Bephantol olmadan önce bepanthen di o eskiden ben de onu kullanıyordum. sonra isim değiştirdi Bephantol oldu. olabilir.Canım benim daha önce sadece saçımda olurdu stresli dönemlerimde onu da bir losyonum var onunla geçiriyordum. Hamile olunca çenemde çıktı. Suratıma sabun sürmüyorum. Kadın doğum doktorunun tavisyesi ile Bioderma'nın Sebium yıkama jelini aldım yaklaşık bir haftadır onunla yıkıyorum ama nemlendirici süremedim korkumdan. Bephantol'un vücut losyonu varmış bir arkadaşın egzamasına o iyi gelmiş. Bebekler de kullanıyormuş. Sanırım hamilelere de zararı yoktur. Nemlendirici olarak onu mu kullansam diye düşünüyorum. Öğlen gidip eczaneye soracağım.
Tamam canım çok sağol inşallah fayda görürüm.okeanoss00 ha birde eczanıda danış e vitamin hapları var. içinde kahverengi kapsüller var.kapsüllerinde içinde sıvı e vitamini var. ben o kaprilleri patlatıp yüzüme nemlendiri yerine sürüyorum. eczacıya danış istersen...
İnşallah canım benim gözümün altında kirpiklerimin orada çıkıyor malum göz olunca daha hassas hiç bişey süremiyorsun. ama bunlarla çözüyorum.Umarım sana da faydası olur. mustafa çınarı mda zaten güzel olacak, cok güzel olacak baksana güzelliğini çalıyor annesinin.Tamam canım çok sağol inşallah fayda görürüm.
Yazdığını okuyunca tüylerim diken diken oldu canım. Bir gözlerim doldu. Dün de bir konu hakkında konuşuyorken laf bebeğin geleceğine geldi. Tırnağına taş değmesin, ona gelecek olan bana gelsin derken buldum kendimi. Gözlerimden yaş aktı. Duygusalım buaralar biraz.İnşallah canım benim gözümün altında kirpiklerimin orada çıkıyor malum göz olunca daha hassas hiç bişey süremiyorsun. ama bunlarla çözüyorum.Umarım sana da faydası olur. mustafa çınarı mda zaten güzel olacak, cok güzel olacak baksana güzelliğini çalıyor annesinin.
27 yasimdayim bi skntim yok 4 ay klomen tedavosi oldm her ay yumurtam olusdu ama hep kist oldu hic catlama olmadi catlatma ognesine ragmen onumizdeki ay asilama yapilacakdi ama amh dusuk vikdi doktor tup bebege cevirebilir cok moralm bozuk hiv olmicak cocugum gibi hissedoyormcanım bende bu ay yaptırdım 0,76 çıktı. genel sıkıntılarını ve yaşını bilmiyorum ? bahsedermisin?
Gözün aydın canımmBu mubarek aylarda cok dua ettimm son gunlerde insanlarin imalarindan da cok bunalmistim uzulmustum ......
Biraz once testimi yaptim MUCIZEM benimleymis teyzeleri haberim yokmus ....
HAMILEYIMMMMMMM ....
Öyle düşünme canım. Neden olmayacakmış. Allah'ın izniyle olur inşallah. Rezervin hiç yok değil ki. Lütfen böyle karamsarlığa kapılma. Ne gerekiyorsa onu yapın. Kendini üzmen bir işe yaramaz ki.27 yasimdayim bi skntim yok 4 ay klomen tedavosi oldm her ay yumurtam olusdu ama hep kist oldu hic catlama olmadi catlatma ognesine ragmen onumizdeki ay asilama yapilacakdi ama amh dusuk vikdi doktor tup bebege cevirebilir cok moralm bozuk hiv olmicak cocugum gibi hissedoyorm
Doktora ne zaman gidiyorsun kuzu yarın mı? Hayırlısıyla keseyi görün inşallahYoook verir miyimmm merdaneyi aldıramam elinize tekrar :)) günaydın ♡♡ nasılsın bakm bulantılar bitmedi dimi tamamen
Şirkette bir arkadaşımın da saç dibinde var kremler de kortizonlu diye kulanamıyor o da bütün gün kaşınıyor Allah kolaylık versin canım iyi gelen birşey bulursun umarım doğalından.Bitmedi canım. Bulanıyor yine. Ben size bahsettim mi bilmiyorum çenemde egzamalar çıktı benim. Bugün çok kötü kaşınıyor görüntünün çirkinliği de cabası. Daha önce cildiyeye gittim verdiği ilaçları kullanmama kadın doğumcu izin vermedi bebeğe zararı var diye. Eşim öğlen erken çıkarsa ben de izin alacağım başka bir cildiyeciye gideceğiz. Mahvoldum ya. Burnum da şiş resmen tipim kaydı
Olabilir kuzum hem yumuşatır inşallah iyi gelirCanım benim daha önce sadece saçımda olurdu stresli dönemlerimde onu da bir losyonum var onunla geçiriyordum. Hamile olunca çenemde çıktı. Suratıma sabun sürmüyorum. Kadın doğum doktorunun tavisyesi ile Bioderma'nın Sebium yıkama jelini aldım yaklaşık bir haftadır onunla yıkıyorum ama nemlendirici süremedim korkumdan. Bephantol'un vücut losyonu varmış bir arkadaşın egzamasına o iyi gelmiş. Bebekler de kullanıyormuş. Sanırım hamilelere de zararı yoktur. Nemlendirici olarak onu mu kullansam diye düşünüyorum. Öğlen gidip eczaneye soracağım.
