- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
benim 1 aralik canim 8.gun bugun yeni calismalara basladik20 kasim canim daha cok varsenin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim 1 aralik canim 8.gun bugun yeni calismalara basladik20 kasim canim daha cok varsenin
Hic moralinizi bozmayın, öyle hemen pat diye olamayabiliyor, ama bu hic olmayacagı anlamına gelmez. Doktorunuzla görüstünüz mü? Eger her sey yolundaysa, o zaten size "evine git ve dene" diyecek sadece...Aa bu arada aklıma geldi, ben de bu sitede okudum bal-tarcın-corekotu kuru var bir de. Sanırım yumurtlama üzerinde etkisi oluyor. ben kendimi iyi hissedeym diye yapıyorum kürü valla.
Bizimde son demlerimiz calismalarda bakalim umutlu olamiyrm artik amabenim 1 aralik canim 8.gun bugun yeni calismalara basladik
sen son gaz calismalara devam et canim daha calisma doneminde neyin umutsuzlugu bu boyle.. gelecek bebeklerimiz insallah sabirla yollarini gozluyoruzBizimde son demlerimiz calismalarda bakalim umutlu olamiyrm artik ama![]()
Yumurtlama haftasi hic bi iliskiden zevk alamiyrm stresten.ve buda cok etkiliyor oyuzden bekleyemiyrmda...bugun sonru zaten digurgan donem bakalim 14 gun sonra ne olcaksen son gaz calismalara devam et canim daha calisma doneminde neyin umutsuzlugu bu boyle.. gelecek bebeklerimiz insallah sabirla yollarini gozluyoruz
Amin canim insallah.sanada iyigecelerIyi geceler kuzular hamisler sagsalim bebislerini kucagina alsin, hamis adaylari da bir an once kavussunlar meleklerine insallah . coook seviyorum sizi![]()
Amin canım sagol duaların icin bizde seni sviyoruzIyi geceler kuzular hamisler sagsalim bebislerini kucagina alsin, hamis adaylari da bir an once kavussunlar meleklerine insallah . coook seviyorum sizi![]()

Reglin basindan sayilir canim döngümüzYa canlar regli gününüzü bitiş gününden sonra mı sayıyorsunuz yoksa başlangıç gününden sonra mi ... benm 5 Kasım başlangıç Günüm ama olmadım hâlâ 11 ekim de bitiş günüm geçen ayın acaba 11 kasımda mi regli olurum diye düşünüyorum dgrusu hangisi bi deyi verin allah rızası için hamiş olabilir miyim![]()
E test yapmiyor musun canimYa kizlarrr bir hafta adetim gecikti adet düzensizliği yaşıyorum hamilelik düşünüyorum bedenimde çok farklı şeyler oluyor rahmin tam ustunde içerde birseyerl oynuyor gohsumun uçları hassaslasti sonra birden afederisnz ama kusar gibi azcik birşeyler geliyor ya hamile olma sansim varmıdır
Ovukasyon testi de ovulasyn dönemim bitti tek çizgi oldu bir hafta sonra heo ikincisi silik olarak çıktı ben onj da anlamıyorumE test yapmiyor musun canim
Evet canım doktora gittim. Herşey normal spontane olur dedi sadece stres yapma dedi. 31 yasına girdim ve yasımdan dolayı da biraz sorun ediyorum galiba. Ayrıca herkes soruyor devamlı bebek Yok mu yasın geciyor bebek yap hemen. Daha da stres oluyor insan.

Ya ben 4 aylık evliyim herkes benden bekliyi bebek iki aydır denuyorum olmuyor ya doktor bakti ne kist ne miyom hiçbir şey yok adet degelmedi şuan bir sirt agrim var anlatamam inş hsmis belirtileridir çünkü toplum geriyo insanıBu genel vakıa herhalde.
Bizde de öyle, 2 sene oldu hanı bebek Yok mu?! Diye
Millete laf anlatmaktan canım sıkılıyor. Stres artıyor gerçekten uf..
![]()
Insallah hamilesindir tekra bi test yap beneYa ben 4 aylık evliyim herkes benden bekliyi bebek iki aydır denuyorum olmuyor ya doktor bakti ne kist ne miyom hiçbir şey yok adet degelmedi şuan bir sirt agrim var anlatamam inş hsmis belirtileridir çünkü toplum geriyo insanı