• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kiyamam sana bn ya Rabbim tez zamnda nasip etsn bn testte size eslik edicem ama %99.5 negatof cikacak cunku u4 gundur goguslerim cok agriyor arada kasik ve belimde agriyor bata 8 gun kala basladi geneldede bu agrilarin 7. Gunu adet olurum muhtemelen bu ayda bi kacgun erken gelck gibi.
Bu hun markete gittik ben bi an ped aldm eve geldim esim geldi dediki demekki okadar umutsuzsun ki pedi bile almissin hazirlik yapiyorsun doye bende dedim ne zamanki adete yakin benim gogusler agrimazsa bilki bn o ay hamileym
Millet gogus agrisindan anlar bnde agrimazsa anlicam:KK70::KK70::KK70::KK59:
Hamilelikte de gogus agriyor ama ne alakasi var simdi onla :)

Ya burda birisi boyle hayalet cizgi gorup hamile cikmisti bu zamana kadar dedigim gibi o kadar cok test yaptimki hic bunu gormedim hep flash yakar bakardim inanmayip bugun isikta bakinca ilk kez gordum markasi freely
Canım geçen gün Ben de Aynı şeyi yaşadım Bu şekilde oldu Benim de Sabah tekrarladım onda bir şey yoktu. Sen de Bi Sabah dene istersen Tekrar elinde varsa Benim Hala şüphelerim var. Ama Daha bata var. senin Ne kadar kaldı

Kızlar bana da cevap verin lütfenn :)
Canim gec dollenme olabilir bata yakin calismalar devam ettiyse cikmaz ki insallah bebistr bence 2 gun daha bekle ve kan testi yap kesin cikar sonuc bnm bi tanidigim adet gunu hamile kalmis adet olmayinca 15 gun sonra idrarda cikti idrara negatif cikarsa pek guvnme bnce opulduuuuun

Hamilelikte de gogus agriyor ama ne alakasi var simdi onla :)
Soyleki canisi bnm bata 7 gun kala hep agriyor bazen bu beni heveslendiriyor bazi kisilerde bata 3 kala falsn oluyor ya iste bn 7 gun onceden hep anliym adet olcgmi hani hamile kslinca hic gogsum agrimadi diyenler varya bnde muhtemelen onlardan olurum belirtim gogus agrisi degil agrimamasi olabilir diyoruum :)))) cunku hep cok erkenden agriyip beni heveslendiriyor

Canim gec dollenme olabilir bata yakin calismalar devam ettiyse cikmaz ki insallah bebistr bence 2 gun daha bekle ve kan testi yap kesin cikar sonuc bnm bi tanidigim adet gunu hamile kalmis adet olmayinca 15 gun sonra idrarda cikti idrara negatif cikarsa pek guvnme bnce opulduuuuun
Inşallah öyledir çok saol canım :KK200:

Akşam üzeri kanamam oldu:KK42: düşük riskim varmış iğne vurdular 2 günlük ped kadar kanamam oldu ve durdu iğneden sonra..dua edermisiniz çok üzgünüm çok korkuyorum daha bugün görmüştük keseyi bebeğim beni terk mi edecek daha göremeden:KK43:((
Canım içini ferah tut dua et. dinlen bol bol Rabbim istemedikçe Sana da bebeğine de bir şey Olmaz İnşallah. dualarimdasin Rabbim bebisini korusun sağlıcakla kucagina al. üzme Kendini Sakin dua et canım

Akşam üzeri kanamam oldu:KK42: düşük riskim varmış iğne vurdular 2 günlük ped kadar kanamam oldu ve durdu iğneden sonra..dua edermisiniz çok üzgünüm çok korkuyorum daha bugün görmüştük keseyi bebeğim beni terk mi edecek daha göremeden:KK43:((
Uzuldum canm ama moralini sakin bozma pozitif olki cok etkileme bedenini unutma herseyin basi beyindeki dusuncelerdir.
RABBIM 99 ISMININ,
PEYGAMBERIMIZIN (S.A.V.)
MELEKLERININ VE OKUNAN DUALARININ YUZU SUYU HURMETINE SENI MELEGINE MELEGINI SANA BAGISLASIN INSALLAH.... HAYIRLISIYLA DOGURMAYI NASIP ETSIN. UZULME SAKIN MOTUVASYONUNU YUKSEK TUT O BEBIS ICIN TMM MI CNM

Soyleki canisi bnm bata 7 gun kala hep agriyor bazen bu beni heveslendiriyor bazi kisilerde bata 3 kala falsn oluyor ya iste bn 7 gun onceden hep anliym adet olcgmi hani hamile kslinca hic gogsum agrimadi diyenler varya bnde muhtemelen onlardan olurum belirtim gogus agrisi degil agrimamasi olabilir diyoruum :)))) cunku hep cok erkenden agriyip beni heveslendiriyor
Canım o ağrıya takılma benimde bi hafta 10gün önceden başlardı adette .bu ayda öyle oldu ama mutlu son çok şükür :)

İçini ferah tut canım bırakmaz Allahın izniyle bebişin

:110:Bu ay bat A 15 gün kala göğüslerim şişti ağırmaya başladı hala şiş acaba OVULASYON tarihinde mi şişiyor göğüslerim ilk kez bu kadar erken oldu ...

Merhaba bende yeni geldim,
Benim BAT tarihim 18 Kasım beni de ekleyebilir misiniz?
Bu arada 10 Kasımda yani bat'tan 8 gün önce evde test yaptım negatif, sizce onu dikkate almalı mıyım?
Şimdiden cevap veren herkese teşekkürler :)
canım kimisind çıkıyor kimisind çıkmıyor bn 7 gün önceden yapmıştım ama çıktı . sende çıkmamış olabilir . burda bazı arkadaşlarda kanda bile çıkmadı

Back
X