Sağol canım inşallah geçer.Şirkette bir arkadaşımın da saç dibinde var kremler de kortizonlu diye kulanamıyor o da bütün gün kaşınıyor Allah kolaylık versin canım iyi gelen birşey bulursun umarım doğalından.
Canım bir arkadaşım var seninkinden bile düşük oranı ama şuan tüp bebek tedavisine başladı eşinde de sorun olmasına rağmen doktor ilk seferde başarı şansı olarak %70 oran vermiş. Yani çözümsüz değil üzülme Allahın izniyle olur senin de..Kizlar canim cok skkn asila oncesi doktor amh testi istedi ve amh degerim dusuk cikdi 0.89 cok uzgunum yumirta rezervim azalmaya baslamis doktor acele etmemiz lazm dedi tup bebek dusunebilirsn dedi cok uzgunum amh si dusuk olan varmi boyle
Canım bir arkadaşım var seninkinden bile düşük oranı ama şuan tüp bebek tedavisine başladı eşinde de sorun olmasına rağmen doktor ilk seferde başarı şansı olarak %70 oran vermiş. Yani çözümsüz değil üzülme Allahın izniyle olur senin de..Kizlar canim cok skkn asila oncesi doktor amh testi istedi ve amh degerim dusuk cikdi 0.89 cok uzgunum yumirta rezervim azalmaya baslamis doktor acele etmemiz lazm dedi tup bebek dusunebilirsn dedi cok uzgunum amh si dusuk olan varmi boyle
Doktora ne zaman gidiyorsun kuzu yarın mı? Hayırlısıyla keseyi görün inşallah
canımm gözünaydınn çok güzel çok sevindim miniğin gittikçe büyüyor demek ki, şimdi sen de stresini bırakıp artık tatlı heyecanlarını düşün:) Allah sağ salim kucağına aldırsın inşallah.Ben naptım? Dayanamadım doktora koştumkızlarrrr çok şükürrr gördükk 4+2 dedi doktor bu haberi burdan verdiğime inanamıyorum Allahım herkese nasip etsin tez zamanda dolsun taşsın burası hamişlik haberiyle ♡♡♡♡♡
Insallah bu ay asilama yaptircaz maddoyatdan tup bebek yaptiramiyoruz olmazsa para biriktirip tup bebek yaptirmayi dusuniyoruzCanım bir arkadaşım var seninkinden bile düşük oranı ama şuan tüp bebek tedavisine başladı eşinde de sorun olmasına rağmen doktor ilk seferde başarı şansı olarak %70 oran vermiş. Yani çözümsüz değil üzülme Allahın izniyle olur senin de..
canımm gözünaydınn çok güzel çok sevindim miniğin gittikçe büyüyor demek ki, şimdi sen de stresini bırakıp artık tatlı heyecanlarını düşün:) Allah sağ salim kucağına aldırsın inşallah.
Evet ama yasima gore rezervim dusuk olanlarda catlamiyor hep kist oluyor bnim annem 55 yasinda ve hala adet gorur bn noye boyle oldum anlam veremiyorm dusurucek boseyde yapmiyorum sigara alkol vs. Yok kullanmadim hicÖyle düşünme canım. Neden olmayacakmış. Allah'ın izniyle olur inşallah. Rezervin hiç yok değil ki. Lütfen böyle karamsarlığa kapılma. Ne gerekiyorsa onu yapın. Kendini üzmen bir işe yaramaz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?