• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Benim de 21 Kasım ve goguslerımın sisliginden ve dokununca sızlamasından nerdeyse uyuyamıyorum. Ama şöyle dusunuyorum ben, bu kadar erken böyle bir gebelik belirtisi olamaz gibime geliyor. Baska bir sebep tetikledi bunu diye düsünüyorum.
Çok afedersiniz ama anneme gösterdim dün akşam :D Kızım sen hamilesin dedi. İnşallah dedim. Göğüslerim uyutmayacak kadar ağrımıyor. Dokununca acıyor. Ama kahverengi kısmında bariz bir genişleme ve şişlik var, o kahverengi kısmın üzerinde de böyle kabarcık gibi bişiler çıkmış. Bilmiyorum hayırlısı olsun.

Çok afedersiniz ama anneme gösterdim dün akşam :KK70: Kızım sen hamilesin dedi. İnşallah dedim. Göğüslerim uyutmayacak kadar ağrımıyor. Dokununca acıyor. Ama kahverengi kısmında bariz bir genişleme ve şişlik var, o kahverengi kısmın üzerinde de böyle kabarcık gibi bişiler çıkmış. Bilmiyorum hayırlısı olsun.
Bir sey diyeyim mi: Anneler bilir :KK54: İnsallah guzel haberleriniz alalım canımmmmm:anneadayı::nazar::KK200:

Kızlar günaydın. Ya benim son birkaç aydır adet süresi miktarı kısalıyordu bu ay tam kısaldı ne oluyor anlamadım bilgisi olan var mi? İki buçuk gün sürdü resmen. Doktoru arayıp muayeneye gitmek gerekiyor galiba?

Günaydın kızlar bu sabah felaket bi sancıyla uyandım adetim 2 gün gecikmişti test yapacaktım ayağa kalkmamla kırmızılar geldi musluktan akar gibi moralim bozuldu ben biliyordum ben napsamda olmıcak anne olamıcam hiç bi zaman yüzüm gülmücek bu kırmızılardan nefret eder oldum gelmeyin ya gelmeyinn istemiyorum sizi benden 2 hafta önce evlenen arkadaşım 5 aylık hamile ben ise üzülüom bide kendime bakıom yok halen yok :KK42::KK61::KK61:olmıcaktabaşkalarının bebeğini sevmeye devam :KK42: friendlyfriendly friendlyfriendly @Senur94

Kızlar günaydın. Ya benim son birkaç aydır adet süresi miktarı kısalıyordu bu ay tam kısaldı ne oluyor anlamadım bilgisi olan var mi? İki buçuk gün sürdü resmen. Doktoru arayıp muayeneye gitmek gerekiyor galiba?
günaydın canım.aynen öyle kontrole gitmen lazım ihmal etme kısa sürmesinin bir nedeni vardır yada mevsimsel de olabilir ama bir sorun varsa baştan önlemini almış olursun.

Hamile arkadaşlardan göğüslerinde değişiklik yaşayan var mı? Benim göğüslerim şişti kahverengi kısmı yayıldı. Eşimle dün gece şok olduk. İnşallah hamilelik belirtisidir :)
aynanın karşısına geç canım gögüslerine bak damarlanma varsa çok belli belirsizdir eger gecikme olmadıysa adetin çok geçtiyse bebek uzun zamandır varsa dehşet derecede damarlar gözükür aynada bu belirtiye bakabilirsin

Günaydın kızlar bu sabah felaket bi sancıyla uyandım adetim 2 gün gecikmişti test yapacaktım ayağa kalkmamla kırmızılar geldi musluktan akar gibi moralim bozuldu ben biliyordum ben napsamda olmıcak anne olamıcam hiç bi zaman yüzüm gülmücek bu kırmızılardan nefret eder oldum gelmeyin ya gelmeyinn istemiyorum sizi benden 2 hafta önce evlenen arkadaşım 5 aylık hamile ben ise üzülüom bide kendime bakıom yok halen yok :KK42::KK61::KK61:olmıcaktabaşkalarının bebeğini sevmeye devam :KK42: friendlyfriendly friendlyfriendly @Senur94
aynen ben :D kendimi gördüm bu mesajda...

:-) belli olmaz dediğin gbi cnm iyi yapmışın :-) benm goguslerim okadr acımıyor elleyp sikabiliyorum hatta :-) benı hastaneden aradılar adetin ikinci günü çağırdılar bakalm nolcak inş adet olmamda hamileym die haber vermeye giderim :-D ( hayal kurmak bedava ) :-)
Insallah cnm insallah

:-) belli olmaz dediğin gbi cnm iyi yapmışın :-) benm goguslerim okadr acımıyor elleyp sikabiliyorum hatta :-) benı hastaneden aradılar adetin ikinci günü çağırdılar bakalm nolcak inş adet olmamda hamileym die haber vermeye giderim :-D ( hayal kurmak bedava ) :-)
Beyaz csmasir giyiyorum belki yerlesme kanamasi gelirde anliyaym diye hayallerin dibine vurdummm:21::21::21::KK9:

Gamzecannn Gamzecannn moral bozuklugu yok bana bak 4 kaybim var 33.aydayim 3 yildir bebek hasretiyle yaniyorum ustelik 4 defa bulup kaybetmisken.. her zaman kendinden kotusune bak lutfen ben her zaman halime sukrediyorum kucagina alip kaybedenler var.. halimize bin sukur.. rabbim kulunu ne zaman yaratmak isterse o zaman olacak biz vesilemizi ariyoruz. bu adetinle bebegine 1 adim daha yaklastin. Allah bu duyguyu bize yasatiyosa insallahta nasip edecektir. iyi dusun mutlu ol tamam mi..

Back
X