Canlarim aksam idrariyla yaptim disardaydik yedik ictik 3 saatlik idrar falandir ...
Kirpmak icin ugrastimda beklettm kizlar
Tebrikkerrrrr canım gözünüz aydın.Bu mubarek aylarda cok dua ettimm son gunlerde insanlarin imalarindan da cok bunalmistim uzulmustum ......
Biraz once testimi yaptim MUCIZEM benimleymis teyzeleri haberim yokmus ....
HAMILEYIMMMMMMM ....
Gözün aydın canım :) Çok sevindim. Rabbim tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin :)Bu mubarek aylarda cok dua ettimm son gunlerde insanlarin imalarindan da cok bunalmistim uzulmustum ......
Biraz once testimi yaptim MUCIZEM benimleymis teyzeleri haberim yokmus ....
HAMILEYIMMMMMMM ....
Ben de 4. ayımda kalmıştım :)Simdiden iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim Allah razi olsun ...
B3nim skntimi cekip cocuk askiyla avuclarini acip dua edenlere Allahm tez vakitte bu duyguyu yasatsinnnn ...Allahm aratmasin kimseye 4.ayimda kaldimmm cok zormus bu bil3 yetti
bırazdan atıyorum kuzummm :)sız de degerlendırın bakalımmm sevınmek ne demek benı gorun avare gıbıyım :)
allah razı olsun canım arkadasımmm sakın uzulme tsh ı stres cok tetıklıyor ben 3 aydır nasıl panık yaptım doktora gıt gel stres canım cıktı ama ılacla 15 gunde dustu dedım ya sende de ole olacak sakın bosuna stres yapma olurmu ...tedavısı olan bıseymıs bak benım dustu ve hamıle kaldım
amın kuzummm tesekkur ederımmm ,tek temennım o ılkım dusuktuya korkumda var bıraz ama ıns saglıklı olur baska hıcbırsey dusunmuyorum
evetttt bugunun surprızı benden oldu dımı wcye gırıp testı yapmamak ıcın cok ugrastım cok korktum yıne negatıfı gorucem dıye ama bugun bızı sevındırcekmısss melegımm
kız kocada bende soktayızz cok komıgızz ...wcnın onunde beklıyordu agzım kulaklarımda actım kapıyı hamıleyım dıyorum terlık gıy ayagına cabuk cık dıyor :)bızımkı cok panıktır hemen yumrta hasladı onu falan yedkkk :):)
rahat rahat yazarım sıze anlatıırm herseyı dedımmmm
goruyomusun zehra yaaa ALLAH ım ne kadar buyukkkkkk
coklu alıntı yaptım umarım dogru yapmısımdır kızlarr olur bılmıyorum cunku ...cvp vermedıgım kımse kalmasın ıstedım
Sen verme tamam mı :) GünaydınŞaşkınlar siziii :)) günaydın yeni hamişş bugun kan vermeye gidiyoz mu :)
Yaa çok güzel çıkmış gölge falanda değil maşallah. Kan değerinde yuksek çıkacak inşallahhh ve bu bebiş senden gtmycek Rabbim kucağına almayı da nasip etsin ♡Canlarim aksam idrariyla yaptim disardaydik yedik ictik 3 saatlik idrar falandir ...
Kirpmak icin ugrastimda beklettm kizlar
Yoook verir miyimmm merdaneyi aldıramam elinize tekrar :)) günaydın ♡♡ nasılsın bakm bulantılar bitmedi dimi tamamenSen verme tamam mı :) Günaydın
Bitmedi canım. Bulanıyor yine. Ben size bahsettim mi bilmiyorum çenemde egzamalar çıktı benim. Bugün çok kötü kaşınıyor görüntünün çirkinliği de cabası. Daha önce cildiyeye gittim verdiği ilaçları kullanmama kadın doğumcu izin vermedi bebeğe zararı var diye. Eşim öğlen erken çıkarsa ben de izin alacağım başka bir cildiyeciye gideceğiz. Mahvoldum ya. Burnum da şiş resmen tipim kaydıYoook verir miyimmm merdaneyi aldıramam elinize tekrar :)) günaydın ♡♡ nasılsın bakm bulantılar bitmedi dimi tamamen
agzama ilaçları çoğunluk kortizonlu be canım doğal bi yolu yokmudurki acabaBitmedi canım. Bulanıyor yine. Ben size bahsettim mi bilmiyorum çenemde egzamalar çıktı benim. Bugün çok kötü kaşınıyor görüntünün çirkinliği de cabası. Daha önce cildiyeye gittim verdiği ilaçları kullanmama kadın doğumcu izin vermedi bebeğe zararı var diye. Eşim öğlen erken çıkarsa ben de izin alacağım başka bir cildiyeciye gideceğiz. Mahvoldum ya. Burnum da şiş resmen tipim kaydı
Bilmiyorum henüz bulamadımagzama ilaçları çoğunluk kortizonlu be canım doğal bi yolu yokmudurki acaba
