• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

nasılsınız hatunlar maşallah yeni yeni bebiş haberleri geliyor Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Bizim gibi bebiş isteyenlere de en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Kızlar hamilelik belirtisi olmayıpda hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda.

Canım bana göre adette 5 gun gecikme kesinlikle kosa kosa kan testi yapmam icin sebep olurdu valla :)) Ama sen daha önce deneyimledin de böyle bir sey ondan mı gitmek istemiyorsun, bekliyorsun hala?
çünkü onceden böle 3 4 gün aksayabiliyodu. ama 5 aydırda çok düzenliydim hiçç aksamadı bilemiyorum mevsim geçisinden de olabilr mi diyorum bekliyim olmazsam 2 gün sonra yaptırrım boşa heveslenmekte istemiyorum ne bilimm :)

çünkü onceden böle 3 4 gün aksayabiliyodu. ama 5 aydırda çok düzenliydim hiçç aksamadı bilemiyorum mevsim geçisinden de olabilr mi diyorum bekliyim olmazsam 2 gün sonra yaptırrım boşa heveslenmekte istemiyorum ne bilimm :)
Valla ben de heyecan yaptımmm ama ovu testi cift cizgi cıkmıs. Kızlarrr yardım edin, böyle olması gebelik belirtisi degil miydi ya????

Ay canım ya inşallahhhhh :))) o yüzden işte ben de geçen aydan çok ümitliydim, ilk aydan olanları çok duymuştum. Neyse daha 3 aylık sürem dolmadı :KK51: Zaten eşim yurtdışına gidecek Ocak'ta, 8 ay yok. O dönene kadar (inşallah) son 2 deneme hakkımız kaldı. :KK51:
Bu ay olursa inşallah doğumuna yetişecek bebişin. Zor Allah kolaylık versin

Bu ay olursa inşallah doğumuna yetişecek bebişin. Zor Allah kolaylık versin
Evet dediğin gibi olacak bu ay olursa, kılı kılına yetişecek :) Tek başına bu süreci yaşamak da zor esasen. Elini karnına koyacak, birlikte bebeğiniz için alışveriş yapacak eşin olmayacak... Ama bunlar hep ikinci planda kalan şeyler, yurt dışı meselesi olduğunda bir an tereddüt yaşasak da bebek sahibi olma düşüncemizden vazgeçmedik hiç... Eşim sağ salim dönsün de...

Hep hayırlı zamanı diliyorum diledim Allah'tan, o yüzden bekledim 10 ay belki de. Ve belki de bu ay zamanı gelmiştir :KK66: Dualarında beni de geçir olur mu? Sen karnında en masum varlığı büyüten, ayklarının altında cennet olan birisin ne de olsa :) Allah tamamına erdirsin, sağlıkla al kucağına canım inşallah..

ama bebegim gebelik testim negatf çktı :KK43:
Evet canım, gebelik testi negatif, ama ovu testi pozitif cıkan bir kac kisi sonradan hamile oldugunu ogrendi. Ovu testi bir sekilde östrojen artısını yakalıyor demek ki. Acıkcası ben kızımı 7 haftalıkken tedafugen ogrenmistim (su an 8 yasında). Yani belirti falan da olmamıstı ya da oldu ben anlamadım. Sana verdigim bu bilgiler site sayesinde ogrendiklerim. Karsında deneyimli bir anne ama gebelik konusunda tam cahil bir hamile aday adayı var :))

Evet canım, gebelik testi negatif, ama ovu testi pozitif cıkan bir kac kisi sonradan hamile oldugunu ogrendi. Ovu testi bir sekilde östrojen artısını yakalıyor demek ki. Acıkcası ben kızımı 7 haftalıkken tedafugen ogrenmistim (su an 8 yasında). Yani belirti falan da olmamıstı ya da oldu ben anlamadım. Sana verdigim bu bilgiler site sayesinde ogrendiklerim. Karsında deneyimli bir anne ama gebelik konusunda tam cahil bir hamile aday adayı var :))
Yaaa kuzucum bak heveslendim şuan daa iş çıkışı yaptırayımozaman bi kan testi :KK200:

bel ağrısı inşallah hamilelik belirtisidir benim de belim üç gündür felaket ağırıyo ama adet dönemine yakın bel ağrım olurdu inşallah bebişin habercisi olur :anneadayı:
Ya ben de geçen öyle öyle şüphelendim sonra hooop adet oldum :( bu ay da felaket ağrıyor belim inşallah olmam vee siz de inşallah hamilesinizdiiir :)

Ya ben de geçen öyle öyle şüphelendim sonra hooop adet oldum :KK43: bu ay da felaket ağrıyor belim inşallah olmam vee siz de inşallah hamilesinizdiiir :)

bel kasık ve karın agrısı bendede var hemde yumurtlamadan berı . ama dunden berı arttı sankı .bat 18 kasım .cuma adet olmam inşallah bebektendir bu agrılar .

Yaaa kuzucum bak heveslendim şuan daa iş çıkışı yaptırayımozaman bi kan testi :KK200:
İnsallahhh pozitiftir canımm, ovulasyon testinin erken teshi
Hamile arkadaşlardan göğüslerinde değişiklik yaşayan var mı? Benim göğüslerim şişti kahverengi kısmı yayıldı. Eşimle dün gece şok olduk. İnşallah hamilelik belirtisidir :)
senin bat nedir canım?

Back
X