası rahim toparlansın diye yaptım. fsh için de diğerini yaptım canım. Şimdi sonuçları karşılaştıracağım. Senin durumunu da okudum tatlım çok üzüldüminşallah hemen yoluna girer değerlerin moralin de düzelir. Yaşın daha çok genç inşallah seneye bu zamanlar sağlıkla bebeğinin doğumuna gün sayıyor olursun :) çoook geçmiş olsun..
Olsun canım inşallah bundan sonrası güzel olsun da geç olsun. Korun derse de kafanı dinlersin biraz bu süreç seni yordu. Her şey güzel olacak şu değerlerin de tez zamanda sıfırlansın inşallah canım.
Bulantı devam ediyor. Bugün biraz daha iyiyim aslında. Genelde hamilelerin sabah bulantısı olur geçer benimkisi gece uyurken bile devam ediyor
Bnm 2 gun falan var ama kan testım negatıf cıktı zatn cnm ama bn hala bklyrm
Benm de br boş gebeligm var canm 8.hafta kurtaj oldm. Birde kimyasalm var sni çok iyi anlıyorum yani suanKurtajneden olmustun
Benm de br boş gebeligm var canm 8.hafta kurtaj oldm. Birde kimyasalm var sni çok iyi anlıyorum yani suan
İnlsh canm :) Allah ım korusun bütün bebislerimzi inslh.. sen birturlu kendine hamileym diyemedn haklisin . Valla bazen diyor ki insan ileri haftalarda brsey olacağına yada dış gebelk faln olacağına kimyasal olsunda düşsn faln. Daha bizim ki neyki bn kendimi ancak şu şekilde toplamıştım kurtajda Rabbim kayirdi yine ya daha büyük haftalarda gitseydi bebek çok daha zor olacaktı . Geneki böyle oldu yani faln derken toparladm gitti br iki aya hc br acısı kalmadı gerçektn geçiyor Zamanla bu ayda aklıma geldi eğer birsy olmasaydı şuanda kucağımda olacaktı kısmet boyleyms diyorum geçiyorum.Canim benim ya. Benim durum hep tereddutteydi hic hamileyim diye sevinip gezemedim kanama dusuk deger vs derken bekledigmz sondu benimki. Dis gebelik degildi bekledigimiz tabi. Ama kaybedecegimi biliyodum. Haftalari gecirip hamileyim diye sevinip.kaybetmekte zor. Kisaca hepsi zor :)
Rabbim bu yavruna sahip ciksin bebegine sag salim kavus kucagina al insallah
Hepimizin canm bk bn sennle hiç o konuyla ilgili konuşmak istmyrm hatrlatmk istmyrm sana ama iyisin artık dımı canın acıyor mu agrın sızın varmıAllah yardimcin olsun canim. Ne olursa olsun hayirlisi olsun insallah...
canım öncelikle çok geçmiş olsun, dış gebelikle ilgili tüplerine baktıracaksın değil miCanim benim ya. Benim durum hep tereddutteydi hic hamileyim diye sevinip gezemedim kanama dusuk deger vs derken bekledigmz sondu benimki. Dis gebelik degildi bekledigimiz tabi. Ama kaybedecegimi biliyodum. Haftalari gecirip hamileyim diye sevinip.kaybetmekte zor. Kisaca hepsi zor :)
Rabbim bu yavruna sahip ciksin bebegine sag salim kavus kucagina al insallah
Size Kocaman MAŞALLAH ozaman... Hadi hayırlısı canım...Kızlar gördüm bebişimi 2 hafta sonra kalp atışı için gitcem inşallah
Eki Görüntüle 1965529 Kızlar keseye göre cinsiyet tahmininde bulunan varmı
canım öncelikle çok geçmiş olsun, dış gebelikle ilgili tüplerine baktıracaksın değil mi
:)) kac haftalik oldunuzEki Görüntüle 1965529 Kızlar keseye göre cinsiyet tahmininde bulunan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?