• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Arkadaşlar hemen umut kaybetmeyin.bakın dün de dedim günüm geçtikten 12 sonra kanda çıktı üstelik uzun süre kese görünmedi sonra kese var içi boş denildi.şimdi çok şükür 4.5 yaşında çocuğum ve sorun yok olmadı da.biraz aceleden biraz da ilk olmasının heyecanı sanırım. Kendiliğinden oldu o bakın şimdi 2.çocuk olmadı bende tedavi oluyorum :)olursa nasipse olur inş. ..bakalım bu ay umut doluyum. Bu arada yaşım 32 ve çalışıyorum da.

Arkadaşlar hemen umut kaybetmeyin.bakın dün de dedim günüm geçtikten 12 sonra kanda çıktı üstelik uzun süre kese görünmedi sonra kese var içi boş denildi.şimdi çok şükür 4.5 yaşında çocuğum ve sorun yok olmadı da.biraz aceleden biraz da ilk olmasının heyecanı sanırım. Kendiliğinden oldu o bakın şimdi 2.çocuk olmadı bende tedavi oluyorum :)olursa nasipse olur inş. ..bakalım bu ay umut doluyum. Bu arada yaşım 32 ve çalışıyorum da.
Bende oyleydi canim doktorlar neler soyledi neler simdi 6 yasinda saglikli bir oglum var onun psikolojisiyle ikinci cocugu hep erteledim simdi 1 yildir hamile kalamiyorum

Amin cnm inşallah bugün bebek mevutundeydim hoca Allahm olmayan herkese evlat nasip etsin dedi gözlerim doldu kalbim acıdı resmen ama amin dedm ve ağlamamak için zor tuttum kendimi . galiba bizim sorunumuz çok kafaya takmaktan stresten olmuyor ama elimizde değil ki
Kiyamam sana bn ya Rabbim tez zamnda nasip etsn bn testte size eslik edicem ama %99.5 negatof cikacak cunku u4 gundur goguslerim cok agriyor arada kasik ve belimde agriyor bata 8 gun kala basladi geneldede bu agrilarin 7. Gunu adet olurum muhtemelen bu ayda bi kacgun erken gelck gibi.
Bu hun markete gittik ben bi an ped aldm eve geldim esim geldi dediki demekki okadar umutsuzsun ki pedi bile almissin hazirlik yapiyorsun doye bende dedim ne zamanki adete yakin benim gogusler agrimazsa bilki bn o ay hamileym
Millet gogus agrisindan anlar bnde agrimazsa anlicam:KK70::KK70::KK70::KK59:

Kiyamam sana bn ya Rabbim tez zamnda nasip etsn bn testte size eslik edicem ama %99.5 negatof cikacak cunku u4 gundur goguslerim cok agriyor arada kasik ve belimde agriyor bata 8 gun kala basladi geneldede bu agrilarin 7. Gunu adet olurum muhtemelen bu ayda bi kacgun erken gelck gibi.
Bu hun markete gittik ben bi an ped aldm eve geldim esim geldi dediki demekki okadar umutsuzsun ki pedi bile almissin hazirlik yapiyorsun doye bende dedim ne zamanki adete yakin benim gogusler agrimazsa bilki bn o ay hamileym
Millet gogus agrisindan anlar bnde agrimazsa anlicam:KK70::KK70::KK70::KK59:
İnşallah cnm ya hepimize hayrlsiyla nasip etsin en kısa zamanda :) adete 8 gun kala göğsun ağrıması erken degilmi benm adetime yakın dokununca aciyo sadce şuan olduğu gbi:-) ama öyle deme göğsün bata çok varken agryo sa hamileyken dha çok ağrabilir belli olmaz yani :-)

Meraba arkadaşlar bende güzel haberi bir an önce almak isteyenlerdenim 7 aylık evliyim ve BAT 9 kasimdi ama hala tik yok bu sabah predictor early gebelik testini yaptim negatif çıktı belirti olarak kasiklarimda asiri batma ve geceleri mide bulantisi var adetlerim normalde çok duzenlidir ama bu ay klomen kullandım onun etkisi olabilir mi doktor gecikme yapmaz dedi ama ben artık düşünmekten kendimi dinlemekten kafayı yicem test negatif ama olma ihtimali var midir acaba sizin aranız da var mi böyle bir şey yaşayan :KK43:
Kızlar bana da cevap verin lütfenn :)

İnşallah cnm ya hepimize hayrlsiyla nasip etsin en kısa zamanda :) adete 8 gun kala göğsun ağrıması erken degilmi benm adetime yakın dokununca aciyo sadce şuan olduğu gbi:-) ama öyle deme göğsün bata çok varken agryo sa hamileyken dha çok ağrabilir belli olmaz yani :-)
Mutlaka takip edicem gogusleri su an bazen sizliyo bazende dokununca agriyo namazda falan ellerimi bagliyorum ya goguste o zamn bile agriyo ben inadina bu gunu bile degerlendirdim bata kadar bos birakmyrum nasrettin hocanin dedigi gibi YA TUTARSA. ...:KK45:

Back
X