- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
Adetime 3 ve 4 gün var test yaptım tek çizgi hayırlısı olsun
Adetin geçtikten sonra belli olur erken yapmışsın canım neden ki heyecan mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetime 3 ve 4 gün var test yaptım tek çizgi hayırlısı olsun
İnşallah tutmuştur canım. Adet ve gebelik belirtileri çok benziyor. Benim de belim çok ağrıyordu kasıklarım da aynı şekilde. Bir de aşağı doğru baskı olmuştuBenim adetime 8 gün var ve adet olcakmisim gibi belim agriyo kasiklarima agri giriyor gün içinde sence bunlar güçlü belirtiler mi ? Benim belim.bu şekilde ya adettten 1 gün önce yada adetliyken agrirdi
Canım korkma benimki de ikinci gittiğimde göründü kalp atışlarını da duyduk. Maşallah meleğineSelam kızlar bugun 5+1 günlük ultrason görüntüsü göbekten baktı alttan bakmadı bebek görünmedi sizce kese nasıl boyutu falan bebek görünmemesi normal mi alttan bakmadıgı için kücüktür dedi ?? Cevap lütfennnn tecrübeli hanımlarr
Canim sen hic yaptigin testlerde bu beyaz cizgiyi gordunmuCanım korkma benimki de ikinci gittiğimde göründü kalp atışlarını da duyduk. Maşallah meleğine
Canim gozun aydin cok sevindim saglicakla al insallah kucaginakızlarrrr test sonucumu aldıııımmmm38,6
gerçekmişşş
darısı isteyen herkesin başına sizi seviyorum
![]()
![]()
Doğru yarın sabah ilk idrarla test yapacam

aminnn inşallah aylincim. çalışmalar tüm hızıyla gidiyor malum yumurtlama günlerimiz. heyecanla bekliyorum.
Ayyy canım çok mutlu oldum tebrik ederim kız annesi sağlıkla doğsun inşallah. Öyle güzel dua etmişsin ki inşallah böyle güzel haberler bizde veririzkızlar o kadar mutluyum ki kızım oluyor teyzeleri rabbim herkese nasip etsin burda kim varsa evlat için yanıp tutuşan rabbim gönlündekini tez vakitte versin duamdasınız hepiniz![]()
hadi hayirlisi olsun tatlim:) insallah tutmustur bebiş:) ben biraktim artik istemiyoruz suanda ugrasmayada gerek kalmadi :) senin adina cok sevindimmm:)@ECEdeniz8107 M mavs 24 ben 13.gun aksam koyuyu yakaladim kizlar ve iliski oldu hepimiz icin saglikli evlatlarin müjdelenecegi bi ay olmasini yurekten istiyorum Allah nasip etsin insallah Amin
Baktim da bozuk sanki canimCaniiiim biraz once bi foto paylasmistim senin bilgin varmi beyaz cizgi ne oluyo
Ayy prenses geliyor :))kızlar o kadar mutluyum ki kızım oluyor teyzeleri rabbim herkese nasip etsin burda kim varsa evlat için yanıp tutuşan rabbim gönlündekini tez vakitte versin duamdasınız hepiniz![]()
Ya biri vardi diget topikten boyle bi cizgi gorup hamile cikmisti acabami dedim ama nasip isteBaktim da bozuk sanki canim
Adetin geçtikten sonra belli olur erken yapmışsın canım neden ki heyecan mı bilmiyorum 4 gün kala çıkıyor ya bazen belki dedim
Belki dedim ya nasipAdetin geçtikten sonra belli olur erken yapmışsın canım neden ki heyecan mı![]()
İlk haftalar şişkinlik oluyor canım adet olamayınca şişiyor ya onun gibi. Tabi gaz var biraz. Eğer kabızlık da varsa o da yapıyor şişkinlikkızlar bn daha 6 haftalığım ama sanki karnım çıkmış gibi . normal midir ?
Canım ben idrar testinde pozitifi kanda öğrendikten sonra gördüm. O yüzden bilmiyorum ama test bozuk olabilir belki tekrarla istersenCanim sen hic yaptigin testlerde bu beyaz cizgiyi gordunmuEki Görüntüle 1911433
Canım inşallah vardır hemen ümitsiz olma. Benim 6 gün geçmişti çok silikti. Belki senin de o şekilde olurYa biri vardi diget topikten boyle bi cizgi gorup hamile cikmisti acabami dedim ama nasip iste