Bitmedi canım. Bulanıyor yine. Ben size bahsettim mi bilmiyorum çenemde egzamalar çıktı benim. Bugün çok kötü kaşınıyor görüntünün çirkinliği de cabası. Daha önce cildiyeye gittim verdiği ilaçları kullanmama kadın doğumcu izin vermedi bebeğe zararı var diye. Eşim öğlen erken çıkarsa ben de izin alacağım başka bir cildiyeciye gideceğiz. Mahvoldum ya. Burnum da şiş resmen tipim kaydı
Yok ya geçmedi daha da azıyor aksine :) Ben de o tez tutmadı bildiğin çirkin bir şey oldum son aylarda tanınamaz hale geleceğim sanırımEvet bahsetmiştin hâlâ geçmedi mi ya baska cildiye Dr una gitsen oda ilaç verecek kii sen dua et baska bisy çıkmasın yüzünde :)) halbuki erkek anneyi güzelleştirir derler :)) biran önce geçer inşallah ne diym burnundan öpüyorum :)))
Bilmiyorum henüz bulamadımÇok kötüyüm kaşınmasa yine idare ediyordum
Yok ya geçmedi daha da azıyor aksine :) Ben de o tez tutmadı bildiğin çirkin bir şey oldum son aylarda tanınamaz hale geleceğim sanırımSigarayı da bıraktım ne güzel güzelleşmem lazımdı oysaki
Bu hamişlerin genelde başına gelen bişy ama geçici bi süreç yuzune ilaç kullanmak yerıne mesela gülsuyuyla yıka limonla yağla masaj yapabilrsn yuzunu sadece kağıt havluyla sil doğal maske yap yani krem bile sürme oyle bilinmedik. Yaz geliyo malum su bazlı güneş kremi kullan lekeler oluşturmasın temelli. Nette esmer şeker limon ve zeytinyağıyla masaj yapmış kız kendne hamilelikte misal bu tür şeyler ay inşallah artmaz sıçramaz tüm yuzune bu bile psikolojiyi bozar malum hormonlar şuurunu kaybediyor :)
Kizlar canim cok skkn asila oncesi doktor amh testi istedi ve amh degerim dusuk cikdi 0.89 cok uzgunum yumirta rezervim azalmaya baslamis doktor acele etmemiz lazm dedi tup bebek dusunebilirsn dedi cok uzgunum amh si dusuk olan varmi boyleMerhaba kizlar bn doktorumu degisdm yeni doktoruma klomen hikayemi anlattim ve asilama yapmaya karar verdm doktor 1 ay yuksek doz dogum kontrol hapi verdi sabah aksam iciyorm kist vardi temizlensin diye onumuzdeki ay asilama tedavisi uygulanacak
Bu hamişlerin genelde başına gelen bişy ama geçici bi süreç yuzune ilaç kullanmak yerıne mesela gülsuyuyla yıka limonla yağla masaj yapabilrsn yuzunu sadece kağıt havluyla sil doğal maske yap yani krem bile sürme oyle bilinmedik. Yaz geliyo malum su bazlı güneş kremi kullan lekeler oluşturmasın temelli. Nette esmer şeker limon ve zeytinyağıyla masaj yapmış kız kendne hamilelikte misal bu tür şeyler ay inşallah artmaz sıçramaz tüm yuzune bu bile psikolojiyi bozar malum hormonlar şuurunu kaybediyor :)
okeanoss00 zehracım internette birsürü şey söylüyorlar ama sakın diyim egzama cok azgın bişey. tek çaresi safsu ile yakamak. Kaşınıyor diyorya kurmasına musade etmeyecen sık sık yıkayacan.Kağıt havlu önerin cok doğru. kimisine soğuk su iyi geliyor ama bana sıcak su iyi geliyor. en safı suan için bebe sampuanları olduğu için onla yakıyorum sabah akşam. krem kesinlikle saf olanı kullan. ben bebek yağını kullanıyorum ama o cok yağlı olduğu için beni rahatsız ediyor. Neutrogena nın bir kremini kullanıyorum.
canım cok geçmiş olsun Dr. zaten gidecekmişsin umarım sana bir çözüm bulur ama nacizane ben kendi deneyimlerinden sunu söyleyeyim. Egzamayı özellikle parfümlü sabunlar vs. azdırır. Tavsiyem sebamed in bebek sampuanı ile yuzunu yıka. benim egzamama sıcak su iyi geliyor. Soğuksu catlatıyor sızlatıyor. Sende dene hangisi iyi geliyorsa onu dene. Nemlendirici olarak en saf olanı kokusuz parfümsüz kullan.
benimde sinirsel yada mevsimsel gözümün altında cıkıyor. hiç ilaç kullanmadım. cok iyi bir cildiye dr. cocukluğumdan beri bunları önerirdi. şikayetim yok dikkat edersem bunlara.
Kizlar canim cok skkn asila oncesi doktor amh testi istedi ve amh degerim dusuk cikdi 0.89 cok uzgunum yumirta rezervim azalmaya baslamis doktor acele etmemiz lazm dedi tup bebek dusunebilirsn dedi cok uzgunum amh si dusuk olan varmi boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?