• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Yavrum ben henüz olmadım ama kapılmıyorum şuan çünkü henüz 2 gün gecikme sayılmaz 35 güne kadar normal çünkü bide bu ay her ne hikmetse genelde bi çok kişi gecikme yaşıyor havalardan sanırım...
Bende bu aralar kendimi boyamaya verdim bazen yapıyorum ahşap boyama aklıma estikçe işte geçenlerde hobicime gittim bu sefer polyester çay tabakları aldım kenarlarında kelebek desenleri var onları boyuyorum boyadıkça rahatlıyorum yıllardır yaparım tavsiye ederim iyi geliyo :KK15:

O tabakları ne ile boyuyorsun tatlım bende seviom öyle şeyleri ya

Zaten yumurtlama tarihine kesin bisey spylenemiyor.herseyden etkilendigi icin.sadece yumurtlamadan sonra 14. Gun bitimi adet gelinir diyor.oyuzden tabiki tedbiri elden birakmamak lazim.mesela ben 2 3 ayda birde adet olabiliyorm yum.tarihim belli olmuyor onu tip bilemiyor.sadece yumurtkayinca 14 gun icinde adet olacgimi bilebiliyor.oyuzden gun asiri iliski sart.garantiye alcaksan
Yumurtadan tam 14 gun sonra adet olunurda kesin bir bulgu degil bence . 10-16 gun arasi diyor doktorlar... mesela benim 11 gun (doktor tsstlerinde her sey normal cikti) baska bir topikten arkadaslarimsan kimisinnki 14 kimisininki 13 kimisininki 12 s vs. Valla burasa okuduklasrimiz ve yasadiklarimiz bazen tip.in verileriyle ortusmuyor. Bilemedim.

Acikcasi bende inanmam benimde otlarla isim yoktur. Zaten ilk defa denicm:)
Sende esimin kafasindansin desene :)) ben inaniyorum ama su siralar yapmiyorum bosverdim gitti ya eskiden boyle seyler mi vardi kalan hala kaliyor Rabbim nasip etmedikten sonra benim adetime 4 gun var adet olacakmisim gibi hissediyorum goguslerim de sizlamaya basladi ayni adet olacagim zaman gibi bu au da fos çıkacak :(

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200: kuzucum bnm bılgsyrn tusları cok bozuk dıgerlerı cvp hzdgnda telefondan gırmıstm ondan cvp yzdm sana bılgsyrdan grdmde denk geldm hep ondan :KK69::KK69:
Gunaydin canim bende diyorum niye cevap vermiyor bu kiz uzulmustum yani :110: amaaaaa nedeni varmis tamam cancagzim anladim insallah burda guzel haberlerimizi alip bu gunler icin ne gunlerdi bee diyecegimiz gunleri gorcez daha Allahin izniyle tamam mi :KK36:

Kızlar Günaydın herkesee :halay: adete 2 gün kaldı. Geriye doğru gerindiğimde sağ kasığıma ağrı giriyor. Nolur nolur bebiş olsun. :dua: Test yapsam mı yok yok yapmıyım. Ama varsa hemen öğrenmiş olurum ama yoksa bat gelmeden hayalkırıklığı olur. Allahım sabır ver eğer yoksa uzamadan adet olayım yoksa eşimle ben beni hamile ilan etcez :-)

Kızlar Günaydın herkesee :halay: adete 2 gün kaldı. Geriye doğru gerindiğimde sağ kasığıma ağrı giriyor. Nolur nolur bebiş olsun. :dua: Test yapsam mı yok yok yapmıyım. Ama varsa hemen öğrenmiş olurum ama yoksa bat gelmeden hayalkırıklığı olur. Allahım sabır ver eğer yoksa uzamadan adet olayım yoksa eşimle ben beni hamile ilan etcez :-)

Bence test yap. Negatifse adet olup öğrenmekten daha iyi geliyor bana.

S selifor canim ya ben var miyim listede goremedim?

Birde bu listeyi 1. sayfaya koysan?oyle daha rahat olabilir.
Topigi sen actigin icin yapabilirsin diye dusunuyorum

Son düzenleme:
Kızlar bu da bugünkü ovulasyon testim. İşim var diye 20 dk erken yapmak zorunda kaldım . bugün daha çok kizarmis. Bu arada adetime 3 gün var

Eklentiler

• IMG_20161010_103551.webp
    IMG_20161010_103551.webp
    4 KB · Görüntüleme: 64
@Betbetus 10 Ekim
liveyourlife_35 liveyourlife_35 10 Ekim
@SucceSSstorY 10 Ekim
uydurukpirenses uydurukpirenses 10 Ekim

Naptınız kızlar var mı bir haber?

@Merve bodur 11 Ekim
E Esra rimederdgn 11 Ekim
bulut29 bulut29 12 Ekim
B Bayan cok gulen 12 Ekim
@Beratnisa 12 Ekim
Burmera Burmera 12 Ekim
E Eldenkubra 12 Ekim
manzana_verde manzana_verde 12 Ekim
Cennetim13 Cennetim13 12 Ekim
Lovepinkbm Lovepinkbm 12 Ekim
cgdmkrks cgdmkrks 12 Ekim
Y yarenhfhf 13 Ekim
zyekici zyekici 13 Ekim
Assos Assos 13 Ekim
yeni_ay yeni_ay 13 Ekim
tontis76 tontis76 13 Ekim

Erken gebelik testi yapmayı düşünen var mı aranızda?
Benim daha gelen giden yok ama 6 gundur kasik agrisi ve batmasi var belimde hafif hafif agriyor ama bilemiyorum bisey hissedemiyorum. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah.

Back
X