• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ya kızlar birazcık özel olacak ama ilişki sonrası en az 45 dk. yatıyorum spermcikler adrese teslim olsun diye ama yine de ayağa kalkınca peçeteye geliyor gidenlere çok üzülüyorum :(

İnşallah bir daha böyle kötü birşey başına gelmez. Rabbim sağlıkla hayırlısıyla bebiş nasip etsin inşallah :dua:
Benim adetime 8 gün var ve adet olcakmisim gibi belim agriyo kasiklarima agri giriyor gün içinde sence bunlar güçlü belirtiler mi ? Benim belim.bu şekilde ya adettten 1 gün önce yada adetliyken agrirdi

Selam kızlar bugun 5+1 günlük ultrason görüntüsü göbekten baktı alttan bakmadı bebek görünmedi sizce kese nasıl boyutu falan bebek görünmemesi normal mi alttan bakmadıgı için kücüktür dedi ?? Cevap lütfennnn tecrübeli hanımlarr

Eklentiler

• IMG-20161114-WA0001.webp
    IMG-20161114-WA0001.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 36
Ben anestezi almadan çekindim özelde canım 300 tl'ye. Hiç korkulcak bir şey yok. Spekulum takılıyor önce, normal jinekolojik muayeneye dayandıysan buna da dayanırsın. Sonrasında ince hortumla rahime ve tüplere sıvı enjekte ediliyor. Yoğun adet ağrısı oluyor sadece. Sıvı verme işlemi bittikten sonra o da geçiyor zaten. Benim tüplerim açık çıkmıştı, belki de o yüzden ben öyle dayanamayacak bir ağrı hissetmedim canım :KK66: Toplasan 5-10 dakka ancak sürüyor tüm işlem. Dayanılmayacak bir şey değil :KK66:
sağolun canlar rahatladım biraz. inşallah benimde sonuç iyi çıkar. sende mi ondan sonra hamile kaldın yoksa canım??

ya kızlar birazcık özel olacak ama ilişki sonrası en az 45 dk. yatıyorum spermcikler adrese teslim olsun diye ama yine de ayağa kalkınca peçeteye geliyor gidenlere çok üzülüyorum :KK43:
tatlım normal diye biliyorum üzülme sen elinden geleni yapıyorsun hakkımızda hayırlısı artık mutlaka çıkıyor

Ya burda birisi boyle hayalet cizgi gorup hamile cikmisti bu zamana kadar dedigim gibi o kadar cok test yaptimki hic bunu gormedim hep flash yakar bakardim inanmayip bugun isikta bakinca ilk kez gordum markasi freely

Ya burda birisi boyle hayalet cizgi gorup hamile cikmisti bu zamana kadar dedigim gibi o kadar cok test yaptimki hic bunu gormedim hep flash yakar bakardim inanmayip bugun isikta bakinca ilk kez gordum markasi freely
Canım test bozuk sanırım yaa.Ben de o markadan yaptım bi kaç kez bence tekrar yap

Back
X