• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bat ne zamandiki benimde erken geldi cok sinirlendim ama sonra sukrettim en azindan duzenli regl oluyoruz yumurtluyoruz kuzum hic sikma canini benim 20 ay oldu neredeyse bu ay klomen ve igne kullanicam onumuzdeki ay asilama olmazsa subatta tup denicem

Canım bat bugündü zaten. Ama ilk defa başım dönüyordu ve belim ağrıyordu bende ümitlendim.
Benim de 16 ay oldu. :( ben yurtdışında olduğum için burda 25 yaşından önce pek birşey yapmıyorlar. Temmuzda Türkiyeye geldiğimde araştırcam. Ne gerekiyorsa yapcam.
Hakkımızda hayırlısı olsun:KK200:

Göğüs uçlarının belirginleşmesi gebelik belirtisi olabilir mi arkadaşlar yoksa ben çok mu inceliyorum kendimi çok mu dinliyorum

Kızlar beni hatırladınız mıı?? Uzun süredir yazamıyordum sizlere tüp bebek yaptırıcaktım hani ,
ilk denememde tuttu bebeğim bana tutundu.
transfer sonrası;
10.gün değerim : 60
12.gün değerim : 135
14.gün değerim : 370
rabbime şükürler olsun 23 ünde keseyi görücez 30 kasımdada kalp atışını dinliycez inşallah :)
Rabbim herkese nasip etsin..
Hatırladım seni canım benim. Çok sevindim. Aynıyiz seninle. Cmtesi keseyi gördüm bende. 3 aralıkta kalp atışını duyucaz insallah :dua::dua:

Son düzenleme:
Kozlar bugün tekrar doktora gittim ama bu sefer farklı bir doktora geçenki 4 haftalık demişti bugünki de 5+1 olduğumu söyledi kesem biraz daha büyümüş
Geçen cuma gittiğinde 4+ kaç demişti canım doktor ? Bi yanlışlık yok sanırım dimi? Hangi doktora devam ediceksin?

Geçen cuma gittiğinde 4+ kaç demişti canım doktor ? Bi yanlışlık yok sanırım dimi? Hangi doktora devam ediceksin?
Canım tam 4 haftalık demişti kaç + olduğunu net olarak söyleyemiyorum henüz küçük demişti özel hastanedeki bugün devlette kadın doğuma gittiğimde 5+1 dedi bende anlayamadım valla yaa ama yinede özeldekine devam edicem sanırım

Canım tam 4 haftalık demişti kaç + olduğunu net olarak söyleyemiyorum henüz küçük demişti özel hastanedeki bugün devlette kadın doğuma gittiğimde 5+1 dedi bende anlayamadım valla yaa ama yinede özeldekine devam edicem sanırım
Seninle aynıyiz o zaman canım benim de bugün 5+1. Adete göre 6+1 ama takvimi ultrasona göre değiştirdim. Kalp atışı için 3 aralık dedi bana ya çok geç

Canım bat bugündü zaten. Ama ilk defa başım dönüyordu ve belim ağrıyordu bende ümitlendim.
Benim de 16 ay oldu. :KK43: ben yurtdışında olduğum için burda 25 yaşından önce pek birşey yapmıyorlar. Temmuzda Türkiyeye geldiğimde araştırcam. Ne gerekiyorsa yapcam.
Hakkımızda hayırlısı olsun:KK200:
O zamana kadar insallah hamile kalirsin kuzum buraya gelincede guzel bi tatil yaparsin benim tek tupum tikali cikti yasim 30 evleneli 4 yil oldu benden sonra evlenen herkes hamile kaldi dogurdu bile ama yine isyan etmiyorum vardir rabbimin bir bildigi hayirli zamanda hayirli bir sekilde nasip eder insallah rabbim isteyen herkese bizede

Kızlar sonundaaaa

Eklentiler

• 20161114_193616.webp
    20161114_193616.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 85
  • 20161114_193616.webp
    20161114_193616.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 60
Slm arkadaşlar ben geçen 5 kasımda çatlatma iğnesi oldum onun öncesinde ilişki oldu ama bende ağrı sancı kesilmedi edet tarihimde 24 ve bir kaç kişi de beni rüyasında gormus hamile haberi verdiler beni hamile gormusler ben vermisim zamanı var demişim buna benzer şeyler kaç kişi böyle dedi ve hepside bugün oldu anlam veremedimm sizce ne anlamagelir.

O zamana kadar insallah hamile kalirsin kuzum buraya gelincede guzel bi tatil yaparsin benim tek tupum tikali cikti yasim 30 evleneli 4 yil oldu benden sonra evlenen herkes hamile kaldi dogurdu bile ama yine isyan etmiyorum vardir rabbimin bir bildigi hayirli zamanda hayirli bir sekilde nasip eder insallah rabbim isteyen herkese bizede

İnşallah canım benim inşallah Rabbim tez zamanda bizlerede hayırlı evlat nasip etsin.

Back
X