- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
ya bende aslında adet öncesi çok yapmam ama bu ay böyle hep birlikte aynı tarih te yapalım heyecan olsun dedik :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence hemen yapmalısın 2 gün gecikmiş. 4 gün kala yapıp öğrenenler var. Güzel haberleri verirsin inşallahhh
Yarın sabah ilk idrarla yapsam çıkarmı ki
geç döllenme gibi bir durum olmadı ise çıkar.
Benim adetime 8 gün var ve adet olcakmisim gibi belim agriyo kasiklarima agri giriyor gün içinde sence bunlar güçlü belirtiler mi ? Benim belim.bu şekilde ya adettten 1 gün önce yada adetliyken agrirdiİnşallah bir daha böyle kötü birşey başına gelmez. Rabbim sağlıkla hayırlısıyla bebiş nasip etsin inşallah![]()
Bat' a 1 gün kala regl oldum şuan kırmızı lekeler geldi kızlar hayırlısı artık bu ayda olmadı ama şunu anladım ki vücudumu çok iyi tanıyorum.
galiba tek çizgiyi görmekten korktuğum için yapmak istemiyorum ben ama merakta edecem allahım bize sabır versinya bende aslında adet öncesi çok yapmam ama bu ay böyle hep birlikte aynı tarih te yapalım heyecan olsun dedik :)
sağolun canlar rahatladım biraz. inşallah benimde sonuç iyi çıkar. sende mi ondan sonra hamile kaldın yoksa canım??Ben anestezi almadan çekindim özelde canım 300 tl'ye. Hiç korkulcak bir şey yok. Spekulum takılıyor önce, normal jinekolojik muayeneye dayandıysan buna da dayanırsın. Sonrasında ince hortumla rahime ve tüplere sıvı enjekte ediliyor. Yoğun adet ağrısı oluyor sadece. Sıvı verme işlemi bittikten sonra o da geçiyor zaten. Benim tüplerim açık çıkmıştı, belki de o yüzden ben öyle dayanamayacak bir ağrı hissetmedim canımToplasan 5-10 dakka ancak sürüyor tüm işlem. Dayanılmayacak bir şey değil
![]()
tatlım normal diye biliyorum üzülme sen elinden geleni yapıyorsun hakkımızda hayırlısı artık mutlaka çıkıyorya kızlar birazcık özel olacak ama ilişki sonrası en az 45 dk. yatıyorum spermcikler adrese teslim olsun diye ama yine de ayağa kalkınca peçeteye geliyor gidenlere çok üzülüyorum![]()
belkide yumurtlamışsındır canımbizde de çalışmalara devam benim çatlatma iğnesinin gecesinde bolca şeffaf akıntı geldi ertesi gün ilişki oldu yani dün. ama dünden bu yana çok kuruyum hiç akıntım yok niye kii ya![]()
Kizlaaaaaar cok acil yardim edermisiniz bu ne demek yaaaaaaaaEki Görüntüle 1911401
Ayy hic bilmiyorumki bu zamana o kadar o kadar cok test yaptimki ilk kez boyle bisey goruyorumKızzz ben yanlışmı gördüm beyaz kalın çizgi o nasıl oluyo
Ayy hic bilmiyorumki bu zamana o kadar o kadar cok test yaptimki ilk kez boyle bisey goruyorum
Tek çizgi çıkar korkusu yüzünden yapamıom ya
Canım test bozuk sanırım yaa.Ben de o markadan yaptım bi kaç kez bence tekrar yapYa burda birisi boyle hayalet cizgi gorup hamile cikmisti bu zamana kadar dedigim gibi o kadar cok test yaptimki hic bunu gormedim hep flash yakar bakardim inanmayip bugun isikta bakinca ilk kez gordum markasi